Перейти до змісту

Думи про газ...

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Прийшла мені вчора ось така мисля, яка мене заділа:

Розрахунковий початок опалювального сезону наступає десь в половині жовтня. Щоб платежі не були дуже великими, гроші розбивають на весь рік. Так от якщо в якихось підпільних урядових документах початок включення опалення припадає на 15 жовтня і розрахунок ведеться від цієї дати, то виходить, що кожен наступний день без опалення приносить чинушам сумашедші доходи, з бабла користувачів централізованого опалення, яких в Україні більшість...А якщо розрахунковий день береться з 5-10 жовтня..., і скільки ще таких фішок є в високих кабінетах, короче - УРОДИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бывшей империи отопление включают, когда среднесуточная температура достигнет определенной величины и продержится 3 суток. В незалэжной, я предполагаю, ничего нового не изобрели. Поэтому дата включення опалення скорее зависит от показаний градусника, а не от підпільних урядових документів.

romaxa11, больше позитива. Клічкі - чемпіони!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я от подумав про пробковий газовий клапан який незпрацював в Дніпрі, і пів дома посипалось. Він зменшує тиск в 100 раз, з 2 до 0.02 атмосфери.

Треба буде скинутись і купити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В бывшей империи отопление включают, когда среднесуточная температура достигнет определенной величины и продержится 3 суток. В незалэжной, я предполагаю, ничего нового не изобрели. Поэтому дата включення опалення скорее зависит от показаний градусника, а не от підпільних урядових документів.

romaxa11, больше позитива. Клічкі - чемпіони!

ніби правильно, але ж я плачу круглий рік за опалення, і слідуючи твоїй логіці, якщо буде тепло і його не будуть включати, то нафіга я плачу разом з мільйонами за цю послугу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну рішення є, поставити автономне опалення. А боротись треба не з тими хто краде, а з тими хто судить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0,02 атмосферы - это выше, чем атмосферное давление. т.е. маленькое давление сверх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніби правильно, але ж я плачу круглий рік за опалення, і слідуючи твоїй логіці, якщо буде тепло і його не будуть включати, то нафіга я плачу разом з мільйонами за цю послугу?

Платим весь год, потому как стоимость за время отопительного сезона разбивают на 12 месяцев, чтоби платежи шли равномерно,

а не то зимой бы платили много, летом мало. Причем данные для рассчетов берутся за предидущий год, и те несколько дней, на которые различается отопительный сезон в разные года никуда не пропадают. Вообщем в этой системе все поддается рассчету и контролю, твои опасения напрасны.

Хотя вот у нас есть электронная система платежей за ком. услуги, там бывают накладки, система еще не совершенна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

атареї вже включили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...