kostya Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 08:17 #1 Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 08:17 Ізраїль не має наміру визнавати Голодомор 1932-1933 років в Україні актом етнічного геноциду. Про це заявила в інтерв’ю «Дзеркалу тижня» посол Ізраїлю в Україні Зіна Калай-Клайтман. «Ізраїль не може визнати Голодомор актом етнічного геноциду», — заявила посол. «Ізраїль визнає актом геноциду те, що визнано міжнародним правом. А саме: геноцидом вважається знищення за етнічною приналежністю. Таким, зокрема, був Голокост», — пояснила вона. В той же час, за словами дипломата, Ізраїль визнає, що Голодомор був найбільшою трагедією українського народу, і закликає до його подальшого вивчення. «Позиція Ізраїлю полягає також у тому, що наша країна підтримує ті резолюції міжнародних організацій, наприклад ЮНЕСКО, в яких йдеться, що, по-перше, трагедія Голодомору не повинна повторитися, по-друге, вона має вивчатися в усьому світі», — заявила Зіна Калай-Клайтман.
mammoth Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 11:42 #2 Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 11:42 Константин, ты поднимаешь не кошерную тему.Но раз уж пошла такая жара - то ООН тоже отказало в признании, что то никто не промуссировал эту тему.
Serpent Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 16:40 #3 Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 16:40 Ага, значить Голокост - це геноцид, а Голодомор 32-33 - це так, фігня сталася, типу, з ким не буває. Хоча особисто я не бачу різниці, в обох випадках мало місце направлене винищення нації, різниця була тільки в засобах. Не так написана трактовка геноциду в Міжнародному Праві, бачиш. Хоча іншої реакції від найхитрожопішої нації в світі я і не очікував.
foxx77 Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 18:05 #4 Опубліковано 12 Жовтня, 2008 в 18:05 Я думаю шо головна ціль була знищення етнічного населення на визначеній території, а те що там мали необережність поселитись нечисленні різні національності нікого не цікавило. Сталін створив еврейську область для евреїв і туди позвозив, якби він їх всіх потопив в Байкалі, була б зараз друга розмова.
Medvedko Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 10:01 #5 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 10:01 Хоча іншої реакції від найхитрожопішої нації в світі я і не очікував.Про хитрожопость. Говорят - "Еврей заплакал, когда хохол родился". Что касается голодомора, то целью была не территория (какой смысл?), а целью был хлеб и продовольствие,поэтому и пострадали те территории, где был урожай, а то какие национальности там проживали никого не интересовало, это да. Все были - "советский народ"
romaxa11 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 15:50 #6 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 15:50 тема вже була і вона закрита, кому потрібно хліба ціною десяти мільйонів життів українських селян, це те ж саме що німцям були потрібні педалі з ніг постріляних і закатованих євреїв і для цього вони почали ту рубку, може досить цинізму камчатський інтелектуал
lumax Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 16:18 #7 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 16:18 Очередной пример той ситуации, когда просто вырывается из контекста пара-тройка слов и на основе этого раздувается этнический конфликт. Юзаем Википедию:"Геноци́д (от греч. γένος — род, племя и лат. caedo — убиваю) — действия, совершаемые с намерением уничтожить, полностью или частично, какую-либо национальную, этническую, расовую или религиозную группу как таковую..." Как уже правильно было отмечено выше, Голодомор постиг ВСЕ национальные, этнические, расовые и религиозные группы, проживавшие на определенных ТЕРРИТОРИЯХ. Целью же Холокоста было целенаправленное истребление евреев (также отчасти цыган и гомосексуалистов), вне зависимости от территории обитания. Разница чувствуется? Почему-то никто не обратил внимания на другую фразу: "Ізраїль визнає, що Голодомор був найбільшою трагедією українського народу, і закликає до його подальшого вивчення". Так вот лучше бы те люди, которые пытаются высосать из пальца проблему, занялись изучением собственной истории...
vanus Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 19:42 #8 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 19:42 ні братику, краще такі як ти, чи такі як не ти, наприклад, прочитали цю історію, хоча б ОДИН РАЗ.
Tolik_lt Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 20:26 #9 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 20:26 ні братику, краще такі як ти, чи такі як не ти, наприклад, прочитали цю історію, хоча б ОДИН РАЗ.а історія- це така товста книжка у якій усе правильно-правильно?
foxx77 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 21:38 #10 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 21:38 Навідь не уявляю що робили з евреями-гомосексуалістами..
Гість encoarage Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 23:10 #11 Опубліковано 13 Жовтня, 2008 в 23:10 Звідки така яскрава фантазія?
foxx77 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 12:33 #12 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 12:33 Хенс дав зрозуміти що для когось підари, цигани і евреї, одне те саме. Але ж підари не національність, може я помиляюсь.
romaxa11 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 13:21 #13 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 13:21 Тут питання у власному розумінні ситуації, для мене очевидно, що голодомор торкнувся саме УКРАЇНСЬКИХ селян і це 100% геноцид українського народу, оскільки головна маса людей в ті часи проживала в селі. Для хлопаків, які переводили стрілки на щось інше, також все очевидно, їх світогляд будується на дуже тендітній і суперчливій тезі, що всі ми брати слов'яни, всі дружимо і ми одне ціле, для цього щоб жити з такою правдою, їм приходиться закривати очі на безліч жорстоких ФАКтів історії. Найменьше що потрібно мені і думаю більшості українців, це переконувати людей з таким світоглядом - у ньому вся їх особистість. Живіть собі як хочите, від вас так само як і від жидів, визнавання історичних фактів ніхто не вимагає.Сама по собі тема-це провокація і ціль ще раз висміяти мільйони смертей і потоптатись по кістках. Пропоную для паритету взяти якийсь найтрагічніший факт з життя Росії і почати висміювати його симетрично до голодомору, щоб опонентам було з чим порівняти.
foxx77 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 15:42 #14 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 15:42 Крім того шо ми їм мішали розширювати імперію, ніяких трагічних фактів в голову не приходить... а нє, є Севастополь, подвиг "рускіх" моряков.
lumax Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 16:09 #15 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 16:09 ні братику, краще такі як ти, чи такі як не ти, наприклад, прочитали цю історію, хоча б ОДИН РАЗ. Воспитываясь матерью-историком - читал. Потом перечитывал. Потом снова перечитывал, но уже в другом изложении. Убедился, что историю пишут победители, а реальная правда уходит в могилу с людьми и с ними же рассыпается в прах. Только вот правда тоже у каждого своя, но даже это для меня не повод ненавидеть или презирать кого-то кто эту историю НЕ творил, не НЕ писал и НЕ учавствовал в ней... Живіть собі як хочите, від вас так само як і від жидів, визнавання історичних фактів ніхто не вимагає. to vanus: Я ошибусь, если скажу, что эта фраза является достаточным аргументом для закрытия темы?
romaxa11 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 16:13 #16 Опубліковано 14 Жовтня, 2008 в 16:13 фраза нейтральна, але підтримую, що тему не потрібно відкривати, вже є одна на купу сторінок, там вже досить всякого лайна сказано, може досить?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.