Перейти до змісту

Утопия, поміч з ідеями для ВРУ.

Rock

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так як депутати Верховної ради люди дуже зайняті і їм не вистачає часу думати як вийти Україні з кризи (їм треба , кому спасати власний бізнес ,кому розорити ближнього свого і прибрати до рук чужий бізнес , як до красти ще те ,що лишилось в Україні , придумувати схеми як з бюджету наповнити свої кишені ) ну дуже зайняті вони і не до кризи їм. :)

Пропоную тут постити ідеї які можуть допомогти вийти країні з кризи .

Надій що приймуть ті ідеї дуже мало , але надія вмирає останньою, а може в них совість пробудиться, вірогідність 0,001%.

Як підняти вітчизняне автомобіле будування ,

1. Всі ,абсолютно , службові автомобілі мають бути тільки вітчизняного виробництва , або складені на Україні ,

доля вітчизняних комплектуючих не менше 50% в перший рік і кожний наступний має збільшуватись на 10 %.

Винятків три президент, прем'єр,голова ВР,їм можна на імпортних ціною не більше 60(шістдесят) тисяч доларів.(для престижу країни) винятків більше не має бути.

Сюди входять як членовози , так патрульні міліцейськи машини, любий автотраспорт який купується за державні гроші.

2. весь імпортний службовий траспорт продати на аукціонах , базарах , автосалонах

з разрахунку скільки дадуть , зоборонити всім державним службовцям купувати ці автомобілі ( даже далеким родичам )

3 . заборонити користуватися власним траспортом в службових цілях і отримувати за це компенсації.Тільки службовий або громадський.

За проданий службовий транспорт (тільки по Київу )достатньо буде коштів для придбання вітчизняного для всієї України. Всі залишки грошей використовувати на Автомобілебудування.І металургія підніметься і автопром, За 15 років вся Європа буде їздити на Українських автомобілях.

Чинушні дупи бистро посиніють від їзди на Славутах і через дупи (а це саме те місце яким наше кіревництво думає) ;) вони бистро піднімуть наше автомобіле будування , головне щоб стимул був.

Останій пункт , мараторій на зміну закону на 15-20 років

PS. Вкого ще які є ідеї ,пишем , треба допомогати слугам народу.

Опубліковано

Я пропонував колись зробити прямий відзов депутатів і госчиновників по рейтингам. Взяв паспорт - висловив недовіру - зранку знайшов себе в списках на сайті, полистав статистику. 51% - і "дупен штурхен", перевибори. Саме цікаве, що до них ніколи не доходитиме - при падінні рейтингу чиновник чи партія прийматиме потрібні рішення, а реальну владу отримають не політики, а ЗМІ, в т. ч. інтернет.

Правда для цього спочатку потібно здійснити революцію. Просто так вони владу не віддадуть.

Але це все - мрії і лірика. Навіть своїх "теплокрадів" не можемо вразумити ;)

Опубліковано
Як підняти вітчизняне автомобіле будування ,

1. Всі ,абсолютно , службові автомобілі мають бути тільки вітчизняного виробництва , або складені на Україні

:)

як підняти виробництво годинників в Україні? заборонити депутатам і олігархам користуватись швейцарськими хронометрами :D

брєєєд, жодної толкової ідеї яка допоможе автопрому.

чого я не купую наш автомобіль скажем ланос? та тому що якість не відповідає потрібним вимогам. а як можна заставити робити якісну річ? а ніяк крім конукренції. доведено совком! був автопром без конкуренції, і брали люди відра з гайками і болтами, бо вибору небуло...

це ж якщо завод знатиме що його авто і так беруть бо така деректива - будуть вони дбати за якість? та ні разу!

2. весь імпортний службовий траспорт продати на аукціонах , базарах , автосалонах

з разрахунку скільки дадуть , зоборонити всім державним службовцям купувати ці автомобілі ( даже далеким родичам )

ну і як це поможе автопрому? якесь гуано пропіариця на продажі мерса що належав якійсь раді

купувати йому заборониш? так він буде їздити по дорученню

3 . заборонити користуватися власним траспортом в службових цілях і отримувати за це компенсації. Тільки службовий або громадський.

ага. в час кризи ще додаткових NNN мульйонів грн на закупку машин там де їх не було. бо ж є причина - заборона використовувати свій

За проданий службовий транспорт (тільки по Київу )достатньо буде коштів для придбання вітчизняного для всієї України.

ага, мрій. це ж спрут - на один автомобіль проданий публічно, буде продано 10 наліво, через наявність значних недоліків (на які є всі акти огляду з всіма печатками), по 2 тис.грн за штуку :)

Всі залишки грошей використовувати на Автомобілебудування.

що, всі 125 грн? :D

І металургія підніметься і автопром, За 15 років вся Європа буде їздити на Українських автомобілях.

Чинушні дупи бистро посиніють від їзди на Славутах і через дупи (а це саме те місце яким наше кіревництво думає) :D вони бистро піднімуть наше автомобіле будування , головне щоб стимул був.

Останій пункт , мараторій на зміну закону на 15-20 років

:D це просто супер! йди в депутати, з такими ідеями там ти свій :)

Опубліковано

кстати, мерседесы в Украине тоже собирают.

как вы думаете, такой автомобиль можно будет им покупать?

ЗЫ: думаю, что для них "производитель" сделает специальные цены, чтоб влезть в указанный диапазон

но потом комплект колес на зиму продаст за ту разницу, которая была при покупке самого авто

Опубліковано

Я вважаю що пересадити чиновників на автомобілі укр. виробництво це реально. Як і на Ланоси так і на Шкоди та Опелі. Міліцію наприклад легко на Ланоси, аі на ті ж Опелі для керовніків.

Опубліковано
Я вважаю що пересадити чиновників на автомобілі укр. виробництво це реально. Як і на Ланоси так і на Шкоди та Опелі. Міліцію наприклад легко на Ланоси, аі на ті ж Опелі для керовніків.

:boks:

в москаляндії нєкто Нємцов вже пробував пересадити чинуш на волги. їздив лише сам як баран, всі його калєгі сплош на пятисотих :)

ви досі вірите в утопічну ідею обмеження своїх витрат тими хто ці витрати получає? :lopata:

це тіпа я сидю на ящику цукерок ромашка і думаю що б таке собі сказати щоб їсти їх менше...

Опубліковано

На форумі української правди вже хтось висловлював думку про "стройку вєка" - бетонний паркан на кордоні з РФ.

Плюси - мільйони зайнятих, небувалий підйом цементної та металургійної галузей промисловості, що зараз в повній..., контрабанда - стоп, міграція - стоп, рашн панзертанкен - стоп :D (хоть і ненадовго)

Гроші - взяти у МВФ, Сороса чи Обами :lol:

Опубліковано
На форумі української правди вже хтось висловлював думку про "стройку вєка" - бетонний паркан на кордоні з РФ.

Плюси - мільйони зайнятих, небувалий підйом цементної та металургійної галузей промисловості, що зараз в повній..., контрабанда - стоп, міграція - стоп, рашн панзертанкен - стоп :D (хоть і ненадовго)

Гроші - взяти у МВФ, Сороса чи Обами :lol:

Ага :D , а потім свіжим битончиком залити по другу сторону паркану, головне щоб не промахнутися у наший бік :)

Опубліковано

Плюси - мільйони зайнятих, небувалий підйом цементної та металургійної галузей промисловості, що зараз в повній..., контрабанда - стоп, міграція - стоп, рашн панзертанкен - стоп :) (хоть і ненадовго)

Гроші - взяти у МВФ, Сороса чи Обами :smoke:

Ага :ok: , а потім свіжим битончиком залити по другу сторону паркану, головне щоб не промахнутися у наший бік :)

от і обговорили красавці-активісти "політики" проблему вітчизняного автопрому

файний форум... :D

Опубліковано

ІМХО Chill в своїй темі Манифест среднего класса Украины поставив крапку в вашому діалозі з олігархами ВРУ. Які нафіг ідеї для них, та вони з радістю будуть вести з вами діалоги, круглі столи, переговори, підписувати універсали і при цьому ви будете біднішати, а вони багатіти. Зверніть увагу на очі Литвина - це очі людини біля корита. Революція під боком, тільки щоб вони її не осідлали.

Опубліковано

Для початку можна розібратися з міськ. радою, і показати приклад іншим областям.

Мені чогось так здається, що якщо ми доб'ємося своїх вимог і нас покажуть по кількох національних телеканалах, то й в інших регіонах заворушаться люди.

Опубліковано

Лучше устроить на майдане публичное сожение по одному нардепу в неделю, в воскресение в обед, того гляди за год из кризиса страна выйдет, а с теми что останутся в конце года, устрить реалити веб-шоу "как нардепы на рудниках батрачат", думаю рейтинг посещаемости этого шоу будет самый большой в мире... :0021:

Опубліковано
:D це просто супер! йди в депутати, з такими ідеями там ти свій :)

ну я туди не збираюсь , в мене ще совість є ;) , а ідея така реалізована вроді в Індії.

ну і наші депутати засуєтильсь.

Кроме этого Рада запретила увеличение штата работников органов исполнительной власти, наложила мораторий на закупку автомобилей при исключении закупки автомобилей для нужд транспортных организаций, учреждений здравоохранения, образования, Вооруженных Сил и Министерства чрезвычайных ситуаций, за счет средств госбюджета.

Рада также рекомендовала органам местного самоуправления временно, до 1 января 2010 года остановить закупку автомобилей за счет средств местных бюджетов.

ТУТ

Опубліковано
Лучше устроить на майдане публичное сожение по одному нардепу в неделю, в воскресение в обед, того гляди за год из кризиса страна выйдет, а с теми что останутся в конце года, устрить реалити веб-шоу "как нардепы на рудниках батрачат", думаю рейтинг посещаемости этого шоу будет самый большой в мире... :0021:

ггг це ж на цілий рік хватить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...