Перейти до змісту

Хочу купити клавіатуру і мишку

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити в офіс до ноутбука нові клавіатуру і мишку. Клаву - або Logitech diNovo Keyboard for Notebooks (до неї найбільше схиляюся - 100% "ноутбучна", і "людське" розташування клавіш PgUp, PgDown, Home, End):

9759.1.0.jpg

або Logitech diNovo Edge:

470.1.0.jpg

Мишку хочу Logitech MX Cordless Air Mouse:

1490.1.0.jpg

Однак оскільки ці аксесуари досить дорогі - то перед тим, як купувати їх, хотів би попробувати в роботі на юзабельність, пощупати і оглянути - чи вартують вони свої гроші, чи то чергові китайські цикалки. Якщо хтось знає, де вони є в Луцьку, або має в асортименті на місці - буду вдячний за підказку.

Опубліковано
ты ищешь беспроводные комплекты?

Так, але саме "комплекти" мені щось ніякі не подобаються... задача - компактна, зручна і симпатична клава до ноута, і така ж мишка. Обрана мною миша мені дуже подобається по дизайну :)

Опубліковано

комплект имеет один плюс: USB порт будет занят один. в случае покупки разкомплекта - 2 порта занято. в ноуте это может быть критично.

хотя... USB разветвители... :)

Опубліковано

з ЮСБ проблем нема .. в мене на ЮСБ клаві (Логітеч тоже) ше 2 порта ... так шо в почті всі нові клави мона запхуть і мишку і ше шось =)

Оту мишку =) нерадив би брати ... трохи незручна вона для повсякденного використання ... краще взяти MX Revolution також безпроводна дуже зручна, дуже функціональна ...

Опубліковано

З.І.

дійсно ... девайси не дешеві ...

але в якості мишкам нема рівних .. ( хіба шо тікі Рейзер) вже юзаю G11 клаву (80 у.о.) біше року і G9 мишку (110 у.о.) майже рік ... звісно девайси геймерські ... але власне просто суперові .. жодного зауваження до софту чи роботи немає ... дуже задоволений ..

Опубліковано
З.І.

дійсно ... девайси не дешеві ...

але в якості мишкам нема рівних .. ( хіба шо тікі Рейзер) вже юзаю G11 клаву (80 у.о.) біше року і G9 мишку (110 у.о.) майже рік ... звісно девайси геймерські ... але власне просто суперові .. жодного зауваження до софту чи роботи немає ... дуже задоволений ..

Дякую за коменти, але вони тут лишні. Я не геймер. Я писав, що хочу взяти зручну та стильну мишку і клаву в офіс, до ноута. Так що сам розумієш, що твоїми порадами я точно не скористаюся. :) Більше не флейм тут, бо тутешній модератор суворий :)

Опубліковано

я не мав на увазі купляти саме ці моделі =)

а просто наголосив на якості бренду та його функціональності ....

З.І.

я б порадив зупинитись на МХ Революшн ... помоєму теж стильна.......... і не геймерська =)

MX™ Revolution

Лучшая в мире мышь.

Основные характеристики: Беспроводная связь , Высокоскоростная прокрутка, Колесико прокрутки MicroGear™, Лазерный датчик , Переключение между документами , Поиск одним касанием

з сайта логітеч =)

Опубліковано
я б порадив зупинитись на МХ Революшн ... помоєму теж стильна.......... і не геймерська =)

я б порадив тобі просто зупинитись.

Опубліковано
MX™ Revolution

Лучшая в мире мышь.

Основные характеристики: Беспроводная связь , Высокоскоростная прокрутка, Колесико прокрутки MicroGear™, Лазерный датчик , Переключение между документами , Поиск одним касанием

з сайта логітеч =)

а ты представляешь, чтоб там написали:

"мышь - хуже некуда"

?

в общем, ты посоветовал - топикстартер принял к сведению...

более чем достаточно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...