Перейти до змісту

Биті пікселі на телефоні

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вот недавно появилися чорні полоскі зверху екрана і паро красних і зелених!! :(

Це можна якось убрати? чі дісплей міняти треба??

телефон SE K550i

Опубліковано

Це вже не биті пікселі, це вже недобрий контакт екрана. Спробуй збільшити яскравість може частково допоможе, хоча варто перепаяти екран або замінити ;)

Опубліковано

Через деякій час..........полоскі збільшуються :( шо робити шоб екран спасти?????

Опубліковано
Проблема з прошивкою виключена? "Общий сброс" пробував?

Повне скидання робив непомогло

Шо з прошивкою незнаю!куди можна звернутися шоб глянули і не обдурили на гроші!!!

Опубліковано

Кажу 100%, так як я їх ремонтую, що це не прошивка. Дуже маленький ваірант, що поможе перепайка гнізда, але більш за все що треба міняти екран. Екран там не перепаюється, він вставляється в гніздо на платі. І екранчик коштує дуже не малі гроші, завтра на роботі можу запитатись і сказати. Якщо понесеш в СЦ буде дорого все разом з роботою, краще здати на запчастини. Саме вірне рішення купи екран і поміняй там не тяжко, якщо звісно не боїся.

Опубліковано
...вывалить 30 долларов за дисплей который вышел из строя (в течении гарантии) , так потом -- извините.

Якщо дисплей вийшов з ладу під час гарантійного терміну, то за що платити 30$? Нести в точку продажі чи СЦ і хай міняють по гарантії при дотриманні зазначених в ній умов.

Опубліковано

Я так зрозумів легше купити новий телєфон :rolleyes:

А якшо на запчастини це скількі по грошах вийде???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...