Перейти до змісту

Игра про войну России, Украины и Грузии

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Компания «Руссобит-М», совместно с GFI анонсировала следующий проект в серии «Противостояние». Называется игра «Принуждение к миру». В общем, ничего особенного, если бы не сюжет.

Итак, на дворе 2009 год. Россия и Грузия повоевали, но президент Саакашвили вскоре получил поддержку западных союзников и решился на очередную попытку по захвату Абхазии и Осетии. Тем временем, Украина предпринимает блокаду черноморского флота в Севастополе. Правительство России не может терпеть подобного отношения и наносит по соседям ответный удар.

В виртуальных сражениях будут участвовать Грузия, Абхазия, Осетия, Украина и Польша. На выбор предлагается три стороны (Россия, Грузия и НАТО) и три кампании.

http://www.3dnews.ru/software-news/igra_pr...raini_i_gruzii/

Как по мне, это уже перебор.

Опубліковано

ага і мега гра в інтернеті, як тільки починається війна (в грі) в грузії і в україни постійно випливає нагадування типу "но віспен газ" ггг

Опубліковано

А що такого. Тупо відігравати всі сценарії війн які провели США вже скучно, а тут щось свіженьке.

А в чому тут проблема. Наші Страйкери останій раз грали з областями саме по такому сценарію.

Опубліковано

Скоро придумають ігри де віртуальним юнітам відповідають справжні і через віртуальний світ керуєш справжнім-о буде весело відправляти тисячі людей на смерть-імхо русобит за таке треба минимум розігнати!!

Опубліковано

краще б так і воювали в іграх а не справді.

Я придумав доречі для росії новий вид зброї. Будується після побудування газової(нафтової) скважини. Тіпа такий кран який можна перекривати :-)

Опубліковано
Я придумав доречі для росії новий вид зброї. Будується після побудування газової(нафтової) скважини. Тіпа такий кран який можна перекривати :-)

Я теж придумав. Хімічну зброю. Гівномьот. Деморалізує бойовий дух противника. Не потребує дороговартісних боєприпасів. Більш вдосконалений екземпляр паралельно ще й розпилює дріжджеву масу, яка покращує поглинаючий та інші ефекти основного боєзапасу. В умовах зими враження зброєю бойової техніки найбільш ефективне - закупорюються вікна, отвори, щілини, солдати противника вмирають від задухи. Розчищати наслідки застосування нової зброї офіцери противника і "дєди" направляють "молодих солдат", які піднімають бунт і революцію, внаслідок чого противник повністю деморалізований, і легко може бути добитий. :)

Опубліковано

Я теж придумав. Хімічну зброю. Гівномьот. Деморалізує бойовий дух противника. Не потребує дороговартісних боєприпасів. Більш вдосконалений екземпляр паралельно ще й розпилює дріжджеву масу, яка покращує поглинаючий та інші ефекти основного боєзапасу. В умовах зими враження зброєю бойової техніки найбільш ефективне - закупорюються вікна, отвори, щілини, солдати противника вмирають від задухи. Розчищати наслідки застосування нової зброї офіцери противника і "дєди" направляють "молодих солдат", які піднімають бунт і революцію, внаслідок чого противник повністю деморалізований, і легко може бути добитий. :)

1) Не "Гівномьот", а Гівномет

2) А де стільки гівна дістанеш?

Опубліковано

Знаєш анекдот, як голова колгоспу зібрав селян, і каже:

- Єсть двє новості. Харошая, і плохая. С какой начать?

- Ну, давай з поганої...

- Плохая новость такова: урожая в етом году нєт, будєм как і в прошлом - жрать дєрьмо.

- А добра новина тоді яка?

Голова з ентузіазмом розпливається в посмішці:

- А дєрьма у нас в етом году, таваріщі, много!!!

Опубліковано

Знаєш анекдот, як голова колгоспу зібрав селян, і каже:

- Єсть двє новості. Харошая, і плохая. С какой начать?

- Ну, давай з поганої...

- Плохая новость такова: урожая в етом году нєт, будєм как і в прошлом - жрать дєрьмо.

- А добра новина тоді яка?

Голова з ентузіазмом розпливається в посмішці:

- А дєрьма у нас в етом году, таваріщі, много!!!

Ха-ха-ха :) , гівно, як квінтесенція радянського буття?

+1 за анекдот :)

Опубліковано
Думаю сядуть, сцукі, пошпілять цей хлам і заспокояться а то тостестерон через всі щелі лізе

А що таке "тостостерон"? Його шо, в тостерах готують? :)

Опубліковано
Думаю сядуть, сцукі, пошпілять цей хлам і заспокояться а то тостестерон через всі щелі лізе

А що таке "тостостерон"? Його шо, в тостерах готують? ;)

Ось тобі Лука силочка

http://ru.wikipedia.org/wiki/Тестостерон

І як не соромно такі ігри створювати!!Краще б щось для дітей, для сім'ї зробили-типу Дум 4 чи ще щось а то панимаєш війну братських народів

Опубліковано

Ні, млін, визначення ТОСТОСТЕРОНА в студію

PC

За обзивання дітей дибілами мамот отримав усне попередження, а за те що повторно це зробив в ПМ курить РО 5 днів

Опубліковано
краще б так і воювали в іграх а не справді.

Я також. Береться куля і випускається в трубу з газом і йо-хо-хо всі помиряться й будуть разом тушити пожар..

Хоча такий спосіб не сподобається ГрінПісу...

Опубліковано

Zerotul не плутай тестостерон, похідне циклопентанпергідрофенантрену, назва якого походить від латинського слова testis з різними тостостеронами і тостестеронами, які на мою думку готуються в тостерах :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...