Перейти до змісту

Потребность в велопарковках

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я не ошибся. Я сознательно создал топик не в велопати.

Почему? Да потому что в некоторых случаях предложение рождает спрос, т.е. НЕвелосипедисты ездили бы на работу/в ВУЗ/магазин на велосипеде, при наличии некоторых условий, частью которых являются и велопарковки.

Поэтому обращаюсь ко всем: где, по вашему мнению, нужны велопаркинги и какие?

ЗЫ велосипедистов это, естественно, тоже касается.

Спасибо.

Опубліковано
парк

думаю в парке они не нужны, там можно и на велике покататься, разве что при входе на территорию с атракционами. что бы было де их оставить пока катаешься на "орбите" (например :))

а так, возле каждого учебного заведения, в принципе, каждая установа, могла бы поставить возле себя, для сотрудников и курьеров подобные парковочные турникеты.

возле миськ рады, и обл рады, хай на великах ездять и пример показывают.

возле кафэшек, а то не всегда получается договориться с работниками, что бы или занести внутрь, или припарковаться в кладовке :D

да и во дворах могли бы сделать, что бы приехав домой не таскаться с великом туда сюда, мне то лично всё равно, всего второй этаж, а кому и на 8-й переться.

возле гуртовень и больших магазинов. возле рынка.

Опубліковано
думаю в парке они не нужны, там можно и на велике покататься, разве что при входе на территорию с атракционами. что бы было де их оставить пока катаешься на "орбите" (например :))

саме так! до парка я добибаюсь з малим на велах - а потім якщо є бажання поганяти на тих же машинках їх нема куди діть...

Опубліковано

самая большая и козырная картина доказательства полезности велопарковок - таковая возле автозавода! Огроменная велостоянка с кучей ардисов и украин... а шо? люди ж на работу не обязаны на скоттах ездить, а тем не менее....

Опубліковано

ха, по-моєму парковкі мають бути платними і добре охоронятися, а то поставиш ровер, відійдеш, і якийсь бомжара спіонерить імхо

по розумній ціні есссно

Опубліковано

справді, який має бути формат парковок? А то мені біля Там-Тама якось сцикотно було б лишати велосипед, навіть пристібнутим до дуги стоянки. Хоча біля того ж Краю на шевченка частенько лишав на 15-20 хв без наслідків.

З власних відчуттів - не вистачало велопарковки біля Там-Таму і вопака на ГПЗ (там взагалі нема куди діти велосипед)

Опубліковано
справді, який має бути формат парковок? А то мені біля Там-Тама якось сцикотно було б лишати велосипед, навіть пристібнутим до дуги стоянки. Хоча біля того ж Краю на шевченка частенько лишав на 15-20 хв без наслідків.

З власних відчуттів - не вистачало велопарковки біля Там-Таму і вопака на ГПЗ (там взагалі нема куди діти велосипед)

Мені здається, що проблеми з безпекою велосипедів біля супермаркетів чи подібних установ не має бути. Всі вони мають парковки для клієнтів і вони ІМХО однозначно охороняються. Навіть якщо немає охоронців то є система відеонагляду. Це ж може стосуватись і офіційних установ: міська рада, облдерж, податкова і т.д.

А от в громадських місцях типу парк, центр тощо - трохи складніше. Навряд чи зараз бізнесменам буде вигідно створювати платну велопарковку. Це трохи не на часі. А звичайна - треба сподіватись на те, що місця людні - ніхто не ризикне.

Щодо дворів - там треба створювати закриті бокси. Вночі красти набагато прикольніше, крім того під дощиком велосипед буде по трохи портитись. Але це вже має бути ініціатива самих мешканців чи ОСББ. Скинулися десять квартир - зробили в дворі бокси для велосипедів. Але це теж в майбутньому...... хоча сподіваюсь і не в дуже далекому.

Опубліковано

Бачив колись в одному німецькому містечку 3-поверхову скляну закриту парковку з велосипедами біля вокзалу.

Думаю, що правильно поставити парковки на наших автостанціях та вокзалах.

А взагалі норма - парковки скрізь де є скупчення народу, навіть біля театру, кіно і т.д.

Опубліковано

difoto правий на рахунок пропозиції і попиту, особисто я продав байка через те що на покатушки часу малувато, а якшо добиратись кудись то нема де залишити.. якщо буде де залишити то мож знову куплю :smile-zachot: також біля шкіл і лікарень не завадили б такі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...