Victorius Опубліковано 25 Вересня, 2008 в 08:23 #1 Опубліковано 25 Вересня, 2008 в 08:23 Шановна вело-громадо! Постало питання вибору автобагажника, що призначений для перевозки велотранспортних засобів. Погугливши, знайшов як мінімум 3 різних типи: 1) на дах автівки 2) на фаркоп 3) на двері багажника Хто використовує дані девайси - поділіться досвідом, будь-ласка. Що надійніше? Що зручніше? Що дешевше/дорожче? Як воно впливає на розхід пального, на керованість автомобіля? Ну і взагалі, побільше вражень - хороших і різних... . З.І.: Чи може взагалі - не заморочуватися з тими багажниками - кинув вєліки в багажник і поїхав??? З.І.І.: ... вєла два штуки...
b0rg Опубліковано 25 Вересня, 2008 в 08:56 #2 Опубліковано 25 Вересня, 2008 в 08:56 Cам колись займався цим питанням, вивчав по форумам досвід інших. Зупинився на багажнику на фаркопі, імхо він найкращий, точніше має найменше "але" при експлуатації - воно фактично тільки одне: мати фаркоп якщо в тебе питання разово перевезти велосипеди - звертайся, позичу на тиждень-другий цей багажничок
Victorius Опубліковано 25 Вересня, 2008 в 11:47 Автор #3 Опубліковано 25 Вересня, 2008 в 11:47 borg Ну і який в результаті вибору купив багажник (фірма-виробник, вартість)? Питання по експлуатації: Чи не закриває він задній огляд? Чи не царапається машина і велосипеди? Як себе поводить машинка з двома велосами на борту при швидкості більше сотні? За пропозицію дякую, але по-перше, ше нема фаркопа, а по-друге, думаю 2 вєла і в багажник війдуть. Хіба шо на тест-драйв взяти...
b0rg Опубліковано 25 Вересня, 2008 в 12:49 #4 Опубліковано 25 Вересня, 2008 в 12:49 взяв Thule RideOn 9402. брав в салоні Шкоди, вони авт.представники Thule ось такий ось як я з ним їзжу - КЛАЦ почитай гілку коли вибирав багажник, як я писав, кожен мав свої + і - найнепрактичніший багажник доречі вийшов на даху: + дешевше - не зручно ставити/знімати, особливо якщо авто високе - найбільший вплив на аеродинаміку (читай на розхід пального) - багато моделей передбачають встановлення без переднього колеса - макс рекомендовано 100-120 км/год - без будь-яких різких маневрів, їздити треба плавно як лімузин, бо є вірогідність що вело вирве з кріпленням - а на дорозі всяко ж буває по експлуатації те що ти питаєш видно ззаду нормально, крім того я і велосипеди бачу, такий собі візуальний контроль як раз і з фаркопом велосипед і авто ніяк не царапаються, контакт виключений поводиться машина супер, велосипеди в аеродинамічному мішку
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.