Перейти до змісту

Допомога в МРЕВ + техогляд 2009,2010,2011

xriaps

Рекомендовані повідомлення

надам допомогу при реєстрації, перереєстрації виготовленні тимчасового талону та інші дії в МРЕВ. Допомога по виговленні ліцензій, сертифікатів відповідності на авто, страховка, експертиза після ДТП. Допомога по проходженню технічного огляду

Допомога як усна так і натуральна.

юридичний супровід аварій (ДТП)

Допомога у відносинах з страховими компаніями: виплата відшкодування матеріальної шкоди по договорах Каско, Цивілка, CMR.

Виготовлення посвідчення водія! (нова послуга), заміна старих на нові

Допомога при виготовленні сертифікату про проходження профілактичного наркологічного огляду

Медична довідка про проходження обовязкових попереднього та періодичного психіатричного оглядів

Медична довідка щодо придатності до керування транспортним засобом

питання на аську або в пм. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користувався, все сподобалось, +1 <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Щоб не створювати окрему тему спитаю тут: скажіть чи обов'язкова при знятті з обліку наявність машини, чи можна просто фотки номера кузова показати?

я реєстрував, возив фотки на диску. зовнішні ракурси з червоними номерами, номери кузова, заводські бляхи, моторний відсік, салон (щоб видно було що не правий руль)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то при огляді експерта наявність машини обовязкова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to deluxkangoo

тимчасове доручення коштує в районі 150 грн. .

Щоб машину зняти з обліку - це діло коштує - приблизно:

160 - експерт;

285,52 послуги МРЕВ

зНЯВ ТИ МАШИНУ - ДАЛІ:

150 грн. (приблизно) коштує біржова угода ( зазнач - що якщо в тебе генеральне доручення, то самому собі ти продати не зможеш, тільки комусь з рідних, або родичам, або на кого хочеш поставити машину. або можеш продати кому - небуть, а той - хто небуть щоб знову продати тобі, але це ще 150 грн.)

Але якщо власник авто, який дав тобі доручення може підїхати і власноруч підписати біржову угоду, тоді ти можешь поставити на себе!

потім постановка на облік:

приблизно 74 грн. за довідку про оцінку

3% - від вартості машини в пенсійний фонд

160 - експерт;

421,71 - послуги МРЕВ.

Всі ціни приблизні, тому що в МРЕВ вони міняються кожен місяць.

ціна оцінки авто залежить від року авто, назви авто, пробігу, обєму двигуна.

ось така ситуація

такщо якщо що дзвони

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я реєстрував, возив фотки на диску. зовнішні ракурси ... салон (щоб видно було що не правий руль)

Щойно спробував: якщо в фотошопі взяти праворульну машину, і горизонтально повернути (дзеркально по горизонталі) - на фотці буде ліворульна машина :) дрібнички типу лого на кермі, і т.ін. можна буде теж підредагувати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене техогляд пройдений до 2010 року. Транспортний збір заплачено. Чи буду я його ще раз платити. Якщо так, то чи будуть повернуті гроші тому власнику - теоретично да, а на практиці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

150 грн. (приблизно) коштує біржова угода ( зазнач - що якщо в тебе генеральне доручення, то самому собі ти продати не зможеш, тільки комусь з рідних, або родичам, або на кого хочеш поставити машину. або можеш продати кому - небуть, а той - хто небуть щоб знову продати тобі, але це ще 150 грн.)

Але якщо власник авто, який дав тобі доручення може підїхати і власноруч підписати біржову угоду, тоді ти можешь поставити на себе!

І в мене питання - якщо доручення на декількох людей, один з них може зняти з обліку і продати іншому(наприклад:дружина-чоловікові)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to deluxkangoo:

при постановці на облік треба сплачувати податок за рік.Так як в тебе податок сплачений до 2010 року - ти просто показуєш копію квитанції, або талон техогляду - де вказано сума і дата сплати транспортного податку.

to hyrurg:

я думаю що можна.

Одни з власників доручення машину знімає і продає іншому. Але краще це діло уточнити в нотаріуса, або в точці, де виписують біржові угоди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to deluxkangoo:

при постановці на облік треба сплачувати податок за рік.Так як в тебе податок сплачений до 2010 року - ти просто показуєш копію квитанції, або талон техогляду - де вказано сума і дата сплати транспортного податку.

В квитанції прізвище власника (бувшого) А ставлю на облік - вже моє прізвище. Нічого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в квитанції прізвище того чоловіка, який на тебе доручення оформив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в квитанції прізвище того чоловіка, який на тебе доручення оформив?

Здається, що так, а хіба інакше повинно бути? Вдома подивлюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю що ця квитанція пройде. + ще можеш взяти талон техогляду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чув що підвищився податок для водіїв???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чув що підвищився податок для водіїв???

ТИЦЬ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Допомога при проходженні техогляду 2009.

Цього року дещо ускладнилась процедура проходження техогляду. Тепер крім того що треба їхати на Трункіна на огляд, за нього ще й треба платити. Також серед необхідних документів, які потрібно подати в ДАІ є поліс цивільної відповідальності та медична довідка.

отже: документи необхідні для проходження техогляду:

- копія техпаспорта

- якщо машина на тимчасовому свідоцтві - копія тимчасового

- копія страховкі

- копія медичної довідки

- копія посвідчення водія

- копія квитанції транспортного податку

post-4550-1233779309.jpg

на сьогоднішній день він такий

також квитанції оплати послуг ДАІ

post-4550-1233779382.jpg

також квитанція про оплату послуг Сервісної станції : для легкових та автомобілів не більше 3,5 тон - 150 грн

прицепи легкові - 90 грн.

вантажні - 120 грн.

цю суму платити на нищенаведений рахунок

post-4550-1233779590.jpg

питання в ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допомога при проходженні техогляду 2009.

Цього року дещо ускладнилась процедура проходження техогляду. Тепер крім того що треба їхати на Трункіна на огляд, за нього ще й треба платити. Також серед необхідних документів, які потрібно подати в ДАІ є поліс цивільної відповідальності та медична довідка.

отже: документи необхідні для проходження техогляду:

- копія техпаспорта

- якщо машина на тимчасовому свідоцтві - копія тимчасового

- копія страховкі

- копія медичної довідки

- копія посвідчення водія

- копія квитанції транспортного податку

post-4550-1233779309.jpg

на сьогоднішній день він такий

також квитанції оплати послуг ДАІ

post-4550-1233779382.jpg

також квитанція про оплату послуг Сервісної станції : для легкових та автомобілів не більше 3,5 тон - 150 грн

прицепи легкові - 90 грн.

вантажні - 120 грн.

цю суму платити на нищенаведений рахунок

post-4550-1233779590.jpg

щоб пройти техогляд без затрати бензину та нервів - пропоную свої послуги. Даєте документи + проплати і на той же день привожу талон. кого цікавить - питання в ПМ

також пропонується проходження техогляду для юридичних осіб

Пане Хряпс, а як там зараз діли з талонами техогляду. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

талони вже появились

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
щоб пройти техогляд без затрати бензину та нервів - пропоную свої послуги. Даєте документи + проплати і на той же день привожу талон. кого цікавить - питання в ПМ

Не страшно тут таке писати? Попахує корупцією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок! лишнє постираю! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не страшно тут таке писати? Попахує корупцією.

А де ти тут угледів КОРУПЦІЮ?

Чітко ж написано - треба надати всі квитанції про оплату і всі копії необхідних документів.

Мене особисто, хоч я і жадний ;) , завжди харило стояти цілий день в тому МРЕО, дивлячись на жирних ментозаврів, спостерігати як всі благальним тоном воплять "Дядь Вась, мій (техпаспорт, номер) вже є??? Дядь Вась, ну гляньте..." і т.д....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

самий новий транспортний податок. порівняльна таблиця з старим

__________________________.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
самий новий транспортний податок. порівняльна таблиця з старим

__________________________.doc

Ще не вступив в силу, поки що так: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1963-12

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виготовлення посвідчення водія! (нова послуга)

Виникла потреба в міжнародному посвідченні водія! Що тут потрібно робити, куди звертатись? В мене зараз таке посвідчення як в аттачі. Наперед дякую.

post-256-1237552153.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...