Перейти до змісту

Маловідомі колеги більш знаних гуртів

SoulBurn

Рекомендовані повідомлення

Дійсно, колись постала проблема пошуку музики схожої на вже існуючу, затерту, мільйони раз прослухану, на пам'ять знану....

Та людська натура складена так, що їй завжди потрібно чогось іще (більше, краще, інше)...

Ну не можу я зациклюватись на одному гурті в одному стилі...

Скажімо Metallica випускає новий альбом 1 раз в 4 роки... А мені їхня музика подобається... А за 4 роки останній альбом може приїстись... Тож хочеться послухати щось

подібне (маю на увазі той же самий рівень професіоналізму, звук, вокал, стиль...)

Особисто я зіткнувся з проблемою пошуку гурту хочаб трішки схожого на Death чи Control Denied (різниця лише у вокалі... R.I.P. Chuck)

Особисто я, любителям melodic death вцілому, а конкретніше - Dark Tranquillity, порадив би послухати гурти Mors Principium Est та Insomnium, місцями Amon Amarth

Хотілося б почути ваші поради увигляді:

Якщо хочете послухати щось типу [гурт], раджу [щось схоже, але нічим не гірше]....

З.І. Я досі не знайшов групи подібної до Death

З.І.І. 2IronDeath і не треба мені говорить, що нічого подібного до Death не було, не є і ніколи не буде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

try Beatallica

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я зіткнувся з проблемою пошуку гурту хочаб трішки схожого на Death чи Control Denied

Якщо Death часів Scream Bloody Gore чи Leprosy, то такого добра вистачає. А якщо пізнього періоду, то спробуй щось із класики Cynic, Atheist, Pestilence "Spheres". Можеш спробувати Alchemist, Sadus, Deadborn, Remnants Of A Deity, Indwelling.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По назві теми думав зразу в Пошук перенести. Але інформація корисна буде саме в цьому розділі.

Тому відкорегував заголовок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По назві теми думав зразу в Пошук перенести. Але інформація корисна буде саме в цьому розділі.

Я так зрозумів ,що тема вже не тільки про death і Thrash ? :huh:

Led Zeppelin -> Kingdom Come :0080: ,  ну ще деякі треки White Stripes.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Cynic, Atheist, Pestilence "Spheres"...Alchemist, Sadus, Deadborn, Remnants Of A Deity, Indwelling...

...о...пасибі...я б туди ще Arsis(осанній альбом, але щось занадто швидке для мене)) і Quo Vadis (а це - само то, але мало))) дописав....недавно дошукався...

Я би краще й не придумав...спс :D

Я так зрозумів ,що тема вже не тільки про death і Thrash ? <_<

Ну звичайно ж ні...це я просто для прикладу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...