Перейти до змісту

Запрошую в команду розробників 1С-програмерів

leviks

Рекомендовані повідомлення

Для роботи по проектах на постійну основу запрошую 1С-програмістів.

Основна вимога: досвід розробки

Кандидатам пропоную вислати резюме на адресу v.levandovsky@gmail.com

Вітається розширений опис виконуваних проектів.

Віктор Левандовський

Інтернет-Майстерня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюсь за ОФФтоп, але, подивився я тут ваеш портфоліо... ОЦЕ просто убило... Хлопці ,якшо вже юзаєте чужі шаблони і модно зветесь Інтернет-Майстерня .то хочаби адаптуйте ті шаблони і вирізайте все лишнє...

З.І. І ше одне. Сайт повинен нормально відображатись в УСІХ браузерах, а не лише в ІЕ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюсь за ОФФтоп, але, подивився я тут ваеш портфоліо... ОЦЕ просто убило... Хлопці ,якшо вже юзаєте чужі шаблони і модно зветесь Інтернет-Майстерня .то хочаби адаптуйте ті шаблони і вирізайте все лишнє...

З.І. І ше одне. Сайт повинен нормально відображатись в УСІХ браузерах, а не лише в ІЕ.

Ги )) Дякую за слушне зауваження!

Можу показати ще кілька бюджетних сайтів на куплених шаблонах :D))

На наповнення цього сайту ще можна глянути.... :) Там нема нічого..

Наразі це заготовка сайту, роботи по якому зупинені... Який там ІЕ... )))

А графіка з кліпартів Allday - це ж теж юзання чужих шаблонів, нє? :)

Кліпартами, значить, ми не користуємося... Нас "відітє лі, ташніт" :)

Де ж ми тоді беремо графіку? Вротмнєногі, називаєця! ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене не тошнить... Я просто подивився і висловив свою думку... Ноги в рот можеш собі запхнуть, якшо є велике бажання...

Якшо то тіко заготовка сайту, то шо вона робить в портфоліо? :angry: Типу, гляньте які проекти ми робили но не доробили? ГлЮпо... Моє ІМХО таке - зроби проект, а тоді викладай його в портфоліо, бо інакше думка формується негативна.

Щодо кліпартів - мну пофіК :) Я пишу прикладний софт і продаю компи :). А шо ви там юзаєте і на чом пишете - ваша особиста справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про нас

Розділ очікує інформації.

орпорппорьпорпрпрл

цитата із сайту....

Це шо нова фішка познущатись ?

нє ну повеселило.. шо первокурсник на перерві накнопав )))))) навіть і не збираюсь цікавитись пропозицією роботи ))) відповідальності ніякої...

З.І. Сорр за офтоп звичайно.. але це якийсь сміх ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію там якщо добре придивитись, то можна багато чого цікавого в портфоліо знайти. Ну наприклад ОЦЮ роботу і ОЦЕЙ

Шаблон.

І хтось за це ж бабки заплатив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію там якщо добре придивитись, то можна багато чого цікавого в портфоліо знайти. Ну наприклад ОЦЮ роботу

результат пошуку турів виходить за поля))) навіть шаблон до розуму не довели

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...