Перейти до змісту

Плата за послуги банку

Mala

Рекомендовані повідомлення

Знаю, що кожен банк свої послуги оцінює по-різному. Підкажіть, в яких банках, вони найдешевші?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які саме?

На різні послуги різні ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще платити через почту. Там взагалі нема плати за послуги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ощадбанк, порівняно недорого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почта и ощад - это хорошо, но вы поняли что имелось в виду вообще? я - нет...

если просто поиск банка с низкими тарифами - то все советы про почту и ощад - фтопку

вы ведь не сможете что-то заплатить в привате, а дорогие услуги привата оплатить в ощаде...

имхо, пока не пояснят, чего надо (обслуживание юр.лица/карточки/просто платежи) - ответ дать очень сложно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі, не уточнила : при внесенні платежу. Деякі беруть відсоток від суми, деякі фіксовану суму і ця сума, я так розумію, теж різна в різних банках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі, не уточнила : при внесенні платежу. Деякі беруть відсоток від суми, деякі фіксовану суму і ця сума, я так розумію, теж різна в різних банках

тут все просто

все залежить від того чи заключений конкретно у цього банку з отримувачем коштів договір на прийом платежів і що толкує цей договір.

тобто може бути договір що передбачає внесення суми людиною бесплатно а зарахування банком отримувачу коштів за мінусом комісійної винагороди.

може бути навпаки - комісію платить людина

може бути поєднання 50/50 людина/отримувач

якщо ж договору немає, переважна більшість банків діють по схемі 1% від суми платежу мінімум 5(тут цифра коригується) грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...