Перейти до змісту

Що робити на Новий рік?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Криза кризою, а Новий рік хочеться відсвяткувати. Україна, близький закордон (Прага, Будапешт).

Хто був, бачив, знає, і може порекомендувати? 2007-й рік я зустрічав в краківському аквапарку, сподобалося.

Лижі не хочу, як і не хочу зустрічати Новий рік на вулиці, під ялинкою чи в сніговій кучугурі :)

Опубліковано
Криза кризою, а Новий рік хочеться відсвяткувати. Україна, близький закордон (Прага, Будапешт).

Хто був, бачив, знає, і може порекомендувати? 2007-й рік я зустрічав в краківському аквапарку, сподобалося.

Лижі не хочу, як і не хочу зустрічати Новий рік на вулиці, під ялинкою чи в сніговій кучугурі :)

м. Попрад (Словаччина). Аквапарк набагато крутіший ніж в Кракові. Поряд Високі Татри (найвищий хребет в Карпатах). Десь 600 км від Луцька.

Ціни кращі ніж в Україні.

Опубліковано
м. Попрад (Словаччина). Аквапарк набагато крутіший ніж в Кракові. Поряд Високі Татри (найвищий хребет в Карпатах). Десь 600 км від Луцька.

Маршрут виходить недалекий, тим більше - переважна частина шляху по Україні. А є якісь особисті враження, фотки, маршрути?

Опубліковано

Маршрут виходить недалекий, тим більше - переважна частина шляху по Україні. А є якісь особисті враження, фотки, маршрути?

Думаю фоток ти знайдеш достатньо в інтернеті, я можу скинути фотки хіба на наступному тижні.

Враження:

1. Був в аквапарку в Кракові і був в Попраді. Порівняння дуже просте: в попраді більший, прикольніший з 50-метровим басейном. Мінус для екстремалів: труби не такі круті.

2. Європейська виваженість. Скрізь спокій, тишина, мило, гарно. Ідеально для сімейного або романтичного відпочинку.

3. Гори вражають. Максимальна висота - 2655 м. Після 2 км починається кавказ. Скелі, краєвиди, озера. Дуже багато маршрутів по горах: пішохідних, лижних, велосипедних.

4. Зручне сполучення Попрада і всіх населених пунктів Високих Татр комфортабельною електричкою. Є різні атракціони, гірки, можливо ще якісь розваги.

5. Ціна, наприклад, за двохмісний номер в готелі "Gerlah**" до 250 грн., тобто десь по 125 грн. (може менше) з людини (всі зручності).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...