Перейти до змісту

Продається стіл-шафа

Morris

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається стіл-шафа, по іншому не знаю як і назвати . Торгівля не заборонена. Я не як фотки не можу прикріпити (пише 500 Internal Server Error)? (Доступу до ftp також не маю). Як викрутитись? Залишайте свої координати спробую вислати фотки на "мило"

Вона не моя, але просять занеї 400 грн, оскільки продати треба терміново - нова ціна 350 грн.

Уточнення розмірів -Висота десь 1,5-1,55м, глибина 60, ширина 1м

САМОВИВОЗ

Опубліковано
Продається стіл-шафа, по іншому не знаю як і назвати . Вона не моя, але просять за неї 400 грн. Торгівля не заборонена. Я не як фотки не можу прикріпити (пише 500 Internal Server Error)? (Доступу до ftp також не маю). Як викрутитись? Залишайте свої координати спробую вислати фотки на "мило"

кинь на мило [email protected]

Опубліковано
Продається стіл-шафа, по іншому не знаю як і назвати . Вона не моя, але просять за неї 400 грн. Торгівля не заборонена. Я не як фотки не можу прикріпити (пише 500 Internal Server Error)? (Доступу до ftp також не маю). Як викрутитись? Залишайте свої координати спробую вислати фотки на "мило"

ще мені скинь будь ласка на [email protected]

Опубліковано

Я прошу у всіх вибачення але або то я туплю або щось друге. Фотки я вишлю ввечері, бо на роботі і борда не робить і рамблер не прикріплює фотки ....

Я не знаю в чому причина, але не тільки у мене фотки не прикріплюються

Опубліковано
Я не знаю в чому причина, але не тільки у мене фотки не прикріплюються

картинки слишком большие и не проходят через вашу разрешительную систему. скорее всего. раз уж и к мылу не аттачатся...

Опубліковано

розміри?

Опубліковано

2 Shura - Я вислав фотографії на ваш емейл..... Прикріпіть їх, будь-ласка ....

Опубліковано

Зараз уточню, але ж там по паркету все видно. Висота десь 1,5-1,55м, глибина 60, ширина 1м

Опубліковано

ДЯкую всім за аукціон, але оскільки стіл не мій, і його людина хоче продати терміново, хоть сьогодні....

Ось контактний телефон 8-050-3781720 - Олег.

Телефонуйте і домовляйтесь. Про зростання ціни на форумі я йому сказав. А там хто перший того і буде....

Опубліковано

Я йому дав телефони зацікавлених людей, але він зайнятий трішки. Забирає дружину з роддому. У нього народилась ДОНЬКА (вже друга). Ювелір................ :rolleyes:

Опубліковано

Жека забрал? Насколько я знаю даже дешевле. Но это не я хотел "наварить" просто поначалу хозяин сам поставил такую цену... А теперь из-за срочности сбросил.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...