Перейти до змісту

Нужен химик с лабораторией.

trionix

Рекомендовані повідомлення

Нужно изготовить дихлорацетат натрия (соли дихлоруксусной кислоты)

Sodium dichloroacetate,98%

CAS No 2156-56-1

Molecular weight 150.92

Molecular formula C2 H Cl2 Na O2

Linear formula NaOC(O)CH(Cl)2

Белый порошок

Нужно 300 грамм.

Кто может сделать, куда идти? Может на хим факультетах поспрашивать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 300 грн сразу сделаю тринитротолуол, за 1500 - применю где надо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чув, що дихлорацетат натрію за якоюсь канадською технологією застосовують для лікування ракових пухлин. trionix, щиро надіюсь, що тобі він потрібен не для цього.

В мене працює хороший хімік "від Бога" і з відповідною вищою освітою на роботі. Умовно кажучи, склад кислоти може визначити пробою "на язик" ;)

Але лабораторії в мене немає. 12 числа він вийде після вихідних на роботу, то я запитаю чи він може і має де таке зробити.

difoto, застосувати за 1500 грн -- щось дуже дешево, особливо враховуючи нинішній курс долара :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto, застосувати за 1500 грн -- щось дуже дешево, особливо враховуючи нинішній курс долара :)

Він же чесна людина, яка може бути корупція для бордівців :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для начала получаем дихлоруксусную кислоту: через уксусную кислоту пропускаем хлор, при воздействии ультрафиолета. А дальше - вопрос техники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чув, що дихлорацетат натрію за якоюсь канадською технологією застосовують для лікування ракових пухлин. trionix, щиро надіюсь, що тобі він потрібен не для цього.

В мене працює хороший хімік "від Бога" і з відповідною вищою освітою на роботі. Умовно кажучи, склад кислоти може визначити пробою "на язик" ;)

Але лабораторії в мене немає. 12 числа він вийде після вихідних на роботу, то я запитаю чи він може і має де таке зробити.

Спасибо, нужен он именно для этого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...