Перейти до змісту

Хто як голосував за зміну штрафів в ПДР

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Проблема не в тому що я порушую, я принципово не їду більше 100км/год по трасі, і більше 75 км/год в населеному пункті, в мене дизельний бусик і просто шаную його бо знаю що "тіше єдішь дальше будєш", і не раз на форумах читав як після 160км/год і вище дизельні мотори не витримували і загинались. Для мене важливо щоб тачка максимально довго була на ходу і щоб по меньше заїзджати на всякі сервіси. Їду за правилами, пішоходів пропускаю. Я не п'ю, займаюсь спортом. І таких більшість.

Головна проблема в тому, що знаючи специфіку роботи мєнтів і якість наших розпливчатих законів, при такому розмірі штрафів приходить реальний страх водіння, коли за кожним поворотом на тебе очікує можлива втрата 250-500грн з поласатою паличкою. Зараз штраф став співрозмірним з невеликою аварією.

Хто винуватий в цих "супер правильних змінах" які мають врятувати купу життів, а посуті грабанути залишки народних грошей. Розпочато процес розкуркулення і він торкнеться кожного прямо чи опосередковано чи навіть у вигляді постійного стресу під час перебування за кермом.

Давайте згадаємо всіх, хто причетний до цієї вакханалії влади на народних кісточках.

Активно шукаю результати голосування у ВР, поки безрезультатно, знаю що проголосували всі фракції хто був на той час в парламенті, а цікаво поіменно. Знаю що поданий бютом, підписаний ющом, проштовхнутий ІМХО луценком.

За жодну фракцію яка брала участь в голосуванні я голосувати не буду, приєднюйтесь і якщо можна скиньте інфу про результати голосування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И если окажется, что "Регионы" были против - то голосовать будешь за них? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без шансу - голосували всі фракції, просто не знаю хто поіменно

щось знайшов

блін Ахмєтов не голосував - в нього є майбутнє :(список фамілій

я так поняв, що справді велика кількість регіонів не голосувала, або просто не прийшла

а Шуфрич - за

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

регіони поділились, всі комуняки за, всі НСНУ за крім деяких одіозних, Яцик також - за - шкода підписав собі вирок, всі литвинівці також за, а хто їх тут штрафуватиме

всі бютівці - ой які молодці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И если окажется, что "Регионы" были против - то голосовать будешь за них? :(

Шож, прийдеться за Віктора Федоровича ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він голосував-за

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що не так в нових штрафах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nikos, дуже великі :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11 я з тобою не згідний.. діло в тому що якщо ти їздеш по правилам і не вживаєш алкоголю то чого тобі боятись ? які штрафи тобі можуть пред'явити ? інша справа коли "органи" на дорозі почнуть мутити і пришивати тобі нескоєнне то тоді до суду із хорошим адвокатом... а штрафи високі я підтримую...в мене в місті вже стало на 30% менше п'яних потенційних жмуриків їздити..

З.І. Сам водій із стажем 7 років і ніколи штраф не платив хоча іноді і треба було б мені його виписати...

З.І.З.І. В нашого народу менталітет не дозволяє правильно поводитись на дорозі.. так хоч через страх перед штрафами будуть головою більше думати. А що стосується хто голосував і хто приймав закон по іменно то тут я думаю недоречна віртуальна вендетта.. вже якщо і лінчувати політиків то за дійсні промахи. Зміни до штрафних санкцій по відношеню до ДП підтримую на всі 99 %.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За жодну фракцію яка брала участь в голосуванні я голосувати не буду, приєднюйтесь і якщо можна скиньте інфу про результати голосування.

прошу меня простить, но этот топик выглядит: "обидели мышку, нагадили в норку"

а так. поддерживаю ;)

хотя, если уж так брать, головать там не за кого и без этого. ни один политик не вызывает желания поставить галочку, а только крестики... много крестиков.... :-Е

против всех голосовать тоже нет резона :( кароче получаеться "соклько ты не голосуй, всё равно получится как всегда"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошу меня простить, но этот топик выглядит: "обидели мышку, нагадили в норку"

А что ещё остаёться Делать???

ПРОСВЕТИ !!!

romaxa11 я з тобою не згідний.. діло в тому що якщо ти їздеш по правилам і не вживаєш алкоголю то чого тобі боятись ? які штрафи тобі можуть пред'явити ? інша справа коли "органи" на дорозі почнуть мутити і пришивати тобі нескоєнне то тоді до суду із хорошим адвокатом... а штрафи високі я підтримую...в мене в місті вже стало на 30% менше п'яних потенційних жмуриків їздити..

Мутить ,хе,это они умеют.

Пример,трасса Луцк-Ровно,перед Ровенской областью,есть промежуток в 12км,перекрестков нету.И канечно жэ в самом начале этого промежутка стоит знак "50км"(ремонт дороги)а то что ремонтируют "небольшой" кусочек,и АНТИзнака НЕТУ,и все 12 км,по правилам соответсвенно,нада ползи 50 км в час. Я так думаю я там не один попал ;) .И ехал та всего 75 км,ни встречной машины,ни чего рядом небыло ,кроме"черно-бело","вошебной" палочки, блин тоже мне "КАЛДУНЫ",Слава Богу,это произошло раньше 17.11.2008 :) а то б наверно гривен с 300 сдерли :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мотивація що так платять у всій Європі у нас не проходить:

1. Рівень мінімальної зарплати і нехай середніх доходів на душу населення.

2. Поліцаї і жандарми в кущах не ховаються і взяток не беруть.

3. Знаки і дорожня розмітка у них робиться не через жоРу.

4. Ям серед центральних доріг в місті і на автобанах у них нема.

5. Фіри з гноєм посеред дороги у них не їздять.

6. Майже всі порушення фіксують відеокамери і в автоматичному режимі відсилають штрафи - корупції нема.

7. Жодний мусор не буде розводити на штраф або взятку, вони займаються наведенням порядку на автошляхах, а не вирішенням своїх матеріальних проблем.

і є ще багато відмінностей і причин чого цих штрафів не потрібно було вводити і достатньо було обмежетись штрафами в 50-100грн - цього достатньо щоб навчити їхати по правилах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаючи наших міліціонерів, їх рівень освіти та мотивацію з вибором професії більшість з них "мєнти".

Коли мене спиняютьнаприклад, то при спілкуванні з вищими чинами все дуже просто а от сошки поменше повне неуцтво, і не треба дивитись на пагони інтелект видає. Саме це мене і лякає при нових законах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...