Andreyka Опубліковано 27 Січня, 2009 в 07:41 Поділитися #26 Опубліковано 27 Січня, 2009 в 07:41 В итоге вкладываешь все деньги в банковское золото, меняешь его с доплатой на цепочки и романтично сидишь при свечах, разглядывая кучки металла.Ну, в голодуху цепочку можно обменять на булку хлеба или полкило картохиЯ описував ситуацію, коли про банківське золото не можна сказати, що воно ФУФЛО. А кожен вкладує гроші в ті речі, які йому до вподоби. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 27 Січня, 2009 в 08:11 Поділитися #27 Опубліковано 27 Січня, 2009 в 08:11 В нашем государстве при продаже золота взымают ПДВ. Если хотите просто так потерять 20% - вкладывайте в золото! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 27 Січня, 2009 в 09:06 Поділитися #28 Опубліковано 27 Січня, 2009 в 09:06 difoto, зачем ты так?человек подробно объяснил, в чем он получил выгоду при операции с банковским золотом.но, как вложение денег, я золото тоже, почему-то, не приветствую...может просто не привычны мы к этому... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 27 Січня, 2009 в 09:48 Поділитися #29 Опубліковано 27 Січня, 2009 в 09:48 1. Берем гривни2. Покупаем на все туалетной бумаги3. Покупаем еще немного туалетной бумаги4. ???????5. ПРОФИТ!!!автор все описал верно, я - тоже.Единственное - пункт 4. - что надо сделать с туалетной бумагой, чтобы она превратилась в хотя бы то же самое , а лучше - большее количество денег? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andreyka Опубліковано 27 Січня, 2009 в 10:31 Поділитися #30 Опубліковано 27 Січня, 2009 в 10:31 difoto, зачем ты так?человек подробно объяснил, в чем он получил выгоду при операции с банковским золотом. но, как вложение денег, я золото тоже, почему-то, не приветствую... может просто не привычны мы к этому... Я и не имел ввиду вложение денег в золото. Я привел пример разовой выгоды. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KILLER Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 20:54 Поділитися #31 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 20:54 Хтось може поділитись інформацією:куди найкраще вкласти суму 1000Є в даний момент, на термін в 1 місяць..?цікавить думка банкірів, на рахунок депозитного вкладу, керуючись сьогоденням.. варто чи ні?багато хто затарився валютою, або якраз тариться.інформаційні джерела розповідають про досягнення курсового дна... а гроші просто лежать в заничках без діла Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 20:57 Поділитися #32 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 20:57 если эта 1к не часть 1милиона, то я бы в банк щас не понеёспокрайней мере не на територии бывшего соц лагеряp.s. ИМХОp.p.s. ни разу не банкир Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 20:57 Поділитися #33 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 20:57 переведи в доллары (доллар по отношению к ЕВРО растет) и отнеси на депозит (или нак.счет)в УкрСибе под 11% доллары берут. до восстребования Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KILLER Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 21:13 Поділитися #34 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 21:13 переведи в доллары (доллар по отношению к ЕВРО растет) и отнеси на депозит (или нак.счет)в УкрСибе под 11% доллары берут. до восстребованиябільшість (і я в тому числі) керується недовірою до банківської системи...виникають думки: а якщо за певний термін банк ліквідується!?або напросто не зможе видати назад кошти, чи просто не схоче..?можна якось виправдати ризик? можливо того ризику і немає, і ми самі себе накручуєм?наскільки є нестабільною ситуація в банківській системі? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 21:15 Поділитися #35 Опубліковано 9 Лютого, 2009 в 21:15 зашей в подушку или в матрац.а еще лучше - купи водки и пропей... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.