romaxa11 Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 08:44 Поділитися #1 Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 08:44 Прийшла мені вчора ось така мисля, яка мене заділа:Розрахунковий початок опалювального сезону наступає десь в половині жовтня. Щоб платежі не були дуже великими, гроші розбивають на весь рік. Так от якщо в якихось підпільних урядових документах початок включення опалення припадає на 15 жовтня і розрахунок ведеться від цієї дати, то виходить, що кожен наступний день без опалення приносить чинушам сумашедші доходи, з бабла користувачів централізованого опалення, яких в Україні більшість...А якщо розрахунковий день береться з 5-10 жовтня..., і скільки ще таких фішок є в високих кабінетах, короче - УРОДИ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedko Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 16:31 Поділитися #2 Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 16:31 В бывшей империи отопление включают, когда среднесуточная температура достигнет определенной величины и продержится 3 суток. В незалэжной, я предполагаю, ничего нового не изобрели. Поэтому дата включення опалення скорее зависит от показаний градусника, а не от підпільних урядових документів.romaxa11, больше позитива. Клічкі - чемпіони! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 19:42 Поділитися #3 Опубліковано 16 Жовтня, 2008 в 19:42 А я от подумав про пробковий газовий клапан який незпрацював в Дніпрі, і пів дома посипалось. Він зменшує тиск в 100 раз, з 2 до 0.02 атмосфери.Треба буде скинутись і купити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 09:50 Автор Поділитися #4 Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 09:50 В бывшей империи отопление включают, когда среднесуточная температура достигнет определенной величины и продержится 3 суток. В незалэжной, я предполагаю, ничего нового не изобрели. Поэтому дата включення опалення скорее зависит от показаний градусника, а не от підпільних урядових документів.romaxa11, больше позитива. Клічкі - чемпіони!ніби правильно, але ж я плачу круглий рік за опалення, і слідуючи твоїй логіці, якщо буде тепло і його не будуть включати, то нафіга я плачу разом з мільйонами за цю послугу? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 16:57 Поділитися #5 Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 16:57 от гади :-( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 20:21 Поділитися #6 Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 20:21 Ну рішення є, поставити автономне опалення. А боротись треба не з тими хто краде, а з тими хто судить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 20:43 Поділитися #7 Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 20:43 0,02 атмосферы - это выше, чем атмосферное давление. т.е. маленькое давление сверх. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedko Опубліковано 18 Жовтня, 2008 в 17:01 Поділитися #8 Опубліковано 18 Жовтня, 2008 в 17:01 ніби правильно, але ж я плачу круглий рік за опалення, і слідуючи твоїй логіці, якщо буде тепло і його не будуть включати, то нафіга я плачу разом з мільйонами за цю послугу?Платим весь год, потому как стоимость за время отопительного сезона разбивают на 12 месяцев, чтоби платежи шли равномерно,а не то зимой бы платили много, летом мало. Причем данные для рассчетов берутся за предидущий год, и те несколько дней, на которые различается отопительный сезон в разные года никуда не пропадают. Вообщем в этой системе все поддается рассчету и контролю, твои опасения напрасны.Хотя вот у нас есть электронная система платежей за ком. услуги, там бывают накладки, система еще не совершенна. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 18 Жовтня, 2008 в 18:14 Автор Поділитися #9 Опубліковано 18 Жовтня, 2008 в 18:14 атареї вже включили Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.