Перейти до змісту

Імпічмент президенту України

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Ще ніколи з 91 року так не фінансувалась культура і освіта, не піднімалась зарплата для вчителів та інших освітян, не здійснювались такі національні заходи та проекти як останні 3 роки, а це і музеї загальноукраїнського та регіонального значення дотого ж, а українська книга дитяча та для дорослиг - зараз є все.

Такшо не говори про те чого не знаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Ще ніколи з 91 року так не фінансувалась культура і освіта, не піднімалась зарплата для вчителів та інших освітян, не здійснювались такі національні заходи та проекти як останні 3 роки, а це і музеї загальноукраїнського та регіонального значення дотого ж, а українська книга дитяча та для дорослиг - зараз є все.

Такшо не говори про те чого не знаєш.

вот только не надо "делать" в этом заслугу нашего гаранта. Ты хочешь сказать что это все сделал он? Ню ню...

На сколько мне, убогому, известно, экономика не поднимается за день или год, потому что это тенденция. При нашем дорогом Кучме был дан правильный поджопник и направление, как ни удивительно верное направление. Это направление привело к кратковременному (!?!) расцвету который позволил делать то что ты описал. Никакой, слышишь, практически никакой заслуги нанешнего говоруна в этом нет, именно потому что "ці руки ніколи..."

Про подъем зарплат - это даже не смешно. Единственный нормальный и ощутимый для народа подъем в бюджетной сфере был в 2006 году, тогда можно было почувствовать себя немножко белым человеком, но инициаотором была (о ах) тётя Юля.

Про книгу, тем более украинскую - расскажи сказочку про сивого бычка, будь так любезен. (ну ты лучше знаешь когда говорун пришел к власти и когда укр. книге снизили налог, видать он там за этот закон упрел)

Внимание вопросы от того кто не знает, тому кто знает:

1. зачем ты сравниваешь 90е года с теперешним временем, ведь имбицилу ясно что тогда таких денег в казне (в отличии от сейчас) тупо не было.

2. зачем приписываешь кумиру то чего он не добился или не сделал ваабще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не з'явиться достойна людина то не вибирати з меньшого зла, а голосувати проти всіх, якщо таких буде більшість, то виступа від імені народу така влада вже не буде мати права, і враховуючи зростання анархічних настроїв, їй прийдеться підлещуватись до народу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не матиме права, і що? ти думаєш, що вони віддадуть владу?

завжди вибираємо менше зло

ти що думаєш, в демократичних країнах ідеальні керівники?

Типу Клінтон був кращим за Буша? Чи Буш-старший за Рейгана?

Припустимо проголосували більшість "проти всіх" - які наслідки? Хто керує країною?

Щодо Ющенка - чи підняла б Тимошенко питання про визнання Голодомору геноцидом, якби Президентом була вона? (про Януковича не говоримо). Чи говорила піднімала б питання про героїв УПА. Та навіть фільми українською навряд чи б дублювалися, якби проти цього піднялась така хвиля як це було зараз.

Я вважаю що Ющенко наробив купу помилок, але я не бачу нікого хто б їх не наробив... Я знаю, що при Ющенку Україна буде Україною в будь-якому випадку, а от щодо Тимошенко і Ко не впевнений, думаю, це просто питання ціни.

Ви кажете - нашо вам той Яценюк, знову шукаємо нового месію? А я кажу - а чому б і ні? Треба міняти "еліту", так, може не вгадаємо, але треба щось робити.

Ваші ж коментарі не дають ніякого конструктиву, так тупі наїзди на інших

а мені не потрібен президент, який говорить про націю історію вишиванки і трипілля - я хочу президента, який захищає національні інтереси;

говорить про взаємовигідну співпрацю з іншими сусідами, РОБИТЬ а не говорить зрештою.

Називай прізвище, мені цікаво кого ти маєш на увазі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ром в ігнор його, людина буде полюбому кричати без підверджень наперекір всім форумчанам. В нього є своє завдання розводити тут флуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Затуркали чоловіка. ^_^

Може тепер Ви ще скажете, що в Україні живе російськомовне населення і вони не проїздом? :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єнді Є КНИГИ і Я ЇХ КУПУЮ і ЦЕ КЛАСНІ КНИГИ УКРАЇНСЬКИХ АВТОРІВ і казки і оповідання і романи і фантастика і детиктив і про кохання все купую одним махом, а раніше НЕБУЛО Такшо вилазь з окопів. І з вчителями спілкуюсь кожен день по годині (роботи немає то як завезу малу то лялякаю). Зарплата не висока але стабільна жити можна - це їхні слова, а зараз криза а нам платять і не звільняють - і це їх слова. Хочеш доказів?? Приїжай завтра до 4-ї школи десь на 8-45. Іі парти купують і доошки хто може той скидається на якусь класну, хто не може гірші але достатньо якісні і ті і ті. Моя сесра завгосп у районній школі, постійно їздить Луцьк я їй допомагаю в себе інкли поскладати вся ці речі) такщо я все знаю.

Далі про кіно, сорі тут важко щось сказади, дуже добре це те знімається багато документального, погано те що мало знімається художнього та ще й не показують. Але це явище тимчасове і залежить від інвестиції але вони будуть.

Дивись книжки гарні українські стали масово брати а була лише "школа", "харків", "абабагаламага", а тепер всі видання видають, навіть з росії та китаю возять. Так буде і з кіном, аби побільше було таких Ющенків.

Ткщо не знаєш, братику, ситуації.

ОООО Зайди в центрі в Любу книгарню (освіта, знання) і подивись скільки там художніх, історичних, наукових, дитячих книг укрмовою і прозрій.

Багато таки сичало що нафіга укр переклад а тепер стараться щоб обовязково попасти на сеанс з укр перекладом бо прикольніше та й просто рідніше.

Хто ж тоді намагається зробити імпічмент президенту - та зайди ось хто!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нашої влади, тай загалом мабуть в кожної або в майже кожної є такий принцип, як при її заміні не давити і не переслідувати попередника (ну щось типу, я тобі корону віддав, то ти про це незабувай, будь добрим). Це стимулює безвідповідальність і безкарність.

, а ти вважаєш це правильно? Більшість голосує за образ створений масмедіа, ще й ідеалізований власною уявою.

Це не нормально вибирати між гвалтівником і злодієм, вибираючи злодія бо він меньше зло. Владу потрібно заставити турбуватись про власну репутацію, цього можна добитись відмічаючи в пам'яті найбільш негативні моменти, які так скажемо, заділи за живе і більше про цього політика в майбутньому часі не згадувати. Політик не повинен мати шансу на помилку (зловили в сауні з шльондрами - у відставку дурня).

На рахунок Ющенка, то думаю, що йому потрібно піти на заслужену пенсію Першим Українським Президентом сучасної України і крапка (здоров'я вже не те, получиться якийсь Кастро український, а цього б не хотілось).

Юлька про себе не дасть забути героїчно вибитими цінами на газ - пам'ятайте про це, та й думаю під час цієї супер кризи їй в руки пів України самі зваляться - вона зараз на самому касовому місці можливо навіть в світі, а криза не вічна.

Литвин - ні риба ні м'ясо, його хитрожопість просто дістає, таких людей, прости Боже, я стараюсь уникати, слимак короче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ром в ігнор його, людина буде полюбому кричати без підверджень наперекір всім форумчанам. В нього є своє завдання розводити тут флуд.

как ни жаль, ванус, без потверждений пока лабаешь ты, не видишь и не приемлешь фактов. я понимаю что нынешний гарант тебе импонирует, но, право же, надо признать что он кроме говорильни ничего не сделал, ибо власть дается не только для того что бы ей пользоваться, а и нести ответственность.

Єнді Є КНИГИ і Я ЇХ КУПУЮ і ЦЕ КЛАСНІ КНИГИ УКРАЇНСЬКИХ АВТОРІВ і казки і оповідання і романи і фантастика і детиктив і про кохання все купую одним махом, а раніше НЕБУЛО Такшо вилазь з окопів. І з вчителями спілкуюсь кожен день по годині (роботи немає то як завезу малу то лялякаю). Зарплата не висока але стабільна жити можна - це їхні слова, а зараз криза а нам платять і не звільняють - і це їх слова. Хочеш доказів?? Приїжай завтра до 4-ї школи десь на 8-45. Іі парти купують і доошки хто може той скидається на якусь класну, хто не може гірші але достатньо якісні і ті і ті. Моя сесра завгосп у районній школі, постійно їздить Луцьк я їй допомагаю в себе інкли поскладати вся ці речі) такщо я все знаю.

в 21 свози еще, у меня дочка в 18, тоже не плохо... ваабще повози по школам которые построены после 86 года - ляпота, а в Луцке практически каждая не плохая. Но то что ты говоришь - бред сивой кобылы. Не ровняй монстров 4, 21, 14 например с сельскими школами. Обеспеченность литературой как школ (не модных городских а перефирийных) - в глубокой заднице. Да им платят, да достаточно, но это достаточно им платят практически протяженностью в независимость, и опять же, это не заслуга гаранта.

Далі про кіно, сорі тут важко щось сказади, дуже добре це те знімається багато документального, погано те що мало знімається художнього та ще й не показують. Але це явище тимчасове і залежить від інвестиції але вони будуть.

где они до сих пор? ты говоришь плохо что снимается мало? Да абсолютное большинство из снятого художественного снято русским языком, это как? Практически вся документалка делается под "заказ" - те были плохие, эти хорошие, а не как исследование и показание фактов...

"Дивись книжки гарні українські стали масово брати а була лише "школа", "харків", "абабагаламага", а тепер всі видання видають, навіть з росії та китаю возять. Так буде і з кіном, аби побільше було таких Ющенків."

Ткщо не знаєш, братику, ситуації.

снимай уже свои розовые очки и заканчивай разводить пчелок, не говорун это все сделал, он закон даже не пропихивал, не до того ему было. Он кричал "мій народ" и тыкал всем подряд.

ОООО Зайди в центрі в Любу книгарню (освіта, знання) і подивись скільки там художніх, історичних, наукових, дитячих книг укрмовою і прозрій.

их и раньше там было, еще до взашествия на престол.

Ты мне тогда скажи, раз тебе всего хватает, где техническая компьютерная литература на украинском? Где? ТОлько не надо тыкать мне учебник для 9.5 класса усредненного лицея гимназического профиля по информатике.

Хто ж тоді намагається зробити імпічмент президенту - та зайди ось хто!!!

эта фраза достойна самого. слово "зайди" поменй на "бидло", ваабще не отличишь. Никто ничего не пытается, прцедуры нету такой, слишком размыта. Ему намекают на то что бы ушел по хорошему...

Кстати, раз речь зашла о литературе. Есть такая штука как сельские библиотеки. Ну по твоим понятиям там только идиологический мусор колонизаторов, но речь не о том.

Я был в такой весной 2008. Я поинтересовался сколько книг вам прислали в 2007. Украинским языком, все как положено и т.д. и т.п.. 1! За весь год. Вот тебе и полно литературы... А как тебе то что топить нечем помещения библиотек и их закрывают? До говоруна как то было чем топить и не закрывали.

На рахунок Ющенка, то думаю, що йому потрібно піти на заслужену пенсію Першим Українським Президентом сучасної України і крапка (здоров'я вже не те, получиться якийсь Кастро український, а цього б не хотілось).

Ему просто надо уйти, самому. Он и так ПУП, только не "Перший Український Президент" как ты предложил, а просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Малих сліпих котенят тикають носом в тарілку з молоком, тикають доти доки не почнуть пити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упродовж усього двадцятого століття нас садили у тюрми, морили голодом, переселяли, розкуркулювали і гнали на фронти - але це не призвело до жодних позитивних результатів.

То виявляється, це мало призвести до ПОЗИТИВНИХ результатів?!?!?!

Окрім свободи слова ніяких інших здобутків не бачу. Я готовий поміняти свободу слова, на пристойну роботу та добробут

Свобода слова і свобода брехні - це різні речі. І не думаю, що в нас зараз саме свобода слова.

при президентському розкладі Ющенко-Тимошенко-Янукович доведеться знову голосувати за Ющенка

надіюсь, що все ж Яценюк балотуватиметься...

Яценюк - це те саме лайно, що й Тимошенко, тільки у свіжій яскравій обгортці, яку вона з себе вже зняла. І "хрещений" в них один - Пінчук.

Щось мені підказує, що якби на виборах в Тернопільську раду лідером електоральних симпатій був "Фронт Змін" Яценюка, а не ВО "Свобода", то вибори б не відмінили.

может когда-то депутатская кровь обновится настолько, что этого гавнистого яда в ней не останется.

Так вона вже помаленьку оновлюється: в багатьох "аксакалів" від старості вже трусятся руки, і діткам-внучаткам вже пора "попрацювати" "во славу Родіни".

Ви кажете - нашо вам той Яценюк, знову шукаємо нового месію? А я кажу - а чому б і ні? Треба міняти "еліту", так, може не вгадаємо, але треба щось робити.

Цей протеже головного кримського комуніста Грача - "нова" "еліта"?! А хто ж "іже с німі"? Хоч одного назвіть.

Про Ющенка. Це перший український президент в Україні. Напевно, саме тому Капітельманші-Портнови-Павловські-Явор(ів)ські з таким натхненням поливають його брудом. І найбільша його помилка в тому, що він вирішив, ніби з цими "пацанами" можна будувати стосунки на основі закону. А для них найкращий закон - це кулаком в рило. Щодо його досягнень: які повноваження - такі й досягнення.

Але поки є ВО "Свобода" на чолі з Тягнибоком - надія є. Шкода, що українці якось сповільнено приходять до розуміння цього. Все виглядають, хто ж гарніше їм збреше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, а ти вважаєш це правильно? Більшість голосує за образ створений масмедіа, ще й ідеалізований власною уявою.

Це не нормально вибирати між гвалтівником і злодієм, вибираючи злодія бо він меньше зло. Владу потрібно заставити турбуватись про власну репутацію, цього можна добитись відмічаючи в пам'яті найбільш негативні моменти, які так скажемо, заділи за живе і більше про цього політика в майбутньому часі не згадувати. Політик не повинен мати шансу на помилку (зловили в сауні з шльондрами - у відставку дурня).

так згоден, що це не зовсім правильно вибирати найменше зло. Просто метод, який ти пропонуєш - "проти всіх" не вирішує ситуації. Тобто типу все добре - я демонстративно показав свою позицію і нікого не підтримав, совість чиста. Але результат цього всього - при владі кандидат, який набирає найбільшу кількість голосів, в даному випадку - Янукович. Підходить тобі? Мені ні.

Варіант "проти всіх" я оберу в тому випадку, якщо побачу цілком однакових кандитатів, в жодного з яких не можна виділити хоч якусь кращу ознаку. В даному випадку я буду голосувати за Тимошенко, якщо буде вибір вона-Янукович, бо в її оточенні ще лишилась купка спражніх українців, які досі ще вірять, що вони обрали найкращий шлях. Як не як вони будуть мати якийсь вплив, хоча й незначний. Так, вони не підтримали відставку того ж таки Огризка, який не побоявся бути нетолерантним до посла однієї держави, який відверто хамив в сторону нашої країни.

Якщо ти говориш про механізм відповідальності, то пропонуй його. Зараз ми можемо впливати тільки голосуванням або масовим протестом, інших шляхів не бачу. Але масовий протест теж має хтось очолити, а це вже питання...

Одна з заслуг Ющенка - він зміг забезпечити обидва рази прозорі вибори, це дійсно були вибори, а не та пародія, що при Кучмі (якого тут деякі вже трохи не вихваляють). Людина мала змогу зробити так, щоб її партія набрала значно більше голосів певними адміністративними методами, але не зробила цього. Нагадати "автобуси буратін" при Кучмі?

До речі, я не я таким прихильником Ющенка, як Ванус, але я проти того, щоб поливати його помиями і говорити зараз про імпічмент, тим більше якщо буде це зроблено руками такого збіговиська, яким зараз є наш парламент...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.Так, він дійсно перший український.але цього уже недостатньо. він не встигає за світом і за подіями ні ментально, ні естетично.

2. імпічмент не на часі. наступного року і так вибори. хай займуться чимось іншим.

3. про кіно енді правий. пустка. найкращі фільми про Україну зняв Гофман: і Вогнем і Мечем, і Становлення нації. До речі, Енді, в становленні нації дуже хороший, виважений погляд на історію 19-20 століття, і дуже добре розставлені акценти. без вигинів у сторону радянської історіографії чи професійно-патріотичної.

4. Про літературу не погоджусь багато в чому. Засилля укр книги немає, але вона є ї я її люблю. Люблю дереша і дам почитати дитині Поклоніння ящірці, тому що там гарно описане саме тремке юнацьке кохання. Не міфічних безстатевих школярів, а простих хлопця і дівчини з невеличкого містечка. Буду радий, якщо вона сприйме Жадана-іронічного, стьобного, асоціального, антибуржуазного:) навіть Карпу дам дитині читати, і тм більше Леся. Тому що вони своїм ядом дають сформувати хороше іронічне правильне відношення до цього світу. Дам читати Покальчука з його легендами і навіть з його еротикою. Дам читати Забужко, тому що в історії кохання чоловіка і жінки вона задає питання: чому ці відносини повинні бути боротьбою за першість і домінування?чому це не можуть бути відносини рівних?? А ще обов"язково Матіос: її густу, насичену прозу, ці долі, що болем пробивають душу наскрізь. Я буду радіти, якщо вона захопиться Андруховичем: цією грою образів, цим майстерним володінням словом, тонкою вишуканою грою.. І маю надію, якщо у свої романтичні хвилини вона знайде відгуки своїх почуттів у віршах Мар"яни Савки, Івана Малковича, Андруховича, Москальця, Неборака...Хто любить фірші, хто любить фото: купіть книгу Мар"яни Бостон-Джаз. у мене від неї просто фізичні відчуття витонченого задовлення. від тонких проникливих слів, від чорнобілих фото, у яких стільки світла, стільки деталей ..

так, 50-60 і були прекрасним часом для літератури. Але інший час і він по іншому відображається у слові. Костенко- не шестидесятниця. Це ще один геній. Це те, що назавжди. я не читав Гончара у школі, не читав Загребельного. а якщо і читав- вони не лишили сліду. Я читав Загребельного уже у цьому столітті, це дійсно великий майстер. Так, Симоненко- це теж надовго, так витончена лірика не зникає. А малишко..Гончар..повір, з цим гірше. Вишня- просто архаїка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А фантаст Бердник це просто супер, і багато іноземних фантастів до нього повзти і повзти, але ж хто його видавав як не зараз.

Тому мій вибір за нашого президента стоятиму до кінця. А те що Ющенко не на часі я скажу він навпаки на 100 років попереду, але нам (нашим демократам) до тих поглядів ой-йо-йой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю і мене напевно підтримаєте ви всі, що на нових виборах до ВР не повинні пройти ні ПР, ні БЮТ, ні НУНС, ні КПУ ні БЛ

Це буде відповідь бидло ми чи ні.

На підтвердження твоїх слів

п.7. Депутат повинен мати смак, колір і запах.

Колір. Частіше зустрічаються червоні, зелені, жовто-блакитні, сірі і навіть коричневі екземпляри. Вкрай небажаними є лише блакитний та рожевий кольори. Це особливо стосується старих моделей депутатів ранніх років випуску, котрі можуть мати кілька шарів фарби. Проте це не рятує їх від корозії і корупції. Уникайте старих депутатів.

Інструкція  ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.Так, він дійсно перший український.але цього уже недостатньо. він не встигає за світом і за подіями ні ментально, ні естетично.

2. імпічмент не на часі. наступного року і так вибори. хай займуться чимось іншим.

3. про кіно енді правий. пустка. найкращі фільми про Україну зняв Гофман: і Вогнем і Мечем, і Становлення нації. До речі, Енді, в становленні нації дуже хороший, виважений погляд на історію 19-20 століття, і дуже добре розставлені акценти. без вигинів у сторону радянської історіографії чи професійно-патріотичної.

4. Про літературу не погоджусь багато в чому. Засилля укр книги немає, але вона є ї я її люблю. Люблю дереша і дам почитати дитині Поклоніння ящірці, тому що там гарно описане саме тремке юнацьке кохання. Не міфічних безстатевих школярів, а простих хлопця і дівчини з невеличкого містечка. Буду радий, якщо вона сприйме Жадана-іронічного, стьобного, асоціального, антибуржуазного:) навіть Карпу дам дитині читати, і тм більше Леся. Тому що вони своїм ядом дають сформувати хороше іронічне правильне відношення до цього світу. Дам читати Покальчука з його легендами і навіть з його еротикою. Дам читати Забужко, тому що в історії кохання чоловіка і жінки вона задає питання: чому ці відносини повинні бути боротьбою за першість і домінування?чому це не можуть бути відносини рівних?? А ще обов"язково Матіос: її густу, насичену прозу, ці долі, що болем пробивають душу наскрізь. Я буду радіти, якщо вона захопиться Андруховичем: цією грою образів, цим майстерним володінням словом, тонкою вишуканою грою.. І маю надію, якщо у свої романтичні хвилини вона знайде відгуки своїх почуттів у віршах Мар"яни Савки, Івана Малковича, Андруховича, Москальця, Неборака...Хто любить фірші, хто любить фото: купіть книгу Мар"яни Бостон-Джаз. у мене від неї просто фізичні відчуття витонченого задовлення. від тонких проникливих слів, від чорнобілих фото, у яких стільки світла, стільки деталей ..

так, 50-60 і були прекрасним часом для літератури. Але інший час і він по іншому відображається у слові. Костенко- не шестидесятниця. Це ще один геній. Це те, що назавжди. я не читав Гончара у школі, не читав Загребельного. а якщо і читав- вони не лишили сліду. Я читав Загребельного уже у цьому столітті, це дійсно великий майстер. Так, Симоненко- це теж надовго, так витончена лірика не зникає. А малишко..Гончар..повір, з цим гірше. Вишня- просто архаїка.

Эй ты... Эфиальт! Вечных тебе мучений!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, знову всплило АльтоЕнджело..:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому він "перший український"?

Бо попередні були совєцькі.

Але ті, в ярмулках, що оточували його щільним кільцем, швидко це зрозуміли, і почали нещадно травити з усіх сторін, одночасно вихваляючи свою "галахічєскую багіню".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ті, в ярмулках, що оточували його щільним кільцем, швидко це зрозуміли, і почали нещадно травити з усіх сторін, одночасно вихваляючи свою "галахічєскую багіню".

А йому "ярмулку" насильно до голови цвяхами прибили?

9.jpg

7.gif

38_250x187.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим цей не савецький як на то пішло?

Та якось ВПШ пропустив ненароком. Чи не покликали?

Це не найкращий варіант прикладу, бо при офіційних візитах в Ізраїль не він один в ярмулці зі стінами розціловувався. А щодо образної "ярмулки", то начепив він її добровільно - по простоті душевній. Мабуть, не читав "Протоколи сіонських мудреців". Перед тим, як підписувати угоди зі всілякими 0,5%-ми "капітельманами", варто було хоча б переглянути.

P.S. До "обожнювачів" Ющенка не належу. Але, об'єктивності ради, він таки здатний до навчання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не найкращий варіант прикладу, бо при офіційних візитах в Ізраїль не він один в ярмулці зі стінами розціловувався.

Ці фото зроблені в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не сумніваюсь, що це

38_250x187.jpg

в Україні. Ви, що, не знаєте, що в суботу правовірні юдеї не мають права навіть свічку запалити і на власній мінорі? Для цього ритуалу їм потрібен якийсь шабес-гой. Висновок - Ющенко за національністю точно українець. Ну, і ще уявимо ситуацію: Тимошенко таки стає президентом (хай Бог боронить). А Ющенко відмовився запалити цю свічку. Єдина країна еміграції - Іран. А так - у нього є вибір. :)

Щодо інших двох фотографій. Я ще не в курсі, що "стіну плачу" вже перенесено в Україну. Хоча до цього все йшло: вже практично "доведено", що трипільці - семіти. Залишилось довести, що усіх тих свиней з'їли не вони. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так бачу, що у єврейських хухри-мухрах ти спєц, тільки тоді не зрозуміло за що ти їх так не любиш? Чи це по принципу know your enemy?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

они точно подружатся :smile3:

post-32-1237067217.jpg

post-32-1237083520.jpg

ps. следуя этой нехитрой логике, у Ху Цзиньтао и Таро Асо ермолка синего цвета. внимание, кто угадает, какого цвета ермолка у Чингачгука? :smile3:

pps. i did it for lulz, np

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52,7% опитаних українців підтримують призначення дострокових виборів Президента Україн
72,7% опитаних негативно оцінюють роботу Віктора Ющенка як Президента

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...