Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні проходив по пр. Волі і Центр обслуговування абонентів Peoplenet.

Знаходиться на місці Фуджі Центру, клубом Cherry

3-й 3G оператор в місті: Інтертелеком, Utel, Peoplenet

http://peoplenet.ua

... з актуальних тарифів

"555"

Тарифи на Інтернет-послуги

Абонентська плата - 55 грн. в місяць

Кількість включених ГБ - 5

Вартість 1 МБ понад включених МБ, - 0,1 грн.

Авансовий платіж - 80 грн

WAP - 0,75 МБ

Тарифи голосового зв'язку

Дзвінки в мережі PEOPLEnet - 0,05 грн.

Дзвінки на номери інших операторів України 0,80 грн.

SMS в мережі PEOPLEnet 0,05 грн.

SMS на номери інших операторів України 0,25 грн.

... з актуальних послуг

Дзвонити по світу просто, як "123″

З 24 грудня 2008 року PEOPLEnet спільно з ПриватБанком і компанією Skype надає послугу вільного спілкування з телефонів/модемів PEOPLEnet за тарифами Skype. Ніколи ще комунікації з світом не були такі доступні - для дзвінка на номер мобільного або стаціонарного телефону в будь-яку країну свiту через Skype абонентові PEOPLEnet потрібно просто набрати номер 123 + № телефону в міжнародному форматі. Наприклад, для дзвінка до Німеччини потрібно набрати: 123493412223344, де 123 – вихід в Skype і 493412223344 – номер телефону в Німеччини.

Нова послуга надає жителям України легкий і економний спосіб спілкування через Skype за допомогою мобільних телефонів/модемів від PEOPLEnet. Тепер можна здійснювати дзвінки своїм друзям, близьким, діловим партнерам на мобільні і стаціонарні телефони по всьому світу за найекономічнішими тарифами. Наприклад, за тарифами Skype дзвінок до Португалії, Італії, Німеччини, США або Ізраїлю обійдеться всього в 0.024 $/хвилина (0.19 грн.), дзвінок до Росії – 0,055 $/хвилина (0,43 грн.). Вартість дзвінка через Skype буде списано з рахунку абонента в PEOPLEnet.

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Коли покриття у нас обіцяють?

Краще щоб НІКОЛИ.

... покриття!!?

є вже

... тільки не знаю щодо EV-DO (з Rev. 0 чи Rev. A)

Опубліковано

1)

Кількість включених ГБ - 5

2)

PEOPLEnet спільно з ПриватБанком і компанією Skype надає послугу вільного спілкування з телефонів/модемів PEOPLEnet за тарифами Skype

ці два пункти дуже сподобались.

Опубліковано

***** Надається по 171 МБ щодня. Невикористані послуги не переносяться на наступну добу.

Тарифи діють до 31.12.09. Після закінчення терміну дії тарифів – 01 січня 2010 р. - Вам буде надана можливість переходу в будь-який інший стандартний пакет.

http://peoplenet.ua/tariffs/ny555/

Опубліковано
... покриття!!?

є вже

Офіційно?

ці два пункти дуже сподобались.

Якщо ця фігня з"явиться в Луцьку, не стидайтесь - звертайтесь, допоможу придбати.

Опубліковано

... про покриття оператора в місті я вже чув з жовтня. Спільно будували мережу в Рівному і Луцьку. Сьогодні просто помітив ЦОК Peoplenet на пр. Волі. Не заходив!!!

Опубліковано
Если оператор связался с приватом - это не означает, что оператор тоже фигня.

Він з ним не зв"язався, він його фактично родив і ним керується.

А сам по собі оператор не фігня, нічого проти нього не маю, але як тільки він тут з"явиться, у мене і моїх колег з"явиться ще одна причина для "геморрою".

Опубліковано

А сам по собі оператор не фігня, нічого проти нього не маю, але як тільки він тут з"явиться, у мене і моїх колег з"явиться ще одна причина для "геморрою".

... а тобі що з того

Опубліковано

ниччьо не имею против, но ты вольно или невольно высказал антирекламу очередному провайдеру. А теперь оказалось, что это просто прибавит тебе и коллегам гемору. Хотя мой кореш в Одессе не видит альтернативы в мобильном инете, кроме пиплнета. А ему я доверяю, как программеру и просто развитому Айти-пиплу.

Опубліковано

Як тільки запрацює офіційно, допоможу підключитись. навіть можливе повернення до 50 грн за підключення.

Опубліковано

http://3g.co.ua/forum/forum_posts.asp?TID=...8e49199f8c333a6

Peoplenet планує запустити pre-paid ТП"Вільний Інтернет"

... якщо Peoplenet таки запустить pre-paid можна було б подумати про купівлю CDMA модемчика. Нещодавно бачив в розділі "Куплю/Продам" пропонували недорого такі модемчики. Вони були не USB. Не можу знайти. Хто знає скиньте посилання!

Опубліковано
нема цього "чуда" в Луцьку

http://people.net.ua/covering/

і напевне в цьому році не буде

... цю карту вони обновлюють 1 раз в рік. Там планове до кінця 2008 року.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

вітаю..розмовляв з контакт центром піплнета...обіцяють активацію мережі в луцьку протягом весни, зараз вона тестується....поки що мій модем покриття піплнета в луцьку не бачить....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...