Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

якщо, наприклад, Бабир травмований, то Павлова прийдеться на півзахисника міняти і взагалі без форвардів грати?

А може Кварц Иссу переквалифицирует на центрфорварда. Ну не вышло из него лучшего вратаря мира, так может своим ростом в чужой штрафной поможет :D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Два бразильских игрока "Волыни" отправились на просмотр в Польшу

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4d4136d1.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ващук: Можливо, я Кварцяному заважав

Екс-гравець національної збірної України та київського "Динамо" в ексклюзивному інтерв’ю сайту "Футбол 24" розповів про деталі розірвання контракту із луцькою "Волинню".

- Владислав, так це правда, що ви більше не гравець луцької "Волині"?

- Так, правда. Віталій Кварцяний вирішив розірвати угоду.

- А контракт, мабуть, був розрахований до кінця сезону?

- Думав, допомогти "Волині" в другій частині чемпіонату, тим паче, що контракт закінчувався лише в травні.

- В такому випадку наскільки просто клубу в односторонньому порядку розірвати діючу угоду?

- Будемо розбиратися. Ситуація для мене не зрозуміла. Я приїхав в клубу, мені адміністратор сказав, що було прийнято рішення розірвати зі мною контракт. Я пішов до тренера, але він просто констатував факт – я більше не гравець "Волині". Якихось аргументів Кварцяний не навів.

- У вас є здогади стосовно причин такого рішення Кварцяного?

- Можливо, причина у фінансовій площині, а може це просто точка зору Віталія Кварцяного. Займаючи в турнірній таблиці шосте місце, треба неодмінно підсилюватися, а зараз усе робиться навпаки. Створений раніше колектив розпадається. Два гравці основи Шарпар та Піщур на перегляді в "Металісті", я, також гравець основи, отримав статус вільного агента. Можливо, я Кварцяному заважав. Не знаю… Мені важко судити, оскільки Кварцяний мало що мені розказав. Підозрюю, пресі він розкаже більше, чекатиму на його інтерв’ю.

- У вас є агент чи ви самостійно шукаєте собі команду?

- Я сам шукаю, в той же час деякі агенти допомагають мені у цьому. Контракт я ні з ким не підписував, хто знайде мені команду, той і буде агентом.

- Ви розглядаєте пропозиції лише з України чи готові поїхати за кордон?

- Сьогодні пройшов лише другий день, після того, як я став вільним агентом. Ще не встиг зорієнтуватися. Приїхав в Луцьк, поговорив з Кварцяним, він сказав, що я молодець, так і треба продовжувати. Мене також похвалив президент "Волині" Василь Столяр. А на наступний день усе змінилося в іншу сторону. Наскільки мені відомо, навіть президент клубу не був в курсі рішення тренера.

- Так все-таки, за кордон готові поїхати?

- В залежності від пропозиції. На сьогодні такої не має, є тільки неконкретні розмови. Якщо надійде чітка пропозиція, сядемо з сім’єю, порадимося і приймемо рішення.

- Ви зараз в Києві? Не збираєтеся їхати в Туреччину чи Іспанію, де більшість команд проводять збори, щоб на місці провести переговори?

- Просто так їхати не знаючи куди і для чого не збираюся. Я не того рівня гравець, який приїде і проситиме його взяти в команду. Як вже казав, пройшов лише другий день після того, як отримав статус вільного агента. Мені не приємна ситуація, що склалася із "Волинню". На завершенні кар’єри потрапити в таке становище… Причому я вірою і правдою служив клубу. Наразі не готовий відповідати на питання куди, коли і для чого я рухатимуся.

football.24tv.ua

Ось тут

Займаючи в турнірній таблиці шосте місце, треба неодмінно підсилюватися, а зараз усе робиться навпаки. Створений раніше колектив розпадається. Два гравці основи Шарпар та Піщур на перегляді в "Металісті"
я з Ващуком погоджуюсь.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольный матч. "Волынь" - "Азал" (Азербайджан) 1:2

«Волынь» - «Азал» (Азербайджан) 1:2

Голы: ? (51) – Крястовцев (42), Кирзакис (61)

Луцкая «Волынь» сыграла свой первый контрольный матч на сборах в Турции. Соперником украинской команды стал азербайджанский клуб «Азал, занимающий на данный момент 3-е место в чемпионате своей страны. Матч завершился победой «Азала» со счетом 2:1.

UA-Футбол

Невже так позначився розпродаж гравців? Чи це просто перший невдалий матч?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Богдан Бутко: «Звездная болезнь» еще никому не помогала»

Сегодня, 08:08 79 0

Накануне вылета «Волыни» на второй тренировочный сбор в Турцию 20-летний правофланговый лучан и молодежной сборной Украины ответил на вопросы корреспондента «СЭ».

ЛИШНИЙ ВЕС МНЕ НЕ УГРОЖАЕТ

- Богдан, еще неделю назад, в таблице переходов премьер-лиги напротив вашей фамилии значился «Шахтер». Вероятность вашего возвращения в Донецк этой зимой еще существует?

- Думаю, уже нет, потому что из руководства и тренерского штаба горняков на меня никто не выходил. Так что на данный момент можно с уверенностью говорить, что ближайшие полгода я на правах аренды проведу в «Волыни». Хотя был и другой вариант - «Ильичевец».

- Ну, это, при всем уважении к мариупольскому клубу, еще хуже, чем сменить орудие труда портного на известный предмет ежедневной гигиены…

- Трудно сказать. В «Ильичевце» мне предлагали более выгодные условия. Кроме того, там работают известные мне тренеры и играют знакомые футболисты. И я не исключаю, что в Мариуполе мог бы проявить себя не хуже, чем в Луцке.

- Что же помешало?

- Дело в том, что «Ильичевец» стал бы моим третьим клубом в сезоне, что запрещено положением премьер-лиги. Не забывайте, что в «Волынь» я приехал только ко второму туру, а в первом играл за молодежную команду «Шахтера» против «Кривбасса».

- Вы родились 13 января - в аккурат на Старый новый год. Как отпраздновали 20-летний юбилей?

- Ничего особого не затевал. Сначала посидел в кругу родных и близких, а затем немного пообщался с друзьями.

- Какой-то памятный подарок получили?

- Мама и тетя подарили симпатичный браслет, и я уже ношу его.

- Солидный возраст не давит?

- Шутите? (улыбается) На самом деле, двадцать, конечно, не девятнадцать. Да, с одной стороны, многовато. Но с другой - понимаю, что все еще впереди.

- Обычно футболисты приезжают на первый зимний сбор с лишним весом…

- Мне это не грозит: такая уж конституция. Хотя за последнее время чуть-чуть прибавил. Когда был в «Шахтере», весил 68 килограмм, а сейчас уже 73. Вместе с тем, изменился и мой рост - к 180 сантиметрам добавил еще два.

- Пока многие из наших клубов вели учебно-тренировочный процесс в теплых странах, «Волынь» отправилась в Ялту. Что скажете о крымских условиях работы?

- Чтобы поднимать «физику», они оптимальны. А вот технику в Крыму сейчас не усовершенствуешь: поля не позволяют. Мы, например, каждый день делили газон с «Ворсклой».

- С этим же принципиальным соперником сыграли контрольный матч, уступив 1:2…

- В целом, результат закономерен. Полтавчане начали подготовку к сезону раньше нас и во всех компонентах - технике, тактике и физике - выглядели очень прилично.

К АТАКЕ ТЯНЕТ СИЛЬНЕЕ

- Как обычно проводите свободное время на сборах?

- В Ялте его было совсем немного. С утра обычно выходили на пробежку, потом отдыхали, днем проводили первую полноценную тренировку, затем уходили на тихий час, чтобы вечером провести второе занятие. После этого сил хватало разве что на карты - популярный во многих футбольных клубах «джокер».

- Как вы полагаете, возможные потери отправившихся на просмотр в «Металлист» Александра Пищура и Вячеслава Шарпара скажутся на боеспособности команды?

- Поначалу в какой-то степени, да. Но что поделаешь, футбол не стоит на месте, и текучка кадров в нем неизбежна. Тем более со временем наши наставники найдут этим ребятам замену. Я же хочу пожелать им успехов в клубе более высокого уровня.

- Кто из потенциальных новобранцев клуба понравился вам больше остальных?

- Я - не тренер, чтобы отвечать на такие вопросы. Да и потом в Крыму мы делали упор на общефизическую подготовку, а возможность увидеть всех новичков в деле представиться уже на турецком сборе.

- В сборной вы играете в обороне, в «Волыни» - в средней линии. Сами себя считаете защитником или хавбеком?

- Скажем так, мне удобнее действовать на позиции правого хава, потому что к атаке тянет сильнее. Но, приезжая в молодежку, без труда перестраиваюсь, тем более что опыт выступлений на месте флангового защитника у меня уже был.

- С 5-го по 10 февраля команда Павла Яковенко проводит первый в этом году сбор. Вы уже получили вызов?

- Да. Решено, что через неделю из Антальи я вылетаю в Киев, а уже оттуда отправляюсь с партнерами по сборной в Израиль, где мы проведем товарищеский матч с местной молодежью.

- В прошлом году вы вошли в рейтинги безусловных открытий и самых перспективных игроков премьер-лиги по версиям многих изданий, в том числе и «СЭ». Звездная болезнь Богдану Бутко не угрожает или при таком тренере это невозможно?

- Нет, что вы! (смеется) И тренер здесь совсем не причем. Я и сам думаю, что «звездняк» - это лишнее. Он никогда и никому не помогал, а сколько случаев, когда подхватившие его талантливые игроки назавтра становились никем?!

- Брутальный по отношению ко многим из своих подопечных Виталий Кварцяный в общении с вами предпочитает использовать кнут или пряник?

- Со мной Виталий Владимирович мягок. Мне кажется, у нас установились добрые уважительные отношения.

ніби все чемненько і культурненько, але з слів Боді здається, що він не проти б заробити більшу "копійку" в Іллічах, просто регламент це не дав зробити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик, молодий ще.... І хоче вже Мазератті.

Але талант в пацана є. Аби його (талант) не зарив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Волині точно не зариє, а от щодо Іллічів сумніваюся, перехід в команду яка штурмую дно турнірної таблиці - не кращий шанс "засвітитися"... розбалували укр. футбол ахмєтов з сурком, ох розбалували...

P.S.

а колись непрофесіонали з Динамо Київ двічі вигравали Кубок Кубків просто так, не за гроші, заради гри і престижу свого клубу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, я Іллчівець і мав на увазі. Або його захочуть забрати назад до ШД, де він буде полірувати лаву для запасних. Хіба не так?

А на рахунок ДК, коли вони вигравали КК, то раніше більше за ідею грали, ніж за гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от якби зараз хоча б дехто грав "за ідею"... ну то таке, схема найближчим часом не зміниться..

а тим часом Шарпар і Пищур виходять на заміну в Метала в грі з Зенітом і все більше шансів, що вони там лишаться, думаю, якраз на таку роль - виходити на заміну... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так: відсутність Пищура у Волині - це буде суттєва втрата для команди.

Подивимось на перші матчі Волині в УПЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свій перший контрольний матч в турецькій Анталії "Волинь" проводила з третьою на даний момент командою Азербайджану - бакінським "Азалом". Склад лучан на гру мав наступний вигляд:

1 тайм: Ндоє, Рафаель, Карковський, Жилсон, Максимюк, Бутко, Пічкур, Стевич, Скоба, Герасимюк, Павлов.

2 тайм: Неділько (Литовченко, 82; Сослюк, 86), Сімінін, Годований, Гальчук (Приндета, 79), Гринченко, Карасюк (Ряшко, 69), Зозуля, Жуліо, Гошкодеря, Каблаш, Бабир.

Загалом, протягом першого тайму, волиняни виглядали краще суперників, більше атакували, виконали більше ударів, але, як це часто буває, поступилися по рахунку. На 37-ій хвилині обрізка в центрі поля призвела до виходу азербайджанців 3 в 2 і лише з третьої спроби суперники змогли забити гол, так як на перші два удари зумів зреагувати Ндоє. Серед наших моментів відзначимо два виходи сам на сам в Бутка, але обидва рази Богдан не зумів переграти голкіпера "Азалу".

У другому таймі, коли на поле вийшов повністю змінений склад "Волині", лучанам вдалося зрівняти рахунок. На 56-ій хвилині матчу, після подачі кутового, Карасюк скинув м'яч на Бабиря, а той з другої спроби зумів проштовхнути смугастого у ворота. Згодом, вивести волинян уперед міг Зозуля, але з 5-ти метрів примудрився пробити над поперечиною. В опонентів найбільшу небезпеку несли стандартні положення. Саме кутовий на 79-й хвилині встановив остаточний рахунок у матчі, - невдалий виніс захисником м'яча призвів до точного удару по воротам Неділька.

Наступний товариський матч "волинь" проведе 30-го січня проти тбіліського "Динамо".

В першому таймі нікого не замінили :) а от другий тайм склад взагалі експериментальний, воротар Литовченко грав 4 хвилини, що ж він такого зробив, що його замінили? не виключено, що вже пакує чемодани :) Парасків чомусь не виходив, надіюсь, не попав "в нємілость". Раз два матчі пропускають по два голи, значить центр захисту так і не сформувався, побачимо наскільки ефективним буде "кидалово" Ващука...

Як і очікувалося, награється схема з один форвардом і по складу не видно, що якісь новачки-форварди є на перегляді.. Може завтра з грузинами вже будуть не експерименти, а проба потенційного основного складу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В опонентів найбільшу небезпеку несли стандартні положення. Саме кутовий на 79-й хвилині встановив остаточний рахунок у матчі, - невдалий виніс захисником м'яча призвів до точного удару по воротам Неділька.

Це виходить, що центр оборони не справляється. Мда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У неділю, 30 січня, "Волинь" провела свій другий спаринг на зборах в Туреччині. Гра проти тбіліського "Динамо" завершилася поразкою лучан з рахунком 1:2. У "Волині" голом наприкінці першого тайму відзначився Євген Павлов.

який вже традиційно однаковий рахунок не на нашу користь... щось не подобається мені... виходить центр захисту розпустили, а нові стабільно по 2 гола пропускають... а більше гола не можуть забити, бо Пищура нема, а Павлов ніколи два і не забивав...

П.С. Знайшов короткий огляд матчу :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. Знайшов короткий огляд матчу :lol:

:smile-zachot:

Перейшов на англійську мову, але самого звіту і по англійські не було.

На рахунок "прохідного" центру нашої оборони, то мої прогнози почали збуватися. Як це все нагадує останній сезон перебування Волині ще в ЧУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я по наївності до деякого моменту співчував Волині на рахунок тиску податкової.

ФК Волинь - машина для відмивання грошей Столяра, формальний президент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Це правда, що ваш підопічний із луцької "Волині" Ярослав Кінаш потрапив в поле зору мадридського "Реалу"?

- Скажу вам більше, 5 січня цього року диск із записами ігор за його участю переглядав Зінедін Зідан. На француза мій клієнт справив хороше враження. Але на момент підтвердження перегляду Ярослав зазнав травми. Через реабілітаційний період в "Реал" ми так і не поїхали. Але ми обов’язково повернемося до цього питання.

- Тобто, він влітку в Мадрид полетить?

- Як тільки він набере форму, ми це зробимо.

- А як взагалі він потрапив у сферу інтересів “Реалу”?

- Близько року тому Ігор Бєланов на запрошення віце-президента “Реалу” Еміліо Бутрагеньо відвідав мадридський клуб. Там його попросили порадити двох талановитих хлопців з України. Коли я дізнався про це, порекомендував Бєланову Кінаша. Ігор переглянув записи Ярослава і погодився, що той заслуговує на оглядини в “Реалі”.

- Невже, Кінаш вже готовий до переходу в “Реал”?

- Зараз Ярослав, звісно, навряд чи закріпився б в “Реалі”. Але підписавши угоду із мадридцями, він міг би піти в оренду в команду-середнячок іспанського чемпіонату. А згодом усе могло б змінитися.

http://www.ua-football.com/ukrainian/news/4d46959a.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Це правда, що ваш підопічний із луцької "Волині" Ярослав Кінаш потрапив в поле зору мадридського "Реалу"?...

А утки летят уже высоко...

Міжсезоння... Що поробиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кінаша хочуть продати подорожче, чи шо?

Пищур+Шарпар+Майкон+Лопес+економія на ЗП Ващука і ще продати Кінаша - може і вистачить дотягнути сезон в вишці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кінаша хочуть продати подорожче, чи шо?

kudrom, але погодься: з Реалом - це явний перебір!

Пищур+Шарпар+Майкон+Лопес+економія на ЗП Ващука і ще продати Кінаша - може і вистачить дотягнути сезон в вишці :)

І після цього сезону в сезоні 11/12 - добридень, пердів! Бо розпродали практично усіх основних гравців. Мені це ніфіга не подобається. Набирають максимум очок, що б не вилетіти, а потім іде заробляння бабок. Тільки минулого разу не розрахували....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кінаша хочуть продати подорожче, чи шо?

........... з Реалом - це явний перебір!

чого перебiр, ви згадайте хто памятає, як Алозi сватали в дубль Барселони, і він туди їздив вкінці 2007го, але непідійшов несклалося ^_^, так що тут все реально може бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У неділю, 30 січня, «Волинь» провела свій другий спаринг на зборах в Туреччині, суперником в якому виступило тбіліське «Динамо». Матч видався доволі цікавим і пройшов на високих швидкостях. Протягом усього поєдинку ігрова і територіальна ініціатива належала «Волині», динамівці ж грали переважно на контратаках. Втім, лучани мали відчутні проблеми з реалізацією гольових моментів й тому, попри достатньо кількість гарних нагод аби відзначитися, досягти бажаного вдалося лише одного разу.
Вже у дебюті поєдинку після пасу Герасимюка Євген Павлов з забійної позиції не влучив у ворота, а затим кіпер тбілісців випередив кількох гравців «Волині», котрі виходили на замикання після прострілу Пічкура. «Динамо» ж зуміло реалізувати свою першу атаку, коли на 12-й хвилині після подачі кутового м’яч влучив у руку Скобі і арбітр призначив пенальті, яке суперники упевнено реалізували.

Після голу хвилин на десять ініціатива перейшла до динамівців і Ндоє змушений був двічі рятувати свою команду після виходів сам на сам. «Волинь» могла відігратися на 32-й хвилині, коли після прострілу Пічкура з гарної позиції сильного удару по воротам завдавав Бутко, але у ціль не влучив. За п’ять хвилин вище воріт пробив і Сімінін, котрий непогано підключався до атак. І, зрештою, на 44-й хвилині Пічкур подав кутовий зліва, новачок Джоковіч, котрий перебуває на перегляді, скинув м’яч на Павлова і той вколотив шкіряного у сітку – гол!

Початок другого тайму, незважаючи на повну зміну складу, був повністю за «Волинню». На 49-й хвилині над «дев’яткою» пробив Бабир, затим захисники прийняли на себе два потужні удари Каблаша. А на 57-й хвилині після подачі Максимюка той же Каблаш пробивав головою в нижній кут, але воротар зумів витягнути цей м’яч. Тбілісці відповіли лише на 64-й хвилині, коли Неділько забрав складний удар з-за меж карного.

Й надалі гра проходила переважно в атаках лучан. На 66-й хвилині після кутового Бабир скинув м’яч на Приндету, але Віталій з 18-ти метрів пробив дещо вище воріт. За три хвилини він же бив головою після кутового у виконанні Максимюка – та знову вище. Неточними виявились і два потужні удари Каблаша з середньої дистанції. А наприкінці поєдинку «Динамо» провело ряд небезпечних контратак. У одній з них суперники пробили вище воріт метрів з п’ятнадцяти, а на 85-й хвилині після подачі штрафного Литовченко проскочив повз м’яч і хтось з нападників тбілісців головою спрямував шкіряного у порожні ворота – 1:2. Рахунок виявився незмінним до кінця зустрічі.

Склад «Волині» у звітному матчі був наступним: Ндоє (Неділько, 46; Литовченко, 73; Сослюк, 86), Сімінін (Чоколіч, 46), Джоковіч (Омоко, 46), Карковський (Гальчук, 46), Гринченко (Приндета, 46), Скоба (Зозуля, 46), Стевич (Каблаш, 46), Бутко (Гошкодеря, 46; Решко, 86), Герасимюк (Максимюк, 46), Пічкур (Карасюк, 46; Годований, 74), Павлов (Бабир, 46)

що я думаю з цього приводу: склад ще награється, в принципі склад першого тайму найбільш близький до основи, Ндоє схоже виздоровів, в центрі пробують Карковського (який теж нарешті в формі) і якогось Джодовіча (потенційного новачка), а так всі інші це реально основа Волині, м’яч пропустили з пенальті, в принципі, рука - може і випадковість, хз, але проблема в реалізації! всі ж більшу частину минулого сезону чекали Пищура, і що? вертаємося знову на ті ж позиції... Павлов не може реалізувати всі моменти, а інших форвардів нема... хіба не так було в середині сезону? та ж постійна перевага в центрі і слабенька реалізація...

другий тайм - ну це ж експериментальний склад, хто слідкував за грою Волині, з основи тільки Неділько (і то недовго, що там його перевіряти, аби форму не загубив), Омоко (все-таки появився! мабуть прямо в Туреччину з Нігерїі прямо приїхав) і Гошкодеря (який частіше на заміну був ніж в основі), пропустили в кінці матчу, по ходу помилка нового воротаря - ніби і не страшно, але ж- де реалізація??? чому на перегляді нема форвардів? дорого?

блін, хоч би Метал забракував Пищура... а то так і буде в чемпі: "ігрова і територіальна перевага Волині і поразка 1:2"...

все одно вірю в Волинь, хочу побачити хоча б один товарняк основним складом повністю!, тоді можна щось говорити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, хоч би Метал забракував Пищура...

Я навпаки хочу, щоб він залишився в Металісті! Шанс пограти в ЛЄ не кожному дається. З таким зростом і вмінням гарно пробити у Пищура є всі шанси заграти в Металісті. Так що бажаю йому удачі!

На рахунок Волині...Кварц шось придумає. Ще є час-візьме якогось нападника. Я думаю, що все буде добре. На товариські матчі особливу увагу не треба звертати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварц легко знайде якого форварда з Ріо де Житомира за 50 тис дол і через рік продасть його за мільон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварц легко знайде якого форварда з Ріо де Житомира за 50 тис дол і через рік продасть його за мільон.

Хотілося б у це вірити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...