Перейти до змісту

Куплю хокейну клюшку б/в

omur

Рекомендовані повідомлення

Можливо, в когось загромаджує балкон чи просто стоїть в кутку давно зайва хокейна клюшка? Дуже потрібна:))) Телефон - 8-050-53-16-53-6, Наталка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на какую руку и на какой рост?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на какую руку и на какой рост?

Вибачайте мені мою необізнаність - на праву руку, зріст - 165 см. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тады не получится. я на левую играл...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба пошукать, валялось кілька Прибалтійських, праворукі точно є, якісні, дерево+скловолокно, не той China хлам що зараз тулять...

Найду, дам знать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекатиму з нетерпінням. Якщо мені пощастить і клюшка таки знайдеться - маякніть - приїду і заберу одразу ж:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в наявності 2 штучки - радянські ще :). Аська 211467375

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба пошукать, валялось кілька Прибалтійських, праворукі точно є, якісні, дерево+скловолокно, не той China хлам що зараз тулять...

Найду, дам знать

Я б Прибалтійські теж купив би))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всетаки не полінувався поліз на горище і відшукав 2 штучкі.

1. Karjala Sortavala mini, made in Karjalan ASNT & Finland (Карельська АССР). рік 1986,сьогодні почистив, зробив бінтовку, стан файненький. Не побоюсь цього слова - ексклюзів, кадато подарунок дядька :). Хай надпис mini не лякає, підліткова модель, на ріст 165 - то чьо нада.

2. Тиса пионер, made in Mukachevo. ІІІ 1991. Досить класно збереглась,але облізли написи, час бере своє. Хто катався на одноіменних лижах, має знати, кульний бренд в свій час. На кілька сантиметрів довша за №1.

Право першого пардон першої має топікстартер Наталка, з якою поспілкуюсь на вихідних. Ну єжелі чєго астаннєца, тада всім бажаючим велкам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Deemon"у за подаровані клюшки! Приємна несподіванка - це завжди чомусь дивує і дивовижно втішає :) Бажаю Вам багато таких гарних несподіванок в житті! І ще раз дуже-дуже-дуже дякую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...