Перейти до змісту

Маленьке кошеня

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні у себе в гаражі знайшов малесеньке кошеня, ще сліпе. Поки не придумаю що з ним робити забрав додому. Вобщем є такі питання:

1. Як і чим його кормити?

2. Похоже що воно блохасте. Чим виводити блохі?

Опубліковано

ошейник - это профилактическая мера, если сильно блохастый - не поможет, кстати в таком возрасте он и умереть может.. надо мыть специальным шампунем или мылом (продается на варшавке, в "звериных" контейнерах). а вообще респект тебе! :)

Опубліковано
  Zevs_Isver сказав:
не,

таким маленьки нельзя

Ваще блох трогати не можна? Я мав на увазі просто покласти кошеня в ошийник

Shkoder сказав:
ошейник - это профилактическая мера, если сильно блохастый - не поможет, кстати в таком возрасте он и умереть может.. надо мыть специальным шампунем или мылом (продается на варшавке, в "звериных" контейнерах). а вообще респект тебе! :)

А мити його як? Його ваще можна в такому віці купати?

Ще забув спитати як часто його треба кормити?

Опубліковано

ошейник нельзя - там слишком высокая концентрация действующего вещества. мыть просто аккуратно, стараться чтобы вода не попала в ушки. если на голове блок нет, то голову и вовсе можно не мыть. аккуратнее с когтями :)

кормить можно когда угодно - это не собака. раза три в день будет достаточно. главное не переборщи с порциями, котенок ест все, что дадут, может и лопнуть -_-

Опубліковано

Його можна для початку звичайним шампунем помити? Завтра вже куплю то шо нада. Чи може ще сьогодні якісь зоомагазини роблять?

Опубліковано
  Facktor сказав:
Його можна для початку звичайним шампунем помити? Завтра вже куплю то шо нада. Чи може ще сьогодні якісь зоомагазини роблять?

На цю пору працює Північний ринок, там є цей шампунь, або Гостинець на 1- му поверсі.

А що є така потреба терміново мити? Якщо він ще сліпий, то значить надто маленький, щоб часом не переохолодити.

Опубліковано

Імхо краще трошки почекати з митям, поки він хоть трохи окріпне. Не згризуть його за той час блохи.

Опубліковано

Вобщем показував сьогодні котика ветеринару. Сказали що йому лише кілька днів від народження і що простим молоком його кормити не можна. Зараз кормлю чорним чаєм з медом і яєчним жовтком. Завтра з самого ранку піду на базар шукати якесь там спеціальне молоко для кошенят. Ще його треба кормити кожних дві години, так що ніч обіцяє бути довгою :)

Опубліковано

Сьогодні купив дороге буржуйське молоко для викормлювання кошенят. Побачимо що з того вийде. А думати як назвати буду коли точно буду знати котик чи кицька.

Опубліковано

Facktor, экий красавчег :lol: глаза открываются на 12-13 день, потом за сутки окрашиваются в пигмент, до этого просто светло-серые, не пугайся

Опубліковано

Яке ж воно мацюпусіньке!!!!

Очі відкриваються у 2-3 тижні.....

А може у когось є знайома кицька, яка має котенят, і змогла б підгодувати малечу?

Опубліковано
  Samhayne сказав:
Яке ж воно мацюпусіньке!!!!

Очі відкриваються у 2-3 тижні.....

А може у когось є знайома кицька, яка має котенят, і змогла б підгодувати малечу?

Нажаль :lol: шукали...

Опубліковано

Facktor, ріспект тобі. Тримайся. Уявляю яким улюбленцем стане кошеня. Певно йому судилося вижити, попри все. А вони вміють віддячити за доброту. Повір! Собака, якій роблять уколи, руки лиже лікарю!

Опубліковано

Ми майже два роки назад взяли кота з вулиці... Гімалайського перса... Зараз ця тварюка важить 8кг і є улюбленцем нашого сина... Коли малий плаче, то кіт пергшим біжить до нього, нюхає, лиже руки... ніби заспокоює... Тварини дійсно вміють віддячити за доброту...

Молодець, Facktor!

Опубліковано
  Facktor сказав:
А думати як назвати буду коли точно буду знати котик чи кицька.

дык,

если кошка - БОРДОЧКА

если кошек - БОРДИК

вот и всё

Опубліковано

Підскажіть як часто його треба кормити. Ветеринар казав кодних 2 години. На упаковці від молока тож так пише. А я все більше схиляюсь до думки що треба кормити коли саме проснеться і їсти попросить.

І в яких дозах треба кормити? зараз за раз випиває 1.5-2 шприца 5ки.

Опубліковано

это лучше к ветеринару. он взвесит котенка и точно определит "дозу". на аппетит самого котенка полагаться нельзя - он ест не до насыщения, а пока дают, что может быть опасно для его здоровья

Опубліковано

Фактор, вмене кицька кормить кошенят, їм вже десь місяць. Якщо прийме - можу взяти на викормлювання.

Опубліковано
  keepo сказав:
Фактор, вмене кицька кормить кошенят, їм вже десь місяць. Якщо прийме - можу взяти на викормлювання.

А він її гарно попросить, і пообіцяє бонус в вигляді рибки і мняска, для мамочки....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...