Перейти до змісту

Продам смартфон Nokia n73 б/в

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Продам сертифікований смартфон Nokia n73 б/в, (не Music Edition)

Отакий:

Nokia-N73-silver-plum.jpg

Стан мого апарату - явно не 5, навіть не 5- :)

Детально стан буде видно на фотках, що в атачменті.

post-263-1234798147.jpgpost-263-1234798156.jpgpost-263-1234798163.jpg

Правда, екран в моєму апараті повинен бути ідеальним - тому що на ньому збереглася ще заводська захисна плівка, і тільки в одному місці трошки відклеїлася (на першій фотці видно).

Глюків не виявлено. Зв'язок хороший, без нарікань. Апарат має два динаміки, тому звук непоганий. Остання прошивка досить безпроблемна і шустра. Фотки робить якісні - як на вулиці, так і під час зйомки документів у макрорежимі. Зауважень до апарата немає. Софта і цяцьок до цієї версії Симбіану є дуже багато, на всі смаки.

Батарея тримає біля трьох діб з увімкненим блютузом (але я на ніч відключаю апарат), тому вночі мобілка спить.

Комплектація - Nokia N73, зарядний пристрій Nokia AC-4; стереогарнітура Nokia Classic HS-23; кабель Nokia CA-53 для підключення до комп'ютера; компакт-диск: Nokia PC Suite та Adobe Photoshop Album Starter Edition; посібник користувача, посібник для початку роботи з апаратом, інструкція з підключення та буклет по додатковим програмам. І ще вроді десь коробка має бути.

В комплекті віддаю карточку пам'яті miniSD на 2 Gb - вона разом зі смартфоном не йшла.

Характеристики смартфона - тут.

Всесторонній і повний огляд смартфона - тут.

Ціни на нові апарати - тут.

Продається в зв'язку з переходом на Nokia n85.

За свій смартфон хочу 140 доларів.

Зв'язатися зі мною можна через:

..:: IMG263-1228376543.jpg ::.. приват;

..:: profile_icq.gif ::.. 374298674;

..:: IMG263-1228376434.jpg ::.. 8 050 5237979.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон продано, тему закрито.

Хай телефончик вірно служить новому власнику :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...