Перейти до змісту

Маленьке кошеня

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні у себе в гаражі знайшов малесеньке кошеня, ще сліпе. Поки не придумаю що з ним робити забрав додому. Вобщем є такі питання:

1. Як і чим його кормити?

2. Похоже що воно блохасте. Чим виводити блохі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Як і чим його кормити?

З піпетки теплим (25-35 градусів) коровячим молоком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, покормив. Тепер думаю що з блохами робити. Де можна купити ошийник від блох?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, покормив. Тепер думаю що з блохами робити. Де можна купити ошийник від блох?

не,

таким маленьки нельзя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ошейник - это профилактическая мера, если сильно блохастый - не поможет, кстати в таком возрасте он и умереть может.. надо мыть специальным шампунем или мылом (продается на варшавке, в "звериных" контейнерах). а вообще респект тебе! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не,

таким маленьки нельзя

Ваще блох трогати не можна? Я мав на увазі просто покласти кошеня в ошийник

ошейник - это профилактическая мера, если сильно блохастый - не поможет, кстати в таком возрасте он и умереть может.. надо мыть специальным шампунем или мылом (продается на варшавке, в "звериных" контейнерах). а вообще респект тебе! :)

А мити його як? Його ваще можна в такому віці купати?

Ще забув спитати як часто його треба кормити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ошейник нельзя - там слишком высокая концентрация действующего вещества. мыть просто аккуратно, стараться чтобы вода не попала в ушки. если на голове блок нет, то голову и вовсе можно не мыть. аккуратнее с когтями :)

кормить можно когда угодно - это не собака. раза три в день будет достаточно. главное не переборщи с порциями, котенок ест все, что дадут, может и лопнуть -_-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його можна для початку звичайним шампунем помити? Завтра вже куплю то шо нада. Чи може ще сьогодні якісь зоомагазини роблять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його можна для початку звичайним шампунем помити? Завтра вже куплю то шо нада. Чи може ще сьогодні якісь зоомагазини роблять?

На цю пору працює Північний ринок, там є цей шампунь, або Гостинець на 1- му поверсі.

А що є така потреба терміново мити? Якщо він ще сліпий, то значить надто маленький, щоб часом не переохолодити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо краще трошки почекати з митям, поки він хоть трохи окріпне. Не згризуть його за той час блохи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вобщем показував сьогодні котика ветеринару. Сказали що йому лише кілька днів від народження і що простим молоком його кормити не можна. Зараз кормлю чорним чаєм з медом і яєчним жовтком. Завтра з самого ранку піду на базар шукати якесь там спеціальне молоко для кошенят. Ще його треба кормити кожних дві години, так що ніч обіцяє бути довгою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні купив дороге буржуйське молоко для викормлювання кошенят. Побачимо що з того вийде. А думати як назвати буду коли точно буду знати котик чи кицька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може кому цікаво...

IMG_5525.jpg

IMG_5527.jpg

Хто знає коли у котів відкриваються очі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Facktor, экий красавчег :lol: глаза открываются на 12-13 день, потом за сутки окрашиваются в пигмент, до этого просто светло-серые, не пугайся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке ж воно мацюпусіньке!!!!

Очі відкриваються у 2-3 тижні.....

А може у когось є знайома кицька, яка має котенят, і змогла б підгодувати малечу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке ж воно мацюпусіньке!!!!

Очі відкриваються у 2-3 тижні.....

А може у когось є знайома кицька, яка має котенят, і змогла б підгодувати малечу?

Нажаль :lol: шукали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Facktor, ріспект тобі. Тримайся. Уявляю яким улюбленцем стане кошеня. Певно йому судилося вижити, попри все. А вони вміють віддячити за доброту. Повір! Собака, якій роблять уколи, руки лиже лікарю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми майже два роки назад взяли кота з вулиці... Гімалайського перса... Зараз ця тварюка важить 8кг і є улюбленцем нашого сина... Коли малий плаче, то кіт пергшим біжить до нього, нюхає, лиже руки... ніби заспокоює... Тварини дійсно вміють віддячити за доброту...

Молодець, Facktor!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8кг :) киця. Мікс, виклади фотку здорованя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А думати як назвати буду коли точно буду знати котик чи кицька.

дык,

если кошка - БОРДОЧКА

если кошек - БОРДИК

вот и всё

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть як часто його треба кормити. Ветеринар казав кодних 2 години. На упаковці від молока тож так пише. А я все більше схиляюсь до думки що треба кормити коли саме проснеться і їсти попросить.

І в яких дозах треба кормити? зараз за раз випиває 1.5-2 шприца 5ки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это лучше к ветеринару. он взвесит котенка и точно определит "дозу". на аппетит самого котенка полагаться нельзя - он ест не до насыщения, а пока дают, что может быть опасно для его здоровья

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фактор, вмене кицька кормить кошенят, їм вже десь місяць. Якщо прийме - можу взяти на викормлювання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фактор, вмене кицька кормить кошенят, їм вже десь місяць. Якщо прийме - можу взяти на викормлювання.

А він її гарно попросить, і пообіцяє бонус в вигляді рибки і мняска, для мамочки....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8кг :ok2: киця. Мікс, виклади фотку здорованя

:) ось він

post-217-1222762148.jpg

post-217-1222762148.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...