Перейти до змісту

Остаточно рушиться міф про Укр-Рос "дружбу"

AltoAngelo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Президент РФ Дмитрий Медведев отдал распоряжение председателю правления "Газпрома" Алексею Миллеру взыскать долг за газ с Украины. На встрече с руководителем "Газпрома" Медведев заявил: "С долгом Украины нужно окончательно определиться и взыскать его или в добровольном порядке, или в принудительном - так, как это установлено действующим законодательством и в рамках наших двусторонних отношений".

Миллер сообщил президенту, что украинский долг за российский газ составляет 2,4 млрд долларов, передает ИТАР-ТАСС.

"Наши украинские партнеры должны нам более 2,4 млрд долларов, - согласился Медведев. - Это большие деньги для любого государства и любой компании, в том числе и "Газпрома".

"И розошлись, как в море карабли" :(

Взято тут.

Опубліковано

Ну так дружба дружбою, а грошики віддавати треба. Чи заради дружби Росія повинна "списати" Україні газовий борг? Так що в цьому питанні я Росію розумію.

Опубліковано

І зразу почалась операція "Прінуждениє к дружеской оплате долга"

Або й того краще "Прінуждєніє к дружбє"

Опубліковано
І зразу почалась операція "Прінуждениє к дружеской оплате долга"

Або й того краще "Прінуждєніє к дружбє"

Грузія 2

Опубліковано

Ніякої "грузія 2". Що за істерика?

І справді цікаво звідки береться богр. Не так давно прем"єрша махала платіжками, про повне погашення, звідки знов заборгованість???

Опубліковано

и будет путь наш долог, тернист и усеян граблями. (с) unix like style

Интересно, а о какой такой дружбе идет речь когда дело касается денег? Тем более таких?

vanus интересно, а чего ты ожидал? что нам все спишут? Сладкое слово "халява" спать не дает? помозгуй на досуге, что будет если вдруг, через 15 лет МФВ захочет выплат по теперешнему кредиту в полном объеме...

Опубліковано

Интересно, а о какой такой дружбе идет речь когда дело касается денег? Тем более таких?

Але ж про "дружбу" так активно впарювали такі люди як Путін, покійний Ельцин, Чорномирдін, а з нашого боку Вітренко, Янукович, Симоненко і інші так "поважаємі" публічні діячі! То, що ж виходить, вони просто психічно невміняємі блазні? Що ж виходить, "брат слав"ян" "дівчіні" голову дурив, а "кохання" не було, просто "юбочку помняв"?

Як це все тошно, огидно, як легко і просто можна обдурити громадян, всякою поганню і іншим смрадним впарюванням.

Опубліковано
Вони там часом за базування свого металобрухту в Севастополі нам нічого не заборгували ?

За ці борги і проходить аренда флоту , тільки там такі тарифи що флот буде в Севастополі ,ще років сто. ;)

Опубліковано

vanus интересно, а чего ты ожидал? что нам все спишут? Сладкое слово "халява" спать не дает? помозгуй на досуге, что будет если вдруг, через 15 лет МФВ захочет выплат по теперешнему кредиту в полном объеме...

Слухай мамонте ти якось внятно звертайся я не виписував свої очікування, і ніде не писав що нам чи там вам все спишуть і не тобі давати поради про що мені мозгувати це раз

БО я ЗА ГАЗ ПЛАЧУ. завжди вчасно. ("такшо фільтруй базар")

І це роблять майже всі фізичні особи, та юридичні з малого та середнього бізнесу. Інакше їм просто відключають.

А хто не платить? Вот "вони" і не платять.

Опубліковано

угу

на 40-м и на 33-м за тепло и воду тоже платят.

только в итоге, на уровне руководства - кто-то кому-то должен...

Опубліковано

газ - это карта, которую нам крыть нечем, и сулит этот вопрос нам всяческими уступками с нашей стороны.

vanus, может и не мне, тогда поясни сарказм поста # 4

AltoAngelo, боюсь что на самом деле все еще хуже

Shura, +1

Опубліковано

угу

на 40-м и на 33-м за тепло и воду тоже платят.

только в итоге, на уровне руководства - кто-то кому-то должен...

+1, тоді якого дідька раз ми платимо, немає в нас теплої води і отоплення, чого я за гроші ще і мерзнути маю, бо хтось забув собі в кишеню "кілька" папірців покласти??? :ohmy:

Опубліковано

Про Вітренко не треба згадувати завалили її спонсора Макса Бєшеного і політпроект накрився. Ігри в борги в ЗМІ - це просто удар по репутації і позитивному іміджі країни, мол подивіться як з тими хохлами справу мати коли вони все крадуть. Це все відбувається в контексті енергетичних воєн, з однієї сторони це постійний тиск по контролю над українською газотранспортною системою, з іншої заставити Європу повністю відмовитись від всяких альтернативних шляхів для постачання нафти і газу, для того ж була замучена війна з Грузією, для того ж ведуться "дружелюбні" переговори з Азейбарджаном про Нагірний Карабах. Росія хоче контролювати все і це правильно з її позиції, а от що роблять наші халу...?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...