Перейти до змісту

Нашим земельним паєм користуються інші люди!


omur

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, пане меценасе!

Коротко про проблему. Нашій сімї належить земельна частка (пай) в селі неподалік від Луцька. В цьому році закінчився строк дії договору аренди (місцеве господарство арендувало) і продовжувати ми його не захотіли (договори вкладались на 15 років - це трішки напружувало). Сесія винесла рішення - виділити в натурі. Пай серед масиву - звісно, це створює проблеми добрим людям з "колгоспу". Коли відбувались збори тих, хто хоче господарювати одноосібно, панове очільники місцевого господарства звертались до всіх з проханням взяти тимчасово собі для господарювання землі з краю, аби не заважати одне одному - нашої згоди на це не було. Але нашу землю через кілька днів засіяли разом з "колгоспною", і тепер, дивлячись гарно нам в очі і стинаючи плечима, ці звиклі до спілкування з беззахисними селянами люди кажуть "ну що вже тепер? зберемо урожай - тоді й заберете свою землю. Хочете, ми вам десь наділимо - сійте собі! Яка вам різниця?".

Тепер запитання - яким чином можна зробити так, щоби розпоряджатись таки своєю законною власністю? Чи законними будуть наші вимоги виділити таки той пай там, де він і є згідно з документами? Чи законними будуть тоді їхні вимоги відшкодувати їм вартість насінневого матеріалу?

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошліть їм вимогу або забрати до 01.11.2008 р. свої посіви, або сплатити суму компенсації, яка підходить. Якщо до того часу нічого не буде - робіть з землею, що захочете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...