Перейти до змісту

Продам комунікатор i-mate PDA2k

sanbOK

Рекомендовані повідомлення

Продам комунікатор i-mate PDA2k

стан: 4-неплавав, непадав (глючить джойстик (працює тільки вправо і вверх, знайомий з ремонту казав що треба прочистити) і чогось відказали підекранні кнопки типу кнопка віндовс і такі подібні, але якщо чесно ніколи ними не користувався (напевно тоже треба прочистити))

в користуванні незнаю скільки в мене він особисто з кінця квітня цього року

Комплектація:

-сам девайс

-дві батареї по 1490 мА

-дві флешки (1Gb SD, 2Gb MicroSD+Adapter)

-стилус (злегка побитий життям, але робочий)

-кредл

-зарядка з перехідником

-вуха

-альмінієвий чехол (протиударний) з фіксатором на пояс (класна штука є навіть фіксатор на другу флешку)

-коробка, макулатура, диски які ішли з ним в комплекті та ще покупцю наріжу диск з прошивками та програмами

-на цей комунікатор за бажанням можу встановити будь який Windows Mobile (2003SE(зараз встановлено), 5.0, 6.0, 6,1) всі WM перевіряв на протязі декількох тижнів, працюють стабільно.

-збільшено розмір вбудованої пам"яті до 60 Мб

короткий огляд http://www.hpc.ru/devices/device.php?dev_id=508

900 грн + торг

ICQ 452219423 або на форум якщо я небуду в онлайні.

Фото

post-3233-1228839986.jpg

post-3233-1228840096.jpg

post-3233-1228840178.jpg

post-3233-1228840281.jpg

post-3233-1228840402.jpg

post-3233-1228840526.jpg

post-3233-1228840639.jpg

post-3233-1228840762.jpg

post-3233-1228840968.jpg

post-3233-1228841147.jpg

post-3233-1228841261.jpg

post-3233-1228841405.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
.... (глючить джойстик (працює тільки вправо і вверх, знайомий з ремонту казав що треба прочистити) і чогось відказали підекранні кнопки типу кнопка віндовс і такі подібні, але якщо чесно ніколи ними не користувався (напевно тоже треба прочистити)).....

Ти спочатку шлейф на ньому поміняй а тоді продавай по такій ціні :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти спочатку шлейф на ньому поміняй а тоді продавай по такій ціні

якщо я шлейф поміняю то девайс точно продавати небуду ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зацікавило. Скільки коштує заміна шлейфа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо я шлейф поміняю то девайс точно продавати небуду ...

так ти хочеш продати чи ні?

що це за продаж- з дефектом продам як б\у, а якщо поремонтую то собі залишу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто мені дуже смішні ціни в аську писали ............... а враховуючи комплектацію це думаю нормальна за нього ціна яка зараз стоїть

мені негорить його продати ......... куплять от добре, а то лежить більшість часу без діла, а ремонтувати його в мене грошей немає і так на днях ноут купив (ноут - причина продажі)

продаж- з дефектом

практично в такому стані я його купляв, тільки той самий джойстик був менш потертий

так ти хочеш продати чи ні?

що це за продаж- з дефектом продам як б\у, а якщо поремонтую то собі залишу?

я нікого не заставляю купляти ............. просто виставив на продаж і написав в чому проблеми щоб мене незаносили в список недобросовісних продавців і неписали попередження (хоча попередження є тільки із-за того що троха матюкався на форумі :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж питаю, яка ціна ремонту?

Відпиши в приват.

Якшо в мене балабасів хватить - заберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Эм...поднимаю тему, так как хочу продать сей девайс, поюзал его пол года и понял что мне комуникатор нафиг не надо, хочу смартфон на симбиане 7.0, Да, не удивляйтесь, но для меня эта ось идеальна...))

Так что девайс, с абсолютно всеми условиями описаными вверху снова в продаже за 110$, если курс упадёт в два раза всё равно отдам за 110 енотов...)) Цена абсолютно адекватная, и флуд не принимается....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шлейф так и не менялся? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там не в шлейфе дело, а в том что он отпаялся, мне все эти кнопки нафиг не надо, вот я и не заморачивался...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там не в шлейфе дело, а в том что он отпаялся, мне все эти кнопки нафиг не надо, вот я и не заморачивался...

Отдайте его в ремонт, если дело только в отпайке шлейфа, то его сделают за 3 часа. А вот если сделают, то я его и за первоначальную стоймость заберу без торга. А покупать "калечку" не больно хочется, хоть мне эти кнопки тоже не нужны, из всего, чем я буду на нем пользоваться это инет, но просто хочется чтоб все работало и было подтверждение Вашим словам о простой "отпайке шлейфа". А то завтра на нем и экран погаснет из-за шлейфа и куда мне его потом деть? Так что в карман и в ремонт, а потом пешите - заберу ;) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Аппарат находится в продаже. Теперь на нём полностью работает джойстик, и одна из четырёх горячих кнопок над джойстиком (что с остальными хз, я не хочу заморачиватся с ними, мне и так отлично, ну зачем вам кнопка "Запустить Интернет Эксплорер", хотя как раз она и работает, но её можна переназначить например на запуск мессаг...).

Вообщем, если никому не надо, оставлю себе, аппарат действительно хороший, 400 мегагерц эт вам не ХаТЦ Артемис и тому подобные с их 200!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо не затруднить прожени на ньому Arigato 2D Mark v0.1, ну дуже цікаво скількі він дає фору

ХаТЦ Артемис и тому подобные с их 200!!!!
в тотал балах
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pixel Test - 10636

Line test - 2018

Rectangle test - 1756

RoundRect test - 630

Ellipse test - 779

BitBlt test - 2945

TextOut test - 168

Total - 2704

Без фонаря много это или мало, первый раз тестю кпк))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...