-M@X- Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 18:24 #1 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 18:24 куплю цифровиккомпактних розмірів....максимальна ціна 1200 грнтільки новийпікселі і тд не розуміюсь на цьомутреба для повсякденного користування
-M@X- Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 21:27 Автор #2 Опубліковано 27 Лютого, 2009 в 21:27 що ніхто нічого не запропонує?придивився до моделі http://www.foto.ru/olympus_fe-20_black.html
nameless Опубліковано 1 Березня, 2009 в 06:28 #3 Опубліковано 1 Березня, 2009 в 06:28 В цій ціновій категорії всі мильнички однакові - бери ту, дизайн якої сподобається найбільше, якшо надумав брати нову.
Andruha_gpz28 Опубліковано 1 Березня, 2009 в 07:43 #4 Опубліковано 1 Березня, 2009 в 07:43 2 nameless. Ну і скажи будь-ласка, нафіга таке писати? Ти хочеш сказати, що Canon i Ergo одинакові? (навіть в цій ціновій категорії) 2 -M@X-. Вибирай щось з Canon або Nikon. В них i знімки на автоматі кращі виходять, і пам"ять набагато дешевша, і надійніші вони на порядок. Ну і порівняй ще ціну на карти пам"яті SD (Canon або Nikon) i XD - Olympus. Думаю питань нема ? Подивись на такий Nikon, або такий Canon imho.
-M@X- Опубліковано 1 Березня, 2009 в 09:01 Автор #5 Опубліковано 1 Березня, 2009 в 09:01 дякую за поради Andruha_gpz28але нікона і кенона цих що ти запропонував мені не подобається дизайнта і вже замовив Олімпусаякщо все добре в понеділок заберу
difoto Опубліковано 1 Березня, 2009 в 10:07 #6 Опубліковано 1 Березня, 2009 в 10:07 2 nameless. Ну і скажи будь-ласка, нафіга таке писати? Ти хочеш сказати, що Canon i Ergo одинакові? (навіть в цій ціновій категорії)2 -M@X-. Вибирай щось з Canon або Nikon. В них i знімки на автоматі кращі виходять, і пам"ять набагато дешевша, і надійніші вони на порядок. Ну і порівняй ще ціну на карти пам"яті SD (Canon або Nikon) i XD - Olympus. Думаю питань нема ? Подивись на такий Nikon, або такий Canon imho. Canon с Ergo в ценовых диапазонах практически не пересекаются - самый дорогой Эрго дешевле самого дешевого кэнона , так шо аналогия nameless частично правильная. А топикстартер поступил как большинство потреблятелей: спросил совет, и выбрал то, что не советовали выбирать Поздравляю!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.