Перейти до змісту

Пральний поршок для автомата

Pavka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Драстуйте всім!

Допоможіть порадами, що грунтуються на власному досвіді.

Який пральний порошок для прання білого (машинка-автомат) вибрати? Цікавить якісний і недорогий.

Всім наперед вдячний за участь.

Опубліковано

коли маю гроші - беру Persil. Коли трохи сутужно з фінансами - беру Bonux. Результатами обидвох задоволений. Машинка Bosch WAA 16161.Але білі речі, які потребують "сильного" прання, наприклад мої сорочки (які я сильно вимазую зазвичай) жінка пере з додавання Ваніша.

Опубліковано

Персіл і Перволь, все інше це інше.

На авторинку хлопці що ганяють машини привозять з європи порошок, такшо бігом на авторинок по порошок, там любої марки буде якісний

Опубліковано

Також користують порошком що привозять гонщики з машинами, брав знайомим недавно по 210 грн це персіл універсальний сипучий на 92 прання, є також жидкий. Сам користуюсь жидким універсальним оскільки пральна машина пристосована для такого прання.

Опубліковано
коли маю гроші - беру Persil. Коли трохи сутужно з фінансами - беру Bonux. Результатами обидвох задоволений. Машинка Bosch WAA 16161.Але білі речі, які потребують "сильного" прання, наприклад мої сорочки (які я сильно вимазую зазвичай) жінка пере з додавання Ваніша.

А скільки того Ваніша треба добавляти, аби все було білим? І чи буде хороший результат, якщо прати дешевим порошком і використовувати Ваніш?

Опубліковано
Драстуйте всім!

Допоможіть порадами, що грунтуються на власному досвіді.

Який пральний порошок для прання білого (машинка-автомат) вибрати? Цікавить якісний і недорогий.

Всім наперед вдячний за участь.

SA8™ - думаю кращого не знайдеш. Якщо знайдеш дай знати :D

Опубліковано

Запитання як раз по спецільності :)

Моя порада користуватись гелевими засобами. Краща якість прання; аромат; не потрібно додавати пом"якшувачів на зразок "Silan", "Semana", "Lenor"; економніше використання на одне прання йде приблизно 60-75 мл цього засобу, тоді як норма звичайного порошка 150 грам і 100 грам концентрату.

І взагалі кому необхідно порошок по "базовій" ціні, звертайтесь. (Типу не реклама) :)

Опубліковано

А скільки того Ваніша треба добавляти, аби все було білим? І чи буде хороший результат, якщо прати дешевим порошком і використовувати Ваніш?

Ваніша треба добавляти по інструкції.

думаю не буде, якщо ти розумієш під дешевим щось типу "Лотос"-а радянських часів :-).

П.С. а взагалі найкращий порошок, імхо, "Візир", з дитинства пам"ятаю його. Зараз такий є на Варшавці, по інструкції його треба давати половину дози. Ніяк не хватає коштів купити.

Опубліковано

а ви ще попробуйте на авторинку взяти той Persil з Німеччини - і як побачите результат в порівнянні з тим що продається в нас ;)

Опубліковано

Німецький контрабас по якості кращий за представлені у нас порошки, оскільки фасують наші в Україні.

По моїй продукції тільки Персіл йде з Польщі.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дякую всім, хто відгукнувся!

Запитання як раз по спецільності :)

Моя порада користуватись гелевими засобами. Краща якість прання; аромат; не потрібно додавати пом"якшувачів на зразок "Silan", "Semana", "Lenor"; економніше використання на одне прання йде приблизно 60-75 мл цього засобу, тоді як норма звичайного порошка 150 грам і 100 грам концентрату.

І взагалі кому необхідно порошок по "базовій" ціні, звертайтесь. (Типу не реклама) :)

А що конкретно з гелевих засобів виористовувати. Дай, будь ласка, назви, виробників, аби можна було в магазині це глянути.

І ще: купив би якусь велику пачку прального порошку для автомата для білого. що запропонуєш і за яку ціну?

Опубліковано

Ну, я використовую Persil гель. 1.5 л - 20 стірок. 60 грн.

А з самих більших пачок от такі от є:

Persil 9 kg - 156 грн

Losk 9 kg - 125 грн

Rex 9 kg - 105 грн

Опубліковано

Тот же Persil, который я продаю идет из Польши.

А вообще по большому счёту так и есть и не только с порошками.

Опубліковано
ИМХО все, что у нас продают, кроме контрабаса - аццкий ацтой

"Контрабас" прикриють чим прати будеш?

А я и не заморачиваюсь. Покупаю Галу и не вижу разницы между нею и ариэлем или персилом. Носки и джинсы отстирывает одинаково хорошо ;)

Опубліковано

Підтримую SA8 :)

Зразу як перейшли на нього, то з машинки виходив накип пластами, незважаючи на постійне використання Калгону, якість прання теж дуже хороша

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...