Перейти до змісту

У Луцьку заборонили шаурму, шашлики і чебуреки

Doping

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

jeck, ты все эти заведения посещал? :blink:

кстати, когда голодный - то на точках, где пирожки жарят, мне их съесть всегда хочется.

просто я себя останавливаю в этих стремлениях. и ничем там не воняет.

расхваленные тобой заведения - весьма недёшевы (за исключением "у Миколи". там, как меня поправляют, просто "недёшево" :) )

соотв., цены не позволяют им быть низким по уровню кухни и пр.

насчет дискомфорта в "Кораблике" я просто промолчу.

я там весьма комфортно провел уйму своего времени :)

• Відповідей 104
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ви не ті заклади до пиріжків і хотдогів рівняєте.

Діапазон цін в більшості луцьких їдалень (а їх є немало) коливається від 10 до 15 грн. за комплексний обід з першим, мясом і навіть кампотом.

До них можна віднести - більшість університетських їдалень (якщо поглянути трошки далі за чіпси і булочки там можна знайти борщ і картоплю), домашня кухня в цумі, їдальня межколеджу, берізка, їдальня міської ради і багато інших закладів в самому центрі міста.

Так от. Людина, яка надає перевагу хот-догу за 5-6 гривень замість порції борщу та картоплі з підливкою - робить неправильно. Дешево в Луцьку можна поїсти. Не подобається сервіс чи продукти - платіть більше, але навіть не намагайтеся порівняти поріжки і хотдоги з їжею в їдальнях.

Ви забули ще одну річ. Ми всі хочемо, щоб наше місто було гарним, європейським, туристично привабливим...... але погодьтесь, що з напівгнилими кіосками з "запашними" пиріжками, хот-догами і курами-гріль - місто навряд чи претендуватиме на вищевказані показники.

+1 за рішення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Цікаво хтось бачив щоб закрили якийсь вагончик чи будку з чебуреками чи шаурмами з хот - догами???

• Адміністратори
Опубліковано

Підпис Ярчика.

Стаття 5 Конституції України: "Єдиним джерелом влади в Україні є народ"...

Хочу бути народом...

От і думайте.

Опубліковано
Ви не ті заклади до пиріжків і хотдогів рівняєте.

Діапазон цін в більшості луцьких їдалень (а їх є немало) коливається від 10 до 15 грн. за комплексний обід з першим, мясом і навіть кампотом.

До них можна віднести - більшість університетських їдалень (якщо поглянути трошки далі за чіпси і булочки там можна знайти борщ і картоплю), домашня кухня в цумі, їдальня межколеджу, берізка, їдальня міської ради і багато інших закладів в самому центрі міста.

Так от. Людина, яка надає перевагу хот-догу за 5-6 гривень замість порції борщу та картоплі з підливкою - робить неправильно. Дешево в Луцьку можна поїсти. Не подобається сервіс чи продукти - платіть більше, але навіть не намагайтеся порівняти поріжки і хотдоги з їжею в їдальнях.

Ви забули ще одну річ. Ми всі хочемо, щоб наше місто було гарним, європейським, туристично привабливим...... але погодьтесь, що з напівгнилими кіосками з "запашними" пиріжками, хот-догами і курами-гріль - місто навряд чи претендуватиме на вищевказані показники.

+1 за рішення

Підтверджую сказане.

Ще вставлю свої 5 копійок. Їдальня в закаулках поблизу вулиці Коперніка, їдальня обласної ради (там навіть алкоголь продають в асортименті ))), їдальня на Дубнівській навпроти маслозаводу....

Готують в їдальнях досить пристойно і за порівняно малу суму можна наїстися

Опубліковано
Їдальня в закаулках поблизу вулиці Коперніка

ты про "Оболонь" ака "Кораблик"? ;)

кстати, я серьезно... о чем речь? где там столовка?

Опубліковано

Якщо стояти лицем до центрального відділеня УкрПошти, то по ліву сторону піднятися трошки вверх по сходинках, їдальня "Берізка". Поїсти можна дешевше як в міській раді, смачно готують.

Ще не забуваємо про столову ВолиньОблЕнерго, тоже нормальний заклад щоб похарчуватися.

Опубліковано
Якщо стояти лицем до центрального відділеня УкрПошти, то по ліву сторону піднятися трошки вверх по сходинках, їдальня "Берізка".

gorik, ты про "Березку" в ответ на мой вопрос про столовку в районе Коперника? :blink:

Опубліковано

А лавочку то і не прикрили, як торгували хот-догами, так і торгують.

Доречі згадалась кафешка в Чернівцях "Хелен", віруючі замутили, там не можна палити і пити алкоголь, але зато так смачно годують, і доречі дуже дешево. Кухня практично домашня, та й не думаю що вони крепко там хімічать, просто не наварюють +200% як у нас принято в бізнесі. Отож може таки існувати якісний і недорогий заклад харчування, нам просто цю думку в голову ніхто не дозволяє, а в Прикарпатті(не Буковель ;)) такі кафешки досить поширені, за 20 грн можна двом наїстися, все домашнє.

Опубліковано
А лавочку то і не прикрили, як торгували хот-догами, так і торгують.

Доречі згадалась кафешка в Чернівцях "Хелен", віруючі замутили, там не можна палити і пити алкоголь, але зато так смачно годують, і доречі дуже дешево. Кухня практично домашня, та й не думаю що вони крепко там хімічать, просто не наварюють +200% як у нас принято в бізнесі. Отож може таки існувати якісний і недорогий заклад харчування, нам просто цю думку в голову ніхто не дозволяє, а в Прикарпатті(не Буковель ;)) такі кафешки досить поширені, за 20 грн можна двом наїстися, все домашнє.

Дійсно нам таких невичтачає. Ще добре можна поїсти в їдальнях ВНУ за 20 грн. (на одну людину :rolleyes: ), а от на дві людини 20 - щось такого і в Луцьку незнаю :(

Опубліковано
Їдальня в закаулках поблизу вулиці Коперніка

ты про "Оболонь" ака "Кораблик"? ;)

кстати, я серьезно... о чем речь? где там столовка?

Нє. "Оболонь" - то троха інше.

Повертаєш з Коперніка на вулицю Мельничну. Йдеш по ній. Там ворота - промзона типу. Заходиш в них і йдеш далі. По праву сторону буде їдальня.

Опубліковано
Повертаєш з Коперніка на вулицю Мельничну. Йдеш по ній. Там ворота - промзона типу. Заходиш в них і йдеш далі. По праву сторону буде їдальня.

а, на Лучанке?

я думал всегда, что туда злые дедушки-вахтеры не пустють...

Опубліковано

а, на Лучанке?

я думал всегда, что туда злые дедушки-вахтеры не пустють...

оно самое )))

Не знаю за вахтьорів. Кілька разів ходив і ними ні слуху ні духу...

Опубліковано

Я проти закриття!!!

АЛЕ Я вимагаю ВАРЕНИКІВ на вулиці!!!!!!!!!!!!! з ЛАРЬКА!!!!!!!!!!!!!!!!!в гарній паперовій мисочці!!!!

з вишнями, капустою і грибами в додачу кампоту чи квасу!!!!

А ще борщу (самої юшки) в стаканчику з пампушкою!!!!

А то млін Луцьк "мать городов рускіх і отец нерускіх"

І взагалі є закон наприкл про підприємництво ним реба і керуватись! і крапка над і

Опубліковано
АЛЕ Я вимагаю ВАРЕНИКІВ на вулиці!!!!!!!!!!!!! з ЛАРЬКА!!!!!!!!!!!!!!!!!в гарній паперовій мисочці!!!!

з вишнями, капустою і грибами в додачу кампоту чи квасу!!!!

А ще борщу (самої юшки) в стаканчику з пампушкою!!!!

Оце підтримую на всі 100%. Аж захотілося зара цього всього поїсти. От і навіщо було розпалювати апетит коли ще працювати півтори години треба :(

Опубліковано

До речі. А де в Луцьку можна попробувати справді добру шаурму? Це поки ще є можливість... бо в Криму і Одесі мені колись дуже сподобалася.

Опубліковано

На и возле варшавки - полно. Сам иногда потребляю. Добрые и веселые таджики плохого не подсунут, вкуснотища!

Опубліковано
бугюльмэ!

Бугюльме не пробував, а вот гьозьольме в Туреччині захавалось :)

Я люблю фастфуд. Люблю хот-доги, шаурму, курку-гриль, макдональдсовські макчікен і максанді, бутерброди і т.д. На роботі часом можу якоїсь недорогої ковбаски в мікрохвильці забодяжити - і з кетчупом, хлібом та кефіром стоптати, а потім слухати трелі і баритони власного шлунку :) Але це не означає, що я таким харчуюся напропалую. Один-два рази в місяць - цілком нормально, аби організм не зазнав шкоди, і в той же час не забував, яка добра сосиска в булочці з голодухи :) А студентом тільки й жив, що на пиріжках від підуніверситетських бабусь.

Головне - знати міру. Щодня - це занадто. А от в Києві гуляв, і дорвався до їхньго фастфуду від "Форнетті". Йти по вулиці незнайомого міста, і чавкати - в цьому є щось класне :) відірване, я б сказав... Як і в другосортному приготельному ресторані під розкішну, але невишукану вечерю намішати в собі "Чівас Рігал" з "Хугарденом" під живу музику, в компанії доброго приятеля вести п'яні розмови, знаючи, що тут ніхто тебе не шукатиме, і нікому до тебе нема діла... оком досвідченого ловеласа окидати дівиць, які ніби ненароком себе пропонують двом відпочиваючим мужчинам - і кривити морду: мол - нє то... і далі патякати за жизнь...

Ну, коротше... я за фастфуд - в помірних кількостях.

Опубліковано
На и возле варшавки - полно. Сам иногда потребляю. Добрые и веселые таджики плохого не подсунут, вкуснотища!

Не, бывало и явно порченое мясо подсовывал (я про таджика).

Блин, если бы он соусы свои отдельно продавал, я бы их брал, а не готовый продукт)

Опубліковано
Добрые и веселые таджики плохого не подсунут, вкуснотища!
бугюльмэ!

© Равшан і Джамшуд, коли варили своє бугюльмэ в зливному бачку унітаза. А так?

Опубліковано

Yarchik, хорошую шаурму - только дома. мы как раз недавно делали, правда получилось что-то среднее между шаурмой и бурито, но очень вкусно и сытно :ok2: рецепт очень прост : в супермаркете нужно купить специальные лаваши для шаурмы, чем посвежее; там же стоит взять овощей, например болгарский перец, огурцы и корейскую морковку (ее можно и самому приготовить), приправы для мяса и овощей. мясо кому какое больше нравится - мы использовали кролика и курицу, но подойдет телятина или говядина. мясо отваривается до готовности в бульоне или на парУ c приправами, режется на длинные тонкие полоски. овощи также отвариваются или тушатся - как кому по вкусу, и нарезается полосками. все это перемешивается и прижаривается на сковородке с пол-минуты для корочки. потом, прямо со сковороды щипцами смесь выкладывается во всю длину лаваша и заворачивается. соус, соль, корейская морковка и приправы по вкусу. в результате получается "колбаска" длиной 20-40 см (зависит от лаваша) и диаметром 4-6 см (зависит от жадности и диаметра рта). сам лаваш греть не надо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...