Witiok Опубліковано 1 Січня, 2009 в 18:47 #1 Опубліковано 1 Січня, 2009 в 18:47 Вітаю Вас з Новим 2009 роком!.Потрібно відслідкувати усі зміни в системі, файлах, ітп, які вносить програма, бажано це побачити у вигляді логів по ключам реєстру, звертання до пам*яті(необов*язково) ітп.. Знаю що є такі програми, підкажіть назви.основна вимога.Вказую їй exe-файл, по закінченні виконання отримую дані
SunSeth Опубліковано 1 Січня, 2009 в 19:19 #2 Опубліковано 1 Січня, 2009 в 19:19 Filemon:Filemon is an application that monitors and displays all file system activity on a system. It has advanced filtering and search capabilities that make it a powerful tool for exploring the way Windows works, seeing how applications use the files and DLLs, or tracking down problems in system or application configurations. Regmon: Registry MonitorRegmon is an application that monitors and displays all Registry activity on a system. It has advanced filtering and search capabilities that make it a powerful tool for exploring the way Windows works, seeing how applications use the Registry, or tracking down problems in system or application configurations. Тут обидві програми → Util.rar
Саня Опубліковано 1 Січня, 2009 в 20:12 #3 Опубліковано 1 Січня, 2009 в 20:12 Можливо корисною виявиться ще й така штуковина - http://www.dependencywalker.com/
Witiok Опубліковано 1 Січня, 2009 в 22:30 Автор #4 Опубліковано 1 Січня, 2009 в 22:30 Дякую дописувачам. може хтось ще щось порадить.
Shkoder Опубліковано 1 Січня, 2009 в 23:11 #5 Опубліковано 1 Січня, 2009 в 23:11 я так понимаю, что ты немного другое имеешь в виду. попробуй Ashampoo Uninstaller (я залил его в обменник). он сохраняет логи всех изменений в системе (файлы и регистри), умеет восстанавливать и показывать в удобном формате
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.