Перейти до змісту

Пинзеник подав у відставку

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Міністр фінансів Віктор Пинзеник подав у відставку.

Про це йдеться у його заяві, розміщеній на сайті Мінфіну.

"Я не вперше працюю в уряді. І завжди займав професійну позицію. Збалансований бюджет, мінімальний розмір його дефіциту, обмеження життя в борг, неемісійні джерела фінансування дефіциту – цими та іншими принципами я завжди керувався у своїй роботі", - йдеться в заяві.

"У нинішніх умовах професійна позиція міністра фінансів стала заручником політики. Змінити цю ситуацію міністр фінансів не може. Як і не може відмовитися від своїх професійних підходів", - зазначає Пинзеник.

"У таких умовах моє подальше перебування на посаді міністра фінансів України не має сенсу. У зв’язку з цим я подав заяву до Верховної Ради України про свою відставку", - заявив міністр.

Тимошенко з цього приводу сказала, що в дядечка не витримало здоров’я і нерви...

А я думаю, він просто не хотів щоб додаткові грошики друкувати на потреби уряду...

Ваша думка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міністр фінансів Віктор Пинзеник подав у відставку.

Про це йдеться у його заяві, розміщеній на сайті Мінфіну.

"Я не вперше працюю в уряді. І завжди займав професійну позицію. Збалансований бюджет, мінімальний розмір його дефіциту, обмеження життя в борг, неемісійні джерела фінансування дефіциту – цими та іншими принципами я завжди керувався у своїй роботі", - йдеться в заяві.

"У нинішніх умовах професійна позиція міністра фінансів стала заручником політики. Змінити цю ситуацію міністр фінансів не може. Як і не може відмовитися від своїх професійних підходів", - зазначає Пинзеник.

"У таких умовах моє подальше перебування на посаді міністра фінансів України не має сенсу. У зв’язку з цим я подав заяву до Верховної Ради України про свою відставку", - заявив міністр.

Тимошенко з цього приводу сказала, що в дядечка не витримало здоров’я і нерви...

А я думаю, він просто не хотів щоб додаткові грошики друкувати на потреби уряду...

Ваша думка?

Колись вірив і захоплювався Пинзеником, але вже давно прозрів. Теоретик який абсолютно далекий від практики. Переконливо говорить, але все виходить навпаки (бо валянок). Далі промовчу бо одна нецензурщина на умі. Зараз він вчасно спригує бо знає що буде дуже погано і не хоче відповідальності. А під його знаменами москалі в Луцьку раду йдуть. :( Якщо замість нього буде Тигипко то це як небо і земля. Дійсно розумна людина. Ну і ще б цього бублика з вушками куди подалі забрати...........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пинзеник сильний і прагматичний економіст і міністр, він просто вже не зміг гратися з Тимошенко, тим більше що вона його взула з бюджетом якого він в очі не ачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись вірив і захоплювався Пинзеником, але вже давно прозрів. Теоретик який абсолютно далекий від практики. Переконливо говорить, але все виходить навпаки (бо валянок). Далі промовчу бо одна нецензурщина на умі. Зараз він вчасно спригує бо знає що буде дуже погано і не хоче відповідальності. А під його знаменами москалі в Луцьку раду йдуть. :( Якщо замість нього буде Тигипко то це як небо і земля. Дійсно розумна людина. Ну і ще б цього бублика з вушками куди подалі забрати...........

сообщение пользователя удалено по причине чрезмерного использования ненормативной лексики к цитируемуему пользователю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сообщение пользователя удалено по причине чрезмерного использования ненормативной лексики к цитируемуему пользователю.

Я щось пропустив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось пропустив?

Да, блсообщение пользователя удалено по причине чрезмерного использования ненормативной лексики к цитируемуему пользователю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось пропустив?

Да, блсообщение пользователя удалено по причине чрезмерного использования ненормативной лексики к цитируемуему пользователю.

Важко розмовляти суржиком. :( Але може щось по темі скажеш :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура ПРАЦЮЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ бл""""редактор

Знаєте любому міністру буде важко працювати в уряді ТЮВ, бо там тілько один міністр ТЮВ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Партія - ДАьошь?!!!!

Пинзеник - фсьо УЖО!!! П#$%ори.

Як на мене був в міру розумний чоловяга, спекуляції без НБУ не були б можливі :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міністри виконують те що їм кажуть, і в мене немає навіть сумніву, що вони далеко не перші особи від яких залежить стан справ в їхньому міністерстві.

Те саме і Стельмаха стосується. Що він міг зробити, так це піти у відставку, знайшли б іншого....

2 ipua

Переконливо говорить, але все виходить навпаки (бо валянок)

Виходить навпаки, бо одному щось змінити, коли з усіх сторін тиск і працювати як треба не дають майже неможливо.

Скоро шановна ЮВТ докомандується до повного АБЗАЦУ.

Зараз податкова дає звіти на Київ, про результати діяльності в області. І от багато фірм - мають збитки за грудень, але ж вони їх не показують, бо податкова ниє, шо до них завітають гості з Києва, і тоді їм буде тяжко, і буде ще тяжче тим фірмам, що подали такі звіти.

От вам звідки береться збільшення ВВП, ріст виробництва і т.д. Коза.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка мені різниця, що там в пензеника за особисті проблеми, він бере і втікає, замість того щоб щось робити, або не робити. Нахрен вони там потрібні, для чого він туди ішов, допобачення пензеник, надіюсь більше не побачимся. Собака дика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пинзеник видається серйозним економістом, але погоджусь - теоретиком. В нашій державі не працює жодний ринковий закон, в нас все - от протівного. А він хотів світовий досвід прилушпашити до української тіньової економіки (бо вона в нас основна). Шкода, що хороші кадри не мають змоги працювати на благо держави.

Скільки в нас прекрасних спеціалістів-практиків, які бачать проблеми економіки зсередини, і успішно вирішують їх для певних бізнесів. Але я більш як впевнена, що Пинзеника змінить на посаді далеко не професіонал, а політично угодний елемент з роздутим від економічних звитяг резюме. Головне, щоб він буквально виконував вказівки уряду.

Економіці, настільки політизованій, як у нас, пора присвоїти якусь специфічну назву, бо української ЕКОНОМІКИ не існує. На жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але я більш як впевнена, що Пинзеника змінить на посаді далеко не професіонал, а політично угодний елемент з роздутим від економічних звитяг резюме.

Після того, як Богатирьова стала секретарем РНБО, Єхануров-міністром оборони, Зінченко космонавтом :D я б не наважився щось стверджувати. Поки ми не викинем цю колоду карт, котрі вже давно перетасовані і не почнемо з нової

ми будемо в цьому дерьмі. Пинзеник хитрий як лисиця і прекрасно розуміє

Народний депутат України Арсеній ЯЦЕНЮК (фракція НУ-НС) вважає, що будь-яка людина, яка обійме посаду міністра фінансів України, повинна чітко усвідомити, що “вона не має політичного майбутнього”.

.....

А.ЯЦЕНЮК зазначив, що міністру фінансів “доведеться приймати і головне - виконувати дуже непопулярні рішення”. “Якщо ти станеш міністром фінансів, ти повинен відверто сказати: “Я йду робити реформи і прошу уряд мене підтримати; я не буду претендувати на яскраве політичне майбутнє; результати, яких я досягну, буде видно тільки за рік або за два”, - додав А.ЯЦЕНЮК.

він зробив вибір на користь свого політичного майбутнього і начхати йому на команду і корабель котрий йде на дно. Вчора він використав Віталія Кличка, сьогодні він ніби з БЮТ, а завтра буде з тим хто буде йому корисним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий міністр фінансів може бути призначений вже у четвер, якщо у Верховній Раді знайдеться необхідна кількість депутатів, згодних проголосувати за це призначення.

Про це заявив член фракції БЮТ Андрій Кожем'якін, повідомляє УНІАН.

За його словами, у вівторок вже визначено претендента на цю посаду, який згоден узяти на себе відповідальність за роботу Міністерства фінансів.

азом з цим Кожем'якін зазначив, що вважає маловірогідним варіант передачі портфеля міністра фінансів кому-небудь з віце-прем'єр-міністрів.

"Це малоймовірно, ми цей варіант вже проходили (в уряді Віктора Януковича)", - сказав Кожем'якін.

Крім того, джерела в уряді повідомили, що передача портфеля міністра фінансів кому-небудь з віце-прем'єрів на сьогодні не обговорюється.

Як відомо, у вівторок Верховна Рада підтримала відставку Віктора Пинзеника з посади міністра фінансів.

На думку експертів, зараз вірогідними кандидатами на посаду міністра фінансів є екс-міністри фінансів Ігор Юшко та Ігор Мітюков, екс-голова Нацбанку Сергій Тігіпко, керівник групи радників прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Віталій Гайдук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ниасилил. наверно правда в нее нужно поесть :)))

От і погамай в неї малятко! :P

2foxx77

Ну напевне його заставляють робити те що вже ні в які двері....

Хто бував в такій ситуації, той знає що на вище стоящого не попреш, і якщо дело пахне солярочкою, то треба або уходити, або лізти у петлю і виконувати те що казуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...