allvex Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 10:07 #1 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 10:07 Є відеокарта - GF7300 GT PCI-Eна екрані відображається 4 біти кольорів при розширенні 640х480 + на екрані відображається 5 груп по 4 вертикальні полоски з чорних штришківПробую поставити дрова - перезавантажується компхто стикався з такою проблемою?чи можна щось зробити, чи допоможе тільки заміна відеокарти?З.ЬІ.: відеокарту перевіряв на 2 компах, на 3 моніторах - те саме
mix_forever Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 10:11 #2 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 10:11 Скоріш за все бита память в відашці...
Axel Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 11:34 #3 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 11:34 В мене схоже було бо понаставляв різних утилит до видяхи і я через центр справки и поддержки зробив вот що цитую :Откройте окно Свойства: Экран с панели управления.Выберите вкладку Параметры, нажмите кнопку Дополнительно и выберите вкладку Монитор.Выбранный монитор отображается в группе Тип монитора.Если выбран неверный монитор, нажмите кнопку Свойства.На вкладке Драйвер нажмите кнопку Обновить.После запуска мастера обновления оборудования выберите параметр Установка из указанного местабув в мене диск до монитора мого , я його вставив і .. нажмите кнопку Далее ... оприділився моніторІ після перезагрузки все стало OK
Zerotul Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 11:54 #4 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 11:54 Походу память бита-недавно взяв 3650 від асуса=так там повністю память розбита!!Ати часом не оверлокав її-бо при сильному розгоні починає артефачити!!Як то кажуть лутче недобдеть чем перебдеть
allvex Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 14:17 Автор #5 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 14:17 В мене схоже було бо понаставляв різних утилит до видяхи і я через центр справки и поддержки зробив вот що цитую :Откройте окно Свойства: Экран с панели управления.Выберите вкладку Параметры, нажмите кнопку Дополнительно и выберите вкладку Монитор.Выбранный монитор отображается в группе Тип монитора.Если выбран неверный монитор, нажмите кнопку Свойства.На вкладке Драйвер нажмите кнопку Обновить.После запуска мастера обновления оборудования выберите параметр Установка из указанного местабув в мене диск до монитора мого , я його вставив і .. нажмите кнопку Далее ... оприділився моніторІ після перезагрузки все стало OKПереставляв вінду, пробував на 2 різних компах - це точно не те
Sub_Sys Опубліковано 19 Листопада, 2008 в 08:29 #6 Опубліковано 19 Листопада, 2008 в 08:29 В мене схоже було бо понаставляв різних утилит до видяхи і я через центр справки и поддержки зробив вот що цитую : Откройте окно Свойства: Экран с панели управления. Выберите вкладку Параметры, нажмите кнопку Дополнительно и выберите вкладку Монитор. Выбранный монитор отображается в группе Тип монитора. Если выбран неверный монитор, нажмите кнопку Свойства. На вкладке Драйвер нажмите кнопку Обновить. После запуска мастера обновления оборудования выберите параметр Установка из указанного места був в мене диск до монитора мого , я його вставив і .. нажмите кнопку Далее ... оприділився монітор І після перезагрузки все стало OK Переставляв вінду, пробував на 2 різних компах - це точно не те Перефразую озвучене вище іншим автором: драйвера на відеокарту встановив? Якщо встановив і проблема залишилася - озвучуй модель материнської плати і "Код єкземпляра устройства" відеокарти (його можна подивитися в Властивостях відеокарти, в Диспечері Пристроїв, наприклад, у мене "PCI\VEN_10DE&DEV_0393&SUBSYS_820E1043&REV_A1").
Zheny@ Опубліковано 19 Листопада, 2008 в 13:26 #7 Опубліковано 19 Листопада, 2008 в 13:26 міняй відашку..
allvex Опубліковано 20 Листопада, 2008 в 20:56 Автор #8 Опубліковано 20 Листопада, 2008 в 20:56 Читайте уважніше 1 повідомлення!Драйвер до відеокарти не можу поставити, бо комп на середині інсталяції ПЕРЕЗАВАНТАЖУЄТЬСЯ!Драйвери пробував ставити різні - те ж самеВсім дякую!Проблема буде вирішуватись заміною відеокарти
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.