BARAKUDA Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 08:04 Поділитися #1 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 08:04 АвтоВАЗ в очередной раз остановил конвейер6 февраля 2009, 09:45Российский гигант АвтоВАЗ снова остановил конвейер. Завод встал из-за отказа ряда поставщиков отгружать автокомпоненты. Долг завода перед партнерами достигает 18 миллиардов рублей. По мнению специалистов, погасить его реально только к весне, и это при условии, что в феврале-марте будет продано 90 тысяч автомобилей. Однако, аналитики считают это малореальным и говорят, что заводу скорее стоит рассчитывать на госфинансирование.http://www.topnews24.ru/news/russ/cat-09/1...-ostanovit.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hank Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 09:13 Поділитися #2 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 09:13 Хай нарешті загинається, ніж такі зламки втюхувати. "Взірці швидкості та аеродинаміки" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 09:42 Поділитися #3 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 09:42 Хай нарешті загинається, ніж такі зламки втюхувати. "Взірці швидкості та аеродинаміки" На кожен товар є свій покупець! не всім же їздити на "лексусах". 30 років половина Східної Європи на ВАЗах їздила, я вже не кажу про СРСР. це автівки з історією і навіть з традиціями. А ти кажеш нехай загинається... Що хорошого в тому що зупиняється величезний гігант? тому що в Росії? але ж там теж люди живуть...Дивний погляд... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Orfey Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 09:51 Поділитися #4 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 09:51 у нас Юля розпиналась ще в листопаді-грудні "КРИЗА НАС НЕ ТОРКНЕТЬСЯ" ; в Росії Медвед теж саме казав менше місяця назад...Не кажи гоп поки не перескочеш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 10:30 Поділитися #5 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 10:30 Хай нарешті загинається, ніж такі зламки втюхувати. "Взірці швидкості та аеродинаміки" На кожен товар є свій покупець! не всім же їздити на "лексусах". 30 років половина Східної Європи на ВАЗах їздила, я вже не кажу про СРСР. це автівки з історією і навіть з традиціями. А ти кажеш нехай загинається... Що хорошого в тому що зупиняється величезний гігант? тому що в Росії? але ж там теж люди живуть...Дивний погляд... Треба ламати стереотипи. Мене завжди дивували люди, які купували жигулю, бо знають, як його ремонтувати. А не простіше купувати машину, яку не доведеться ремонтувати так часто, як жигуль? Невже китайці гірші і дорожчі за жигулі? Невже сенс чи ланос гірші? Різниця в ціні практично відсутня, але маєш машину, а не відро. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 10:36 Поділитися #6 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 10:36 ЗІ. А карбюраторний Жигуль бере бензину не менше, ніж мій 2,5 літровий кореєць. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 10:53 Поділитися #7 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 10:53 Я не кажу що у ваз-івських авто немає недоліків. Та і вибір кожен робить сам, по своїх можливостях і уподобаннях... просто чому радіти коли стають заводи, навіть і в Росії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:40 Автор Поділитися #8 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:40 Я не знаю точно скільки людей та фірм прив'язані до цього заводу - інфу можна пошукати в неті. Але думаю точно, що кожний другий працюючий житель населеного міста де розташований завод стане безробітним. А це може бути тисяч від 20 до 50... Реально там буде біда... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bond Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 11:12 Поділитися #9 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 11:12 Якість виробництва на ВАЗі, японським шнурком не вирішиш, менталітет не японський. Потянув за шнурок, отримав премію, а колегу наказали. Його потім колектив, повісить на тому шнурку.Покарання за брак штука не однозначна. Вона стимулює скривання браку. І поняття типова радянська якість і менеджмент, також не однозначне, для прикладу можеш взяти військову техніку. Там все було нормально. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.