Перейти до змісту

Dead Space (2008) Русская версия

SpiritMen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ігруля MUST HAVE . але ВНІМАНІЄ перший вопрос : як пригнути коли виключаеш в гравікамері гравітацію(написано CTRL ) скільки не жму результату зеро, так і залишаюсь стояти на платформі. Будьласка пораду.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

просто - в режимі прицела дивишся на поверхню куди хочеш пригнути і жмеш лівий Ctrl. якщо туди нізя пригать воно покаже таку червонувату рамку і не пригне

також тренуйте вміння миттєво використовувати стазіс - в ситуаціях коли 3 монтсра спереду і один ззаду без стазіса просто не пройти...

Опубліковано

Супер.

Я б сказав би що розробники черпали ідеї з Систем Шок 2, дуже багато аналогій.

Взагалі краще подивитись Мульт Dead Space (2008 року), а тоді грати :(

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Dead Space OST

Исполнитель: Jason Graves

Альбом: Dead Space

Жанр: Soundtrack

Год выпуска: 2008

Кол-во композиций: 6

Битрейт: 192 kbps

Размер: 22,5 Мб

Трэклист:

01 Welcome Aboard the U.S.G. Ishimura

02 The Leviathan

03 The Necromorphs Attack

04 Nicole's Theme

05 Severed Limbs Are Hazardous Waste

06 Twinkle Tiwnkle littel star

скачать с letitbit.net

Опубліковано

Оппа, а місця то немає. Сьогодні останній день у мене інет від Датагруп, далі тільки через модем на цьому форумі. Доведеться пререписувати "вручну".

• 4 тижня потому...
Опубліковано

сьогодні у Львові купив цю гру....як писав Songoku, то дійсно страшно грати

а загалом гра непогана

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Игра БОМБА, Кому интересно могу залить, профессиональный перевод, размер 7.42Gb? iso

А на діск записати зможеш?

Опубліковано
Игра БОМБА, Кому интересно могу залить, профессиональный перевод, размер 7.42Gb? iso

А на діск записати зможеш?

можно че нет, тока диск нужен.

Опубліковано

Заливай

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Спробував пограти. Бажання продовжувати вбила спина ГГ, яка займає третину монітора.

Опубліковано
Спробував пограти. Бажання продовжувати вбила спина ГГ, яка займає третину монітора.

а расширение случайно не 800*600? :)

• 4 місяця потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Не знаю чому,але вона мені така страшна, шо я ледве зміг пройти першу частину...і то тільки з трейнером на бескінечний боєзапас, бо коли хтось десь вискакував в мене починалась паніка, і я стріляв куди-попало :)

особо ніколи не боявся ігор, але ця дійсно закрадається в душу.розробникам явно величезний плюс.2 частину з дня на день надіюсь скачати)

Опубліковано

Вийшла друга частина цієї прикольної грулі. Качайте, насолоджуйтесь. Зара сам гоцаю на 11 рівні - кайф, особливо вночі :blink:

Игра чуть страшнее чем кавайный ёжик.ПО сути те же вафли только в профиль

Опубліковано

Тяну з тапочек. Щодо 1-ї взагалі супер, надіюсь 2-а частина буде кращою. З хорорів ще сподобався FEAR, скоро буде 3-я частина.

2hyrurg як графіка/звук порівняно з 1-ю?

Опубліковано

Все на висоті, порівняно з першою. Таке враження що грулю ще більш відполірували. В мене особисто до геймплею/графи/звуку претензій взагалі ніяких. Граю все на максі, ніяких тормозів/глюків замічено не було. До речі якщо попадеться кряк з вильотом на 7-му рівні, то в мене є табл., що виправляє це.

Опубліковано

Графика обидела .Не то что бы плохо выглядела...просто видно что с качеством не работали совсем.Если взглянуть на детали костюма то можно увидеть размытые детали.Не понимаю как можно тулить такие текстуры на ГГ.

Звание хоррора игра не отработала-опять нас пугают эффектами типа "вдруг из маминой из спальни".Мест где бы приходилось себя заставлять идти в темноту,просто не было.

Оружие считайте то же что и в 1 части.В монстропедию добавили парочку уродов...По сути все.

Ну вобщем игра чуть лучше чем хорошая,графика дело второстепенное,на пороки звука игра не страдала,сюжет крепенький.Но все же-за столько времени можно было плюсануть побольше плюшек,а не всякую ерунду в виде руки которой не надо боеприпасы и разривает любого некроморфа первым же "Пиу пиу" Айзека

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...