Перейти до змісту

Шукаю програму

nikolas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю програму за допомогою якої можнаб було вирізати з фільма фотографії. А точніше є діск зі весілям на якому є фотографії в виді слайд шоу. Попросили чи можливо їх вирізати на окремий діск. Вот шукаю програму бо ніколи таким незаймався. :( Прошу вашої поради. Буду дуже в дячний. :)

Опубліковано
Шукаю програму за допомогою якої можнаб було вирізати з фільма фотографії. А точніше є діск зі весілям на якому є фотографії в виді слайд шоу. Попросили чи можливо їх вирізати на окремий діск. Вот шукаю програму бо ніколи таким незаймався. :( Прошу вашої поради. Буду дуже в дячний. :)

Nero Vision (входить в комплект Ahead Nero), HT Splitter&Joiner(професійна програмка)

А загалом скористайся Гуглом, там щей статті знайдеш :)

Опубліковано

Тільки на гарну якість не надійся, відеозйомка ведеться з малою кількістю мегапікселів (непам*ятаю точно скільки, тому писати не буду), що буде погано сказуватися на якості фотографії.

Опубліковано

є прога (не пам"ятаю назву) яка конвертує відео в картинки формати JPG.GIF.BMP. там можна виставити якість картинки так що результам може вийти досить пристойним.Якщо згадаю назву чи найду прогу то напишу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...