Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Я коли побачив як хитро і неприємно посміхається Фещук, ніби відчув, що зараз заб’ємо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Мені приснилось що зіграли 1-1 в першому таймі, на другий прокинувся. ^_^

Тепер розумію чому прокинувся :wacko:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку, сьогодні класно відіграли Р.Максим'юк (в 1 таймі), Майкон - (тут взагалі без питань), Шиков (хоча, коли забивали 2 гол, то центр оборони "провалився"), Бабир .

А так, гра набагато краща та змістовніша від минулої з Кривбасом. І Таврія не показала всього, що вона може. Я від них очікував більшого.

Тим не менш, вітаю "Волинь" зі змістовною грою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, по Максим'юку я нічого не зрозумів - чого він є винуватцем 2-ох голів?

Кварц сказал, что вместо того, что-бы держать Идахора, он пошёл подавать штрафной. В итоге контратака и гол

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені "Волинь" сьогодні сподобалась. Заряд на гру є, бажання є у всіх, не було таких, що відбували номер. Рахунок по грі, поразка була б несправедливою і могла зламати психологічно, а так нормал.

Старт кращий, ніж в минулому році, тоді після перших двох турів було 0:6 і 0 очок :)

Неділько два раза реально рятував, добре, що відійшов від стресу. Майкон сьогодні був на хорошому рівні, дивно, що писали, ніби він поки в поганій формі. Радує, що Стяуа його не викупила. Лопес справа теж непогано був, можливо і вдасться замінити Бутка. Добре, що Кварц все ж виловив Кінаша, видно, що хлопець талановитий, в центрі півзахисту тепер з’являються цікаві дії. Щодо Максим’юка, то мабуть проблема в тому, що той грав більше півзахисника, ніж захисника, що добре виходило в першому таймі, разом з тим, коли Таврія кидала в атаку Ідахора чи ще когось на фланзі Максим’юка грав хтось з центральних захисників. Другий гол виник після дуже невдалого штрафного, після якого закинули одразу на Ідахора, а на фланзі був вільний Калініченко, там де в принципі мав би бути Максим’юк, тобто в другому голі дійсно його вина, я розумію Кварца. В першому неясно, мабуть Кварц хотів щоб після удару Монахова Максим’юк вибив м’яч головою, бо він десь там був в тому районі.В другому таймі не сподобалося, що пішло знову багато навісів наугад на Пищура. Сподобався Герасимюк, активно ввійшов в гру, допоміг забити другий гол.

В принципі, команда виглядає не так страшно, як розказував Кварц не пресусі першого матчу.Трохи більше фантазії в атаці і швидше повертатися в захист, щоб не ловили на контратаках і все буде нормал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матч мені дуже сподобався, хоча і прикро що нічия, але я задоволений, шо нічию здобули саме так! По грі наші здається краще за Таврію виглядали. Сподобались Шиков, Майкон, Герасимюк та Кінаш.

P.S. в Стевіча травма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний в цілому залишився задоволений грою луцької «Волині» у поєдинку 2 туру проти симферопольської «Таврії» (2:2). Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

ПРО ГРУ

…Мушу сказати хороші слова своїй команді за старанність. Але кілька разів не дотрималися ігрової дисципліни і все пропало. Я кращого від цьому матчу не міг чекати, судячи із кондицій моїх гравців. Гості були різкіші в контргрі, швидше переходили в атаку.

Рома Максимюк привіз два голи, Бабир тільки шукає себе у футболі, будемо працювати з ним. Пищур зіграв погано, Кінаш не готовий повністю, але він мисляча людина. Я чекаю нових гравців в команді.

ПРО НОВАЧКІВ

…У нас немає конкурентів по багатьох позиціям. Я з гравців витискаю, але це ж не гра, треба, щоб вони не під пресингом моїм грали, а під пресингом конкуренції. Про фінанси не хочу говорити, але три-чотири гравці нових буде і вже на цьому тижні. Ми зараз закриваємо Шикова (у фінансовому плані) – і ви бачили, якого рівня цей гравець. Мені треба три захисника нових, півзахисники. Може, Стевіч вилікується – він може в центрі поля поборотися по-чоловічому зіграти. Новачки мали вже давно приїхати, але якісь проблеми з візами. Найгірше, що я відмовив кільком гравцям, бо сподівався, що ці приїдуть.

ПРО БОКОВОГО РЕФЕРІ

Арбітром на лінії була Наталя Рачинська. І вона, за іронією долі, бігала по фланзі, біля якого розміщено лавки із тренерами і запасними. Тому усі переймалися, чи Кварцяний не ображатиме рефері довгим язиком…

…Мені вона дуже допомогла. Я тільки починаю шипіти, дивлюся, вона біжитьі все, стихаю. А ви бачили, як вона гру дивилася. Головою крутила – туди-сюди, втидивлялася. Та мій Пищур так не дивився. І коли Майкон забив – помітила, що поза грою не було. Професор!

ПРО ІССУ НДОЄ

..Ми займаємося пошуком і нового воротаря. Нєдєля (Віталій Неділько) на уколах виходить, він зараз не у формі. Літовченко молодий занадто, без досвіду. А Ісси немає.

Він не приїхав. Я ж не полечу за ним в Сенегал з мінометом, як Чак Норріс.

Так, ми подали його на дискваліфікацію. Він вимагає якісь підйомні, але забув, що 5 разів не приїхав на збори. Ми ці факти задокументували, про них знають футбольні органи. Ісса не виконав умови контракту, тому ні про які виплати мови бути не може.

По грошах він найбільше у нас отримував: і за півфінал Кубка України, і по виходу у Прем`єр-лігу… Хоч я і сьогодні не відмовляюсь від своїх слів пор те, що він дуже сильний кіпер.

ПРО РЕКОНСТРУКЦІЮ СТАДІОНУ «АВАНГАРД»

…Я не був присутній при розмові пор це, але мені Василь Андрійович переказав: буде реконструкція серйозна арени, із дахом новим. Можливо. Ми перенесемо легку атлетику на «Підшипник». Крім того, йдеться про майданчики для міні-футболу у місті і про будівництво бази в Дачному на 6 полів, яке, як ви знаєте, заморожене.

Юрій Конкевич

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно у Волині найбільш англійський футбол в лізі.

А ще я виграв сьогодні пиво , що буде більше трьох голів у матчі.Треба було на ящик спорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віталій КВАРЦЯНИЙ (головний тренер ФК «Волинь»):

- Варто подякувати команді за старання. Ми ні в чому сьогодні не поступалися супернику. Кримчани були хіба що агресивніше у контратаках. А так, в цілому, перевага була на нашому боці у відсотковому співвідношенні 70 на 30. Хоча зараз наша команда ще в стані створення і ми поки що не маємо багато якісних виконавців, та сьогодні повинні були перемагати.

- З ким у центрі захисту гратиме Шиков? Хто на цю позицію найбільше підходить?

- Цього гравця у нас ще немає. Ще місяць назад я сказав керівництву про нього, проте ситуація затягується. На цього футболіста полюють ще п’ять клубів.

Взагалі у захисті виходимо з того, що маємо в наявності. Всього у задню лінію плануємо взяти три футболіста.

Маємо проблеми й в опорній зоні. Серйозна травма у Стевіча. Він уже довго лікується, і ще днів дванадцять йому потрібно на реабілітацію. Це міцний мужик, якого так просто не зіпхнеш. Він може поборотися, забити, володіє певним рівнем майстерності. Чекаємо ще два непоганих півзахисника, але у них поки що проблеми з візами.

Ну й напад, самі бачите, теж потребує підсилення. Майкон поки не в оптимальній формі. Порушував дисципліну. Тільки п’ять днів тренується. Ми не стали його наказувати. У цього хлопця є природній дар і гольове відчуття. Сьогодні він більшість ігрового часу проходив пішки, але два голи забив. Я спеціально його тримав до кінця, і розраховував на нього. Бо у цього футболіста є кваліфікація, а поки що немає готовності.

Можливо повторюся, але скажу. Що команди поки що у нас немає. Добре, що є час для роботи. Ми стараємося доукомплектуватися. Не все виходить, навіть жалію, що багатьом футболістам трохи раніше відмовив.

- Ви казали, що багато футболістів мають ще з’явитися у команді. Це вільні агенти чи гравці з контрактами і за них потрібно платити?

- Майже всі вони мають контракти. Але поява нових футболістів у «Волині» - гостра необхідність. Для прикладу, за пів року перебування у команді якісь футболісти прогресують, а якісь – навпаки. Тому завжди потрібна свіжа кров і конкуренція. Я своїм скромним авторитетом «чавлю» з футболістів все, що можна, але завжди так не буде. Потрібно, щоб вони легко грали, а не з-під палки.

- У клубу є гроші на нові придбання?

- Це серйозне питання і говорити поки нічого не хочу. Але радує те, що президент працює над питаннями, які відкривають серйозні перспективи. Поки що ми закрили питання з Шиковим. Це серйозний гравець. Він ще не влився як слід у команду, але сьогодні, напевно був найкращим серед двох команд. Але я його бачу ще трохи в іншій функції. У нього величезний потенціал. Тому ми брали його навіть без перегляду. На сьогодні, я думаю, він уже коштуватиме більше, ніж ми за нього заплатили. Можна нуль до тієї суми сміливо додавати. Але деяких інших гравців, про яких я думаю, поки що немає. Якби вони були, то, як мінімум, ми б мали сьогодні чотири очки. Але робота іде, і, дасть Бог, ми зробимо дуже гарну команду. Сьогодні є розуміння і у влади. В роздягальню заходили разом з президентом клубу Василем Столяром і міський голова, і заступник губернатора.

- До «Дніпра» чи «Металіста» уже будуть новачки?

- Мені буде складно працювати, якщо їх не буде. Через кілька днів очікуємо приїзду 3-4 виконавців.

- А позицію №1 будете підсилювати?

- Цим також займаємося. Ведемо переговори, але не можемо дійти згоди з клубами. Неділько нині не у найкращій формі, грає на уколах. Літовченко поки не дотягує до рівня елітного дивізіону. А Ісси Ндоє немає. І шукати його у Сенегалі я не збираюся. Ми подали документи на його міжнародну дискваліфікацію. Про це попереджений і він сам, і його агенти. Ісса вимагає якісь підйомні, а ми відмовили. Адже він п’ять разів пропустив збори, що є грубим порушенням дисципліни. Хоча клуб ставився до нього порядно. Він більше за всіх отримав преміальних за вихід у півфінал кубка, за вихід у прем’єр-лігу та й заробітна плата у нього у команді найвища була. А він і взимку знову на зборах не був, і цього літа взагалі кудись зник. Наді мною у пресі жартували, за те, що я називав Іссу найкращим голкіпером світу. Я й досі вважаю його дуже сильним воротарем, але як він може шліфувати свою майстерність і демонструвати її, якщо він не тренується. Тому така і віддача погана. Саме за порушення умов контракту ми позбавили його підйомних.

- Жінка-лайнцмен не заважала вам працювати?

- Навпаки. Тільки хочу вибігти до поля щось сказати, а тут вона. Заспокоївся. Забуду, що вона є – знову вибігаю. Ви звернули увагу, як вона стежила за грою? Куди там нашому Пищуру.

- Чи можна очікувати реконструкції стадіону найближчим часом?

- Керівництво клубу розглядає можливі шляхи покращення матеріально-технічної бази. Точних планів я не знаю, але можу передати те, що мені розповів президент Василь Столяр, після бесіди зі своїми партнерами. Йде мова про серйозну реконструкцію стадіону, завершення будівництва бази у Дачному, будівництво у місті полів для міні-футболу і реконструкцію стадіону «Підшипник». Туди планується перенести легку атлетику, а на «Авангарді» бігові доріжки, напевно, зникнуть. Тут буде суто футбольний стадіон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так Кварцяний сказав, що він грає на уколах. Відповідно, така якість гри... А замінити фактично немає ким. Почитай в пості №1585 пресуху Кварцяного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже збудеться моя мрія і у Луцьку буде чисто футбольний стадіон.?

А бігати де тепер? Там така атмосфера... була

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=vUeWAdsRuzM&feature=player_embedded

Євген Павлов забив за Генк в матчі проти Ліона :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ряды луцкой команды пополнил Ян Масло.

Как сообщает сайт болельщиков ФК Волынь, сегодня контракт с клубом подписал 25-летний защитник Ян Масло. Действует он в центр обороны, что неудивительно, учитывая рост новичка - 199 см.

Масло является воспитанником Ружомберока, за первую команду которого выступал с 2005-го года (119 матчей, 10 голов). Вызывался в молодежную сборную Словакии, является кандидатом в национальную команду.

football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ряды луцкой команды пополнил Ян Масло.

Масло является воспитанником Ружомберока...

Мабуть за рекомендація Пищура. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо футболістів різних команд називають звіриними прізввиськами , там - кроти, хорьки, леви, дракони, орли і т,д,, то яке підійшло б нашим?

Років 6 назад в команди була кликуха "слоники Кварцяного", причому це пішло від самого Кварца:

"- Когда "Волынь" выходит на разминку, уже от одного вида ваших футболистов соперник может ощутить страх. Почему вы отдаете предпочтение высоким и мощным игрокам? У вас такой вкус или же это требование времени?

- Чтобы конкурировать на равных с командами, за которые выступают быстрые, техничные исполнители (а такие нам не по карману), нужно предлагать контраргументы. К таковым я отношу борьбу на всех участках поля. За счет того же Васи Сачко мы выиграли не один поединок. Своим атакующим футболистам я всегда говорю: "Вы должны вложить голову туда, куда защитник не поставит ногу".

Да, нам не хватает скорости, но думаю, что если мои "слоники" побегут, места будет мало всем. А пока играем за счет силы и атлетизма, с помощью длинных передач обрезаем пространство, обостряем игру. "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інколи "слоники", інколи "лосі"... Та краще так, ніж "кроти" :)

А тим більше - "Клопи" і "Гниди"

(Див. пост1228)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...