Перейти до змісту

Проблема з Nokia 6120c

Рекомендовані повідомлення

Власне, з сабжем сталася неприємність. Від перехідника на 3.5 мм навушники відламався кінчик того що вставлялося в сам телефон, і все би нічого но ця штучка зосталася в середині телефону. Телефон ще на гарантії, чи можна дістати той кусочок перехідника і чи вплине це на гарнтію? бо в мене таке передчуття, що про гарантію мені можна забутись вже.....

post-1438-1233917429.png

post-1438-1233917447.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Передчуття не підводить. Але це ще залежить від інженера, який буде дивитися твій телефон. Може розцінити це як механічні пошкодження і відмовити на цій підставі в гарантійному обслуговуванні. В цьому випадку він буде правий. Телефон має використовуватися з гарнітурою, передбаченою фірмою-виробником для даної моделі телефону. А може закрити очі і пропустити телефон по гарантії. В цьому випадку фірма отримає компенсацію від Nokia за ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз уж тема есть про 6120.. хотел спросить, стандартный аккумулятор BL-5B 890mah, может кто пробовал поставить повышенной емкости аккум в 6120? Какие подойдут в него аккумы? Отпишитесь, кто знает плиз, хочу поменять аккум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
Передчуття не підводить. Але це ще залежить від інженера, який буде дивитися твій телефон. Може розцінити це як механічні пошкодження і відмовити на цій підставі в гарантійному обслуговуванні. В цьому випадку він буде правий. Телефон має використовуватися з гарнітурою, передбаченою фірмою-виробником для даної моделі телефону. А може закрити очі і пропустити телефон по гарантії. В цьому випадку фірма отримає компенсацію від Nokia за ремонт.

Правду кажеш, якщо цей штекер всередині нічого не пошкодив, можуть просто витягти відломаний кінчик звідти. Тільки треба заздалегіть домовитись щоб поломку оформили по іншому, тип не працють навушники чи щось таке. І сервісному центру фірма НОКІА заплатить за ремонт, і вам добре :).

Раз уж тема есть про 6120.. хотел спросить, стандартный аккумулятор BL-5B 890mah, может кто пробовал поставить повышенной емкости аккум в 6120? Какие подойдут в него аккумы? Отпишитесь, кто знает плиз, хочу поменять аккум.

Не рекомендую міняти, краще юзай той що є. на базарах і в СЦ всі акумулятори які продають - КИТАЙСЬКІ, і вони дуже погані. Оригінальний акум можна замовити тільки в АВТОРИЗОВАНОМУ сервісному центрі виробника телефону і коштуватиме він від 100 грн.

З батареями експериментувати не раджу, ємність це звичайно добре, але контроллер заряду розрахований під батарею відповідної ємності, поставиш іншу - може вилетіти, собі ж дорожче буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...