Перейти до змісту

UMC messenger


Гість Tum@n

Рекомендовані повідомлення

Короче сижу, чекаю листа з підтвердженням активації нової послуги UMC Messenger!

Я вже колись піднімав на форумі тему про віртуальні інтрнет-номери, так ось щось схоже!

UMC Messenger – це послуга, що дозволяє відвідувачам порталу UMC спiлкуватися з абонентами UMC в online-режимi. Вiдтепер можна не тiльки вiдправляти SMS-повiдомлення з порталу на мобільний телефон, але й отримувати вiдповiдi з телефону безпосередньо на портал.

Крім цього, відвідувач, який користується послугою відправлення SMS з порталу, матиме перелік контактних номерів, історію спілкування та інші корисні можливості.

Перейти до послуги UMC Messenger

Надсилання SMS з порталу на телефон безкоштовне; вартiсть надсилання SMS з мобiльного телефону на портал – стандартна згiдно з тарифним пакетом.

Для того, щоб почати користуватися послугою з сайту, треба зареєструватися та діяти згідно з інструкціями:

- щоб активувати послугу для спілкування з мобільного телефону, абоненту необхідно відіслати пусте повідомлення на номер 10780;

- щоб відповідати з мобільного телефону на повідомлення, які приходять від послуги UMC Messenger з номера 10780, треба першим словом вказати нік користувача, до якого Ви відсилаєте повідомлення, і через пробіл – текст повідомлення латиницею, до 147 символів;

- для деактивації послуги надішліть з мобільного команду disable на номер 10780;

- для отримання допомоги надішліть команду help на номер 10780.

Увага! Протягом доби Ви можете відіслати не більше трьох повідомлень без відповіді адресата. Для звичайного надсилання SMS-повідомлень користуйтеся сервісом "відправити повідомлення" на порталі.

Здер тут: http://umc.ua/ukr/messenger.php :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вважай, що ти добився того, чого хотів. Шкода, правда, що Отримувати повідомлень на мило не можна. А так все просто рульно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...