Перейти до змісту

Способы иммиграции в США

Million

Рекомендовані повідомлення

Скажите, пожалуйста, какие есть легальные способы перебраться на пмж в США? Возможность женитьбы на американке отпадает. Родственников там также нет. Знаю, что можно попробовать найти там роботу и тогда перебраться (но проще искать ее там) или попытаться выиграть Green Card. Хотелось бы послушать людей компетентных в данном вопросе. Спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всю легальну інформацію певне можна пошукати тут:

http://kiev.usembassy.gov/main_ukr.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант, можна спробувати виграти Green Card. Зараз якраз до 1 грудня іде реєстрація, абсолютно безкоштовна. Сайт www.dvlottery.state.gov. Але до претендентів є певні вимоги, раджу їх почитати (напр. вища освіта або досвід роботи не менше 2 років, певна сума грошей на рахунку, ітд). Шанс виграти приблизно 1:20. Я беру участь останні 4 роки - поки не виграв :). Їхати на роботу, а після закінчення візи залишитись нелегалом - не раджу, зловить імміграційна служба, депортують і вважай дорога в США тобі заказана назавжди (ну офіційно то 10 років, а неофіційно...). Аналогічно по туристичній візі. Якщо ти студент, то можеш поки поїхати тимчасово на літо по якійсь програмі типу "Work and Travel", зараз їх багато є. Поїдеш, розвідаєш обстановку, а заодно і грошей трохи заробиш. В мене є товариш, зараз живе в Сан-Франциско, Каліфорнія, одружився на американці, вроді як має отримати громадянство (ну не скоро, років так через 4), а поки вчиться в колледжі і працює в супермаркеті електроніки. То він поїхав спочатку саме по такій програмі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виграти "Грінкарту"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання по темі: а якщо я виграю грін карту, а я одружений, дружина також отримує право проживати в США чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання по темі: а якщо я виграю грін карту, а я одружений, дружина також отримує право проживати в США чи ні?

и жена и дети до 18 лет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи дійсно правда, але що кожен хто грає в лотереї Грінкард ставиться в "чорний список" в посольстві США на отримання візи в майбутньому. Іншими словами, якщо хоч раз подавав документи на еміграцію, то візу до США навіть на тимчасову подорож ніколи більше не отримаєш. Тебе вважатимуть потенційним емігрантом.

Мільйони доларів на рахунках (в банках США) чи бізнес, присутня нерухомість в США, "політичних" втікачів, зазвичай, це не стосується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shura правий. Sens, ти хоч сам читав наведену тобою статтю?

По утверждениям сотрудников американского посольства, ни факт подачи заявки на участие в лотерее, ни даже факт выигрыша в ней еще не является неопровержимым доказательством наличия у человека иммиграционных намерений. Поэтому участники лотереи - нынешней или любой прошедшей - ничем не отличаются от обычных претендентов на гостевую визу.

Де там про чорний список і заборону в'їзду? Сама по собі подача документів на ГрінКард ні до чого не зобов'язує і ніяких каральних наслідків не несе, не треба страшилки тут розповідати. Інша справа, якщо ти вніс неправдиві данні в анкету на візу, після такого тобі точно відмовить будь-яке посольство, не тільки американське.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как относится законодательство к уезду на стажировку по приглашению ВУЗа в США? Каковы условия получения второго гражданствыа в таком случае?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Не знаю, чи дійсно правда, але що кожен хто грає в лотереї Грінкард ставиться в "чорний список" в посольстві США на отримання візи в майбутньому. Іншими словами, якщо хоч раз подавав документи на еміграцію, то візу до США навіть на тимчасову подорож ніколи більше не отримаєш. Тебе вважатимуть потенційним емігрантом.

Мільйони доларів на рахунках (в банках США) чи бізнес, присутня нерухомість в США, "політичних" втікачів, зазвичай, це не стосується.

нісенітниця. в інструкції до подачі грінкард, що розміщена на сайті посольства США в Україні написано, що можна пробувати одночасно кілька способів імміграції у США. до того ж заявку на грінкард можна подавати вже перебуваючи у США і за це ніхто Вас достроково не випре з країни. інша справа, якшо завідомо невірну інформацію подасте про себе при оформленні документів чи подачі заявок, от тоді можна попасти в "чорний список"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони отримують автоматично статус "близьких родичів", що дає їм право їхати у США разом з Вами. доречі, наскільки мені відомо посольства США сприяють імміграції до своєї країни молодих сімей (особливо з неповнолітніми/малолітніми дітьми)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...