Перейти до змісту

Куплю б/у автомагнітолу

polus

Рекомендовані повідомлення

Куплю б/у автомагнітолу, можна щоб не зовсім привабливий зовнішній вигляд був, головне якість звуку... бажано на CD. Розгляну всі пропозиції. Відпишусь у вечері (після 22:00)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...
Куплю б/у автомагнітолу, можна щоб не зовсім привабливий зовнішній вигляд був, головне якість звуку... бажано на CD. Розгляну всі пропозиції. Відпишусь у вечері (після 22:00)

Можу продати,магнітола штатна з автомобіля Geely 2din є флешка,CD-MP3,FM хочу за неї 400 грн, звук дуже навіть непоганий ,користувався місяць,можна поторгуватись!Якщо зацікавить викладу фото!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

можу запропонувати Bloupunkt касетний (не кітай) якість звуку принаймі мене влаштовує (45 гр) сам маю на авто аналогічну відсутність СD та DVD компенсуюється у мене FM - ретранслятором який на варшавці коштує від 80 гр - в який втикаеться флешка виходить не гірше а головне дешевше тим більше що якість старих автомагнітол краща за (((деяких))) сучасних автомагнітол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Targus А на тому Блаупункті екран є? Тобто частоту радіо показує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стокова магнитола Geely СК

post-59-1260547536.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...