Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

яка ж ціна в Шарпара, щоб бути завеликою?? чи вони думали, що зекономлять на Девічі і на цю економію куплять Шарпара?

Я так думаю, що або вагон картоплі або дві тарілки супу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Владислав Ващук: "Кварцяный сказал работаем дальше"

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4d5aa476.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучане хоть и забили два гола в ворота Насафа из Карши, но и сами пропустили целых пять.

Сегодня в Турции Волынь померилась силами с Насафом, и счет первого тайма внушал надежду на дальнейший успех - 1:1. В составе лучан отличился Пищур.

Но во втором тайме Волынь забила лишь раз (мяч на счету Пичкура), а пропустила целых четыре гола. Так матч и завершился - со счетом 2:5 далеко не в пользу Волыни.

Волынь: полная кошелка мячей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть в 2 колі будемо бачити диркозахист Волині. Я розумію, що це "товарняки", але ж програш за програшем і з такою купою пропущених м'ячів. Мда... :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольний матч. "Волинь" - "Шахтар" Караганда 2:1

20110220174946.jpg

У неділю, 20 лютого, «Волинь» провела черговий спаринг на зборах у Туреччині проти шостої команди чемпіонату Казахстану – «Шахтаря» (Караганда). У першому таймі на поле у лучан вийшов дещо експериментальний склад, що у стартові хвилини завадило команді діяти з належною взаємодією. На 5-й хвилині суперники мали шанс аби відзначитися, але удар їхнього нападника після атака по центру виявився неточним. За три хвилини «Волинь» відповіла штрафним у виконанні Ващука, та голкіпер «Шахтаря» зумів зреагувати і парирував цей удар. А вже на 14-й хвилині після атаки правим краєм і наступного прострілу в центр карагандинці відкрили рахунок – 0:1. За три хвилини вони створили ще один момент біля воріт Ндоє після подачі кутового, але кіпер лучан спочатку відбив м’яч, а грана добиванні виявилася неточною. Втім, за мить і «Волинь» повинна була забивати, коли комбінація Скоба – Майкон завершилася пасом на Каблаша, який пробивав по порожнім воротам, однак захисник казахської команди в останній момент зумів вибити шкіряного з лінії воріт. Затим турбували кіпера «Шахтаря» потенційні новачки волинян Ізворану та Вінісіс, але у першому випадку після удару головою м’яч пролетів над поперечиною, а в другому відмінно зіграв воротар карагандинців. На 32-й хвилині ще один шанс був у Каблаша, та на цей раз півзахиснику завадив голкіпер, який у карколомному стрибку перевів на кутовий потужний удар. За три хвилини після атаки лівим флангом Лопес прострілив на Майкона, але той з лінії воротарського майданчика примудрився пробити вище цілі. Завершальні хвилини тайму пройшли в облозі володінь карагандинців, та волинянам фатально не щастило в завершальній фазі. Так, на 40-й хвилині Скоба, отримавши пас від Лопеса, пробивав з вигідної позиції, воротар чудом відбив м’яч, але прямо на Каблаша, який на добиванні запустив шкіряного над поперечиною. А за хвилину до перерви той же Каблаш замикав черговий простріл Лопеса зліва і знову воротарю вдалося зреагувати на постріл з близької відстані. Казахська команда у другій половині тайму відзначилася лише однією атакою, яка,втім дивідендів суперникам не принесла.

Після відпочинку «Волинь» відразу розпочала активні дії поблизу володінь опонентів і вже на 47-й хвилині воротар «Шахтаря» перевів на кутовий удар Майкона після гарного пасу у виконанні Парасківа. Відзначився кіпер і у наступну п’ятихвилинку відбивши потужні удари Скоби та Павлова. Зрештою, на 59-й хвилині чергова атака лучан завершилася подачею Бути на Павлова, Євген пробив по воротам, воротар парирував, та на добиванні першим виявився румун Сільвіу Ізворану, який і переправив м’яч у сітку – гол!

Намагаючись відігратися, казахська команда пішла вперед і хвилин п’ятнадцять гра проходила на зустрічних курсах. Спочатку кіпер «Шахтаря» відбив непоганий удар у виконанні Герасимюка, а за мить уже Ндоє вступив у гру, ліквідуючи атаку суперників. А на 69-й хвилині гарна комбінація вдалася волинянам. Перепасовка Майкон – Павлов – Герасимюк – Бута завершилася несподіваним, але точним ударом останнього прямо у ближню «дев’ятку» - 2:1. Суперники відповіли ще однією атакою, але Ндоє піймав сильно пущений м’яч у руки…

Завершальні ж хвилини гри проходили уже за переваги «Волині». На 81-й хвилині мав забивати Герасимюк, але після його удару м’яч вдарився у хрестовину й вилетів у поле. Згодом із забійних позицій били Лопес та Павлов, але в обох випадках добре зіграв воротар карагандинців. У підсумку матч завершився перемогою «Волині» – 2:1.

Склад лучан у звітному поєдинку був наступним: Ндоє, Карасюк (Бута, 46), Ващук, Зозуля, Ізворану (Максимюк, 66), Ігор (Парасків, 46), Скоба (Приндета, 60), Каблаш (Герасимюк, 46), М.Олівейра (Пічкур, 79), Лопес, Вінісіс (Павлов, 50)

Наступний контрольний матч «Волинь» проведе проти російського клубу «Спартак» (Нальчик).

Спартак Н. - це більш серйозний суперник. Цікаво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зкидаємо баласт?

Игрок "Волыни" перешел в "Стяуа"

Бразильский нападающий «Волыни» Майкон подписал контракт с бухарестским клубом «Стяуа». Об этом сообщает официальный сайт румынской команды. Соглашение подписано сроком на четыре месяца с возможным его продлением. «Я очень рад переходу в «Стяуа». Здесь на меня возлагают надежды, постараюсь сделать все, чтобы не разочаровать руководство и болельщиков», - сказал Майкон в интервью клубному сайту.

Ха - великі надії на чотири місяці? Аби що... Смішно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де нападаючих брати будемо?

Це питання до Кварца - він вміє знайти якийсь "неограньоний брульянт" в купі г.вна за міску супу або вагон картоплі. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Авангард» віддадуть Столяру - на 49 років за 49 гривень

Сесія Луцької міськради доручила виконавчому комітету Луцької міської ради розробити договір про оренду стадіону «Авангард» на 49 років з ВАТ «Спортивний клуб «ФК Волинь».

Про це стало відомо 23 лютого під час сесії міськради.

В оренду влада планує віддати, за словами віце-мера Святослава Кравчука «чашу» стадіону, його котельні, підсилюючої станції і парковки.

Землю навколо стадіону в оренду не віддаватимуть – запевнив Кравчук.

Договір про оренду укладатиметься з ВАТ «Спортивний клуб «ФК Волинь» терміном на 49 років.

Орендна плата за користування нежитловими приміщеннями та спорудами стадіону «Авангард» встановлюється у розмірі однієї гривні на рік без ПДВ.

ФК «Волинь» та «Феміда-інтер» відмовляється від фінансових претензій до луцької міської ради.

Також договором мають зобов’язати ФК «Волинь» використовувати стадіон тільки за профільним - легкоатлетично-футбольним - призначенням.

ФК «Волинь» мусить надавати безкоштовно за зверненням Луцької міської ради та її виконавчих органів, споруди стадіону «Авангард» для спортивних змагань та навчально-тренувальних занять з легкої атлетики (крім змагань з метання молоту та спису), фестивалів фізичної культури та спорту, проведення турнірів і міжнародних товариських зустрічей з футболу, а також загальноміських заходів.

Відчуження майна стадіону і його цільового призначення забороняється. Орендар повинен здійснювати невід’ємні поліпшення стадіону «Авангард» лише зі згоди орендодавця, викладеній в письмовій формі.

Також орендар має безкоштовно надавати можливість спортивним організаціям та мешканцям міста використовувати бігові доріжки для зайняття фізичною культурою та спортом.

Майбутній договір має бути винесений на розгляд депутатських комісій з наступним винесенням на сесію. Тоді вартість оренди може бути корегована.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А то пластикові крісла в такому стані, що не хочеться на них сідати і бігові доріжки потрібно вже закінчити.

За стільчики - то я взагалі мовчу, а за бігові доріжки - знайомий футболіст Волині розказував, що вони бояться після підкату викатуватись за поле, бо проїхавшись дупою по цим "доріжкам-зажигалкам" - півдупи стесують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склад луцької команди у звітному поєдинку був таким: Неділько (Ндоє, 46), Бута (Сімінін, 46), Ващук, Карковський (Зозуля, 46), Ізворану (Максимюк, 46), Шарпар, Гошкодеря (Ігор, 61; Бабир, 70), Бутко (Каблаш, 62), Герасимюк (Приндета, 80), Лопес (Павлов, 46), Фабро (Пічкур, 46), Вінісіс

це ж треба, грали в 12 чоловік на полі і виграти не змогли :)

якщо правильно порахувати футболістів без дужок так виходить :)

Пищура нема, забивати нема кому?

Якщо Шарпар лишається, то на весну виходить практично та ж команда, ще й з свіжими силами, непогано, як на мене! Тільки Майкона продали, так він і не грав в останніх переможних турах, а гроші Столяру тре, заборгованість по зарплатах погасить, думаю це непоганий хід, надіюсь Стяуа не виявилась скупою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бій підуть самі старі. Як "ВОЛИНЬ" готується до нового сезону

Луцька «Волинь» вийшла на фінішну пряму третього тренувального збору, який проводить у турецькому Бєлеку. Волиняни і далі спарингують з командами, що також проводять передсезонну підготовку в Туреччині. Ці матчі проходять із перемінним успіхом для кварцянері. Воно й не дивно, бо Віталій Кварцяний має повний лазарет травмованих, а у кожному матчі переглядає потенційних новачків команди.

Отож, минулого тижня лучани програли узбецькому клубі «Насафу», який тренує Анатолій Дем’яненко, – 2:5. Згодом виграли у шостої команди Казахстану – карагандинського «Шахтаря» – 2:1 і знову ж таки програли "Спартаку" з Нальчика. Останній матч другого турецького збору кварцянері зіграють сьогодні проти данського «Лонгбю».

Віталій Кварцяний цьогоріч перебирає новачками. Він зазначав, що команду укомплектовано й «нинішня «Волинь» потребує точкового підсилення лише тими гравцями, які реально сильніші від вже перевірених прем’єр-лігою бійців. Отож, від послуг багатьох гравців Кварцяний відмовився і чекає повного одужання кількох гравців. Випали серб Стевич та українець Гринченко, які пропускають цей збір, Сергію Сімініну під час спарингу розбили обличчя, дістали незначні ушкодження Богдан Бутко, Саша Пищур та Сорін Парасків.

Навколо Влада Ващука, який поїхав на збори, формуватиметься гра команди в центрі оборони. А от долю В’ячеслава Шарпара наразі не вирішено, утім перемовини щодо його продажу у «Металіст» після поразки харків`ян від «Байера» відновиися, хоч В`ячеслав наразі у стані «Волині». Близький до укладання угоди з лучанами й досвідчений румунський захисник Сілвіу Ізворану («Університатя» Клуж). На перегляді перебувають двоє бразильців – Ігор та Вінісіс.

А от Майкон, як вже писала "Сім`я і дім", гратиме у румунському "Стяуа".

У суботу, 26 лютого, команда повертається до Луцька, де й готуватиметься до першого 2011 року офіційного матчу супроти луганської «Зорі» (трансляція на Першому національному). У Віталія Кварцяного буде ще кілька днів, аби остаточно визначитися із заявкою на останні одинадцять матчів чемпіонату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Волинь" розігралася ближче до прем`єр-ліги. Данці биті - 2:0

Луцька "Волинь" на піднесенні закінчила третій тренувальний збір у Туреччині і повертається до Луцьку в хорошому настрої. Підопічні Кварцяного в останньому тренувальному матчі перемогли шосту наразі команду Данії "Лонгбю" - 2:0. Цікаво, що лучани останні три матчі збору грали із командами, які нині посідають шості місця у своїх чемпіонатах - "Шахтар" Караганда, Спартак Нальчик і сьогоднішні данські візаві.

Матч пройшов за переваги лучан, які забили по голу у кожному з таймів .Влучні постріли на рахунку Євгена Павлова (45 хв.) та потенційного новобранця румуна Сілвіу Ізворану (57 хв.)

"Це був дійсно хороший матч, який пройшов у дуже високому темпі. "Волинь" виявилася фізично сильною командою, і це стало вирішальним фактором. Ми стояли в захисті більшу частину матчу і мали тільки 3-4 хороших можливості", - сказав головний тренер Lyngby Нільс Фредеріксен в інтерв`ю офіційному сайту клуба.

"Волинь" повертається додому і буде готуватися до першого у 2011 році офіційного матчу із луганською "Зорею" (субота 5 березня, 13.00, трансляція на Першому національному) в Луцьку.

тут
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волынь подписала румынского защитника

orig_119017.jpg

Силвиу Изворану в Луцке до лета 2013-го года

Луцкая «Волынь» пополнилась румынским защитником «Университатти» Силвиу Изворану, сообщает интернет-издание Ziua de Cluj.

28-летний защитник был на просмотре в луцком клубе и, видимо, приглянулся наставнику «Волыни» Виталию Кварцяному.

По сообщению издания Изворану обошелся украинцам в 250 тысяч долларов, сам же румын подписал контракт до лета 2013 года.

Это уже четвертый румынский игрок в составе «Волыни», вслед за Сорином Параскивым, Корнелом Бутой и Адрианом Нягой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скобу в Севастополь отправили. На Изворану денег что-ли не хватало?

И вот сегодня руководство клуба презентовало болельщикам новых футболистов. Ими, как сообщил ведущий презентации – руководитель пресс-службы ФК «Севастополь» Максим Каратаев, стали:

- вратарь Сергей Веремко (до последнего времени был основным вратарем «Бате» (Республика Беларусь),

- нападающий Майкл Чиди Алозие (до последнего времени играл за «Металлург», Запорожье),

- полузащитник Александр Младенов (болгарин, играл в чемпионате Болгарии),

- атакующий полузащитник Бессарт Ибраими (македонец, до последнего времени играл за «Шальке-04», Германия),

- полузащитник Игорь Скоба (до последнего времени играл за «Волынь», Луцк; пока не подписал контракт: футболист и руководство клуба намерены это сделать в понедельник-вторник),

- защитник Сергей Воронин (до последнего времени играл за «Ниву», Винница),

- защитник Мате Гвинианидзе (до последнего времени играл за «Мюнхен-1860», Германия)

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі Скобою напевно варіант як з Девічем, качають суму зарплати перед підписанням контракту.

Саме головне у весняній частині не стати Робін Гудом Кварцу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ващук: "Остаюсь в Волыни"

Завершилась история с уходом-неуходом из "Волыни" экс-защитника "Динамо" и сборной Владислава Ващука. Напомним, сперва 36-летний футболист не полетел с лучанами в Турцию на сбор. После чего появились слухи, что коуч "Волыни" Виталий Кварцяный решил отказаться от услуг ветерана и тот покинет команду в статусе свободного агента. Однако не прошло и месяца, как футболист вновь примерил футболку луцкого клуба. "Все разрешилось. Я остался в команде, тренируюсь, готовлюсь к первой игре 5 марта", — сказал нам Владислав. По его словам, в планах команды на весну — сохранить за собой 6-е место, дающее право участвовать в Лиге Европы. "Судя по тому, как мы встретились сейчас с Кварцяным, такая задача ставится", — говорит Ващук.

Подтверждением этому, видимо, является и последнее приобретение "Волыни". Команду пополнил 29-летний румынский защитник (может сыграть и на позиции опорника) Сильвиу Изворану, имеющий опыт выступления в ЛЧ за бухарестское "Динамо". Его предыдущему клубу — "Университате" из Клужа — заплатят 250 тыс. евро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ващук: "Остаюсь в Волыни"

Завершилась история с уходом-неуходом из "Волыни" экс-защитника "Динамо" и сборной Владислава Ващука. Напомним, сперва 36-летний футболист не полетел с лучанами в Турцию на сбор. После чего появились слухи, что коуч "Волыни" Виталий Кварцяный решил отказаться от услуг ветерана и тот покинет команду в статусе свободного агента. Однако не прошло и месяца, как футболист вновь примерил футболку луцкого клуба. "Все разрешилось. Я остался в команде, тренируюсь, готовлюсь к первой игре 5 марта", — сказал нам Владислав. По его словам, в планах команды на весну — сохранить за собой 6-е место, дающее право участвовать в Лиге Европы. "Судя по тому, как мы встретились сейчас с Кварцяным, такая задача ставится", — говорит Ващук.

Подтверждением этому, видимо, является и последнее приобретение "Волыни". Команду пополнил 29-летний румынский защитник (может сыграть и на позиции опорника) Сильвиу Изворану, имеющий опыт выступления в ЛЧ за бухарестское "Динамо". Его предыдущему клубу — "Университате" из Клужа — заплатят 250 тыс. евро.

це добре що Лiгу Європи ніхто не відміняв, не буде злитих матчів весною, маємо збережений склад, радісно можна буде йти на стадіон підтримувати команду :D +++ нефіг пускати в ЛЄ Таврію, Арсенал чи Ворсклу просто так, якщо ми будемо показувати кращу гру, прибарахлим стадіон оренда наша, можна буде брати перші свої евро-бали в таблиці клубів UEFA, ну звісно якщо збережем до середини травня 6ту сходинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора булр рано, завтра буде пізно!

Якщо не зараз - то розхолодяться, розслабляться , розбіжаться.Хочу ЛЄ восени.!

WE CAN

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рано нашим ще до ЛЄ. Команда не зовсім збалансована та награна.

а хто з тої когорти, що претендують на 6-те місце збалансований і награний ?Арсенал, Таврія, Ворскла, Метадон ? тай ці команди в розіграші цього тутніру, далі 2го 3того раудну кваліфікації не проходили і навіть не проявляли хоча б характеру, то чому б нам не спробувати, як мінімум Кварц своєю працею на це заслуужив, та й навіть той факт, що є завдання боротися за місця ЛЄ, виводить нас на зовсім інший рівень, дасть змогу забути що таке провалене повністю злите 2ге коло чемпіонату як було раніше як виступали у вищій лізі та ще багато інших нюансів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу незбалансовану Волинь в ЛЄ! Нічим не гірша Арсенала чи Метадона, тим більше Таврії! І хай буде Баєр-Волинь-3:0, але це буде реально історія волинського футболу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...