Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

А в Нокії з тачскрінами були 7700, 7710, 6708, N800, N810 і ще якийсь старіший інтернет-планшет, так що не такий Нокія вже і новичок.

7700, 7710 вовсе не были массовыми телефонами, о чем я упомянул выше. Они скорее были инновационными моделями, если можно так выразиться. 5800 как раз претендует на массовость. И благодаря позиционированию на молодежную целевую аудиторию, и благодаря доступной цене.

6708 - это, кажись, вообще китаезный клон Nokia :angry:

N800, N810 - как ты сказал, это интернет-планшеты, это не телефоны и GSM-модуля как такового у них нет, поэтому они не в счет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7700, 7710 вовсе не были массовыми телефонами, о чем я упомянул выше. Они скорее были инновационными моделями, если можно так выразиться. 5800 как раз претендует на массовость. И благодаря позиционированию на молодежную целевую аудиторию, и благодаря доступной цене.

6708 - это, кажись, вообще китаезный клон Nokia :)

N800, N810 - как ты сказал, это интернет-планшеты, это не телефоны и GSM-модуля как такового у них нет, поэтому они не в счет.

7710 мав бути масовим, але просто не прижився на ринку. А нарахунок N800/N810 -- яка різниця чи це телефон, чи планшет? Головне технологію відпрацювати, не має значення на чому. А 6708 -- це ODM продукт, випущений для Nokia (тільки для азіатського ринку) компанією BenQ (фактично, це "рестайлінговий" BenQ P31). В будь-якому випадку, вище вже хтось казав, що iPhone -- також "перший блін", при чому в Apple навіть не було таких "немасових" продуктів, як 7700/7710/N800/N810 в Nokia. Судячи з відкликів в неті, чутливість і практичність тачскріна в Nokia 5800 -- на висоті.

Я вже замовив 5800, і що надіюсь на початку грудня стати щасливим власником, от тоді і можна буде зробити якісь реальні висновки, а не гадати на "ельдаровій гущі" ;)

P.S. Шукаємо відео огляди Nokia 5800 на FTP

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокія дійсно дуже добра марка (моя улюблена серед телефонів)

Але всякі інновації то не її. Вона не відстає, просто це їй непотрібно.

Всякі інновації нехай тестує самсунг на школяриках, а нокія це надійність, довговічність, зручність.

Але всі ті функції що треба - завжди є.

Нокія є Нокія!

(п.с те саме можно сказати про Apple, хоча вони і дійсно деякі технології ввели першими)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а смисл спорити? вийде 5800, побачимо чи то найкращий телефон 2009 року, чи то був проплачений піар...

після перших пару повідомлень пішов офтоп на тему "Нокія VS IPhone''

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... що iPhone -- також "перший блін", при чому в Apple навіть не було таких "немасових" продуктів, як 7700/7710/N800/N810 в Nokia. Судячи з відкликів в неті, чутливість і практичність тачскріна в Nokia 5800 -- на висоті.

И тем не менее, ИМХО, не вышел комом, как Эльдар расписывает. Айфон имеет своих приверженцев, Нокия - своих. Я за айнокиафон :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И тем не менее, ИМХО, не вышел комом, как Эльдар расписывает. Айфон имеет своих приверженцев, Нокия - своих. Я за айнокиафон ;)
Я довго мріяв, щоб вийшов апарат, в якому були б суміщені "сенсорні можливості" Windows Mobile і зручність Symbian. Nokia, випускаючи 5800, так і зробила, до того ж додала туди трішки шарму від iPhone :)

На даний момент не маю нічого проти iPhone, але собі його не хочу

ІМХО, кожен з цих апаратів має свою "родзинку" і заслуговує на увагу, але справа в смаках і "релігійних переконаннях". Мені, наприклад, з кожною наступною версією все більше подобається Windows Mobile, але після кожної спроби перейти на неї я все ж повртаюсь на Symbian і врешті не шкодую про це. А з появою S60 5th Edition у Windows Mobile стало ще менше шансів надовго поселитись в моїй кишені. А iPhone взагалі якось "проїхав" мимо мене, немає в мене ерекції на нього :) можливо тому, що я сильно розчарувався в його функціональності відразу після його виходу, і нові прошивки з новими можливостями вже не змогли змінити моє ставлення. А можливо мені просто Copy/Paste не вистачає... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але всякі інновації то не її. Вона не відстає, просто це їй непотрібно.

Ну да давайте топтатися на місці. І використовувати телефон по прямому призначенню, а мені потрібен телехфон, флешка на 8гб, відеоплеєр, аудіоплеєр, якісний інтернет сюрфінг, ігрова приставка, і саме основне щоб настоювати можна було під себе абсолютно все. І все це в коробочці 10х5х1,5, при середньому використанні 2 дня роботи, чим погано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чим погано?

Ценой ;) зачастую по отдельности это купить дешевле чем в одном гаджете. Есть у меня IPod touch 16Gb - очень прикольный аппарат, с ифоном в одном корпусе, одним и тем же сенсорным дисплеем, и судя по этому всему я не думаю что у ябока есть проблемы с "сыростью", Apple это прежде всего бренд и стиль, и всегда позиционировался на рынке именно так, а не как массовый продукт. Но если бы не достался нашару - за 400 бачей я б его не взял, стиль стилем, я до такого еще не дорос, есть и более приоритетные статьи бюджета :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И так, стало известно, что китайская версия Nokia XpressMusic 5800 (не клон, официальная версия) поступит без поддержки 3G и WiFi. Если с сетями третьего поколения все понятно – в Китае пока нет поддержки 3G, то отсутствие WiFi вызывает вопросы. Эти же сети там есть..

Конечно, можно предположить, что на подобный шаг Nokia решилась, чтоб сделать новинку доступней для рядовых пользователей. Более низкая цена поможет конкурировать с клонами, которых очень много на китайском рынке. В любом случае, радует, что к нам мобильник поступит в оригинальной конфигурации.

Взято тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...