Перейти до змісту

Відтепер я їздитиму обережніше!

vanus

безпека на дорозі  

99 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Якщо вже ти такий пох...їст - не думай за тих, хто може потрапити тобі під колеса. Думай про обсяг того геморою, який знайдеться на твою дупу, навіть якщо ти будеш на 120% правий - але зіб'єш людину.

то что мне тогда на улицу вообще не выезжать?

когда учился в автошколе, наш преподаватель сказал хорошую фразу: "как только вы садитесь за руль. вы уже на половину убийца"

а так, по городу я не гоняю, людей на пешеходном переходе пропускаю. объезжая маршрутки и троллейбусы всегда притормаживаю. мало ли какой дятел вылезет.

я когда на тротуаре вижу пьяных, детей или просто развлекающихся, я лучше приторможу, но всего не предусмотришь, всего не предугадаешь.

а то что у нас законодательная система дурная это ясно. но переживать по данному поводу, я так думаю особо не буду.

ксаси этой весной, в киеве, у меня знакомая везла сына в садик. на трёх полосной дороге (3туда и три назад) вылезла тётка на дорогу, она затормозить не успела. в итоге труп на капоте и сзади в неё ещё влепились (бо резко затормозила). кроме горе пешехода, пострадавших физически нет. и что самое идиотское, что её сделали виноватой, сразу же. если бы по вскрытию не доказали б, что тётка была пьяная, то не оправдали б вообще.

тётку похоронить то похоронили, Ленку оправдать оправдали, но до сих пор, её под угрозой казни, в машину сесть не заставишь.

где справедливость?

а так ну переедешь.. зато одним дибилом меньше станет. правила не только для водителей написаны, и в школе не просто так рассказывают. (оно конечно будет мучить, что человека убил. но если я буду знать что сделал всё возможное, дабы избежать этого, то переживу. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вже ти такий пох...їст - не думай за тих, хто може потрапити тобі під колеса. Думай про обсяг того геморою, який знайдеться на твою дупу, навіть якщо ти будеш на 120% правий - але зіб'єш людину.

то что мне тогда на улицу вообще не выезжать?

...

а так ну переедешь.. зато одним дибилом меньше станет. правила не только для водителей написаны, и в школе не просто так рассказывают. (оно конечно будет мучить, что человека убил. но если я буду знать что сделал всё возможное, дабы избежать этого, то переживу. )

Можеш виїжджати. Але якщо виїхав - треба самому старатися не бути дибілом. І намагатися думати за інших дибілів.

Муками совісті у випадку трагедії я тебе не лякаю - і так видно, що тебе це не хвилюватиме. Ти краще подумай про матеріальний аспект попадалова, позбавлення права керувати автомобілем, наявність судимості, проблеми пр працевлаштуванні... Якби ти попав в таку ситуацію, і пройшов би ментів, суд, і т.д. - ти б назавжди перестав казати "одним дибилом станет меньше", а хрестився би лівою ногою і тікав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш виїжджати. Але якщо виїхав - треба самому старатися не бути дибілом. І намагатися думати за інших дибілів.

Муками совісті у випадку трагедії я тебе не лякаю - і так видно, що тебе це не хвилюватиме. Ти краще подумай про матеріальний аспект попадалова, позбавлення права керувати автомобілем, наявність судимості, проблеми пр працевлаштуванні... Якби ти попав в таку ситуацію, і пройшов би ментів, суд, і т.д. - ти б назавжди перестав казати "одним дибилом станет меньше", а хрестився би лівою ногою і тікав...

моральные и материальные переживания это одно. я не говорю на сколько я буду убиваться по поводу смерти, или ещё чего, данного человека, при том что я НЕ виновен. если виновен то другой вопрос.

я к тому, что человек не всесилен, всякое бывает. ребёнок выбегающий из-за фуры, невнимательные идиоты, которые в центре нашего города переходя через дорогу возле цума смотрят не на пешеходный светофор а на машинный, до них не доходит что один светофор для машин включается раньше другого, а потом уж пешеходный, и этот дятел ещё на меня кричит куда я пру? мне уже тупо надоело на них матюкаться.

я про то что НЕВОЗМОЖНО предусмотреть и застраховаться от всего. если я поставил распределительный щиток, а какой-то долбень туда влез и его убило током, хотя там написано "не влезай - убьёт". что я должен буду потом сидеть за этого критина? за то что его мама и папа не вдолбили что "пальцик в розетку ни ни. бо бо будет"?

надо воспитывать людей, плюс делать все условия что бы это предотвратить (переходы, светофоры, лежащие миилиционеры, подземные переходы и т.д.), порою сам можешь поскользнуться на бровке и упасть под колёса. и если такое случиться со мной, я не буду винить этого водителя. (если выживу, то обматерю, но потом извинюсь, потому как не его вина в том, что я подскользнулся и упал ему под колёса, когда он ехал соблюдая все правила)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Якщо ти поставиш щиток і туди влізе якесь дитя і його дибане, будеш мати великі трабли, що не забезпечив безпеку (не віриш запитай в працівників Обленерго).

Якщо ти підсковзнешся і втрапиш під колеса все рівно будуть шукати винуватого - чи тебе (а раптом ти п"яний чи в тебе суїцидні наміри),чи то водія , чи то дорожні служби, що не прибрали сніг/лід і не посипали пісочком.

Виховувати людей переїзджаючи їх на регульваних світлофорах, дотримуючить при цьому правил - дуже сумнівний спосіб.

Можна також їздити убитим УАЗиком з навареною ззаду балкою і підставлятись під недосвідчених водіїв, та ще маса способів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно акуратно починає їздити той, хто побував сам в аварії :0026:

це звичайно не спосіб, просто констатую, воно дійсно так...

100% правий

Ну ви і даєте... в нас у Луцьку і так всі повільно їздять, а ви пропонуєте ще повільніше! То може давайте всі на вози пересядемо? Тоді вже точно ніхто нікого не задавить :) ІМХО якщо Бог не вбереже, то ніхто не вбереже. І не варто сильно думати про те, як нікого не збити чи не створити ДТП. просто потрібно бути уважним...

Щодо пішоходів(які буквально самі лізуть під колеса, а потім ще і матюкаються коли ти їм посигналиш) - тут тре переходи будувати і як омога більше, і огорджувати проїзну частину забором(як біля 5 школи). Тільки такий метод дієвий для нашого славяніна.

А ще потрібно законодавство змінити. А то виходить так: якщо ти збив пішохода - тюрма! І нікого не цікавить де пішохід переходив дорогу, чи був він пяний, чи міг ти зреагувати і т.п. Не забезпечив безпеку руху... Це ж повний ідіотизм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клуб культурных водителей «Не быкуй!» – новый интернет-проект ООО «ИА Автоцентр» (byki.autocentre.ua), призванный объединить и поддержать автолюбителей, превратив ежедневные поездки на автомобиле в приятное времяпрепровождение в наше время, когда на дорогах все чаще вместо приветливого «подмигивания фарами» в ответ наталкиваешься на грубость.

Цель данного проекта – создать среду для общения культурных водителей, организовать сообщество единомышленников, желающих цивилизованными методами бороться против хамства «быков» на дороге.

Статут клубу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба додати ще один варіант відповіді - я завжди намагаюся поводитися на дорозі обережно, уважно і культурно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно акуратно починає їздити той, хто побував сам в аварії :0026:

це звичайно не спосіб, просто констатую, воно дійсно так...

100% правий

Ну ви і даєте... в нас у Луцьку і так всі повільно їздять, а ви пропонуєте ще повільніше! То може давайте всі на вози пересядемо? Тоді вже точно ніхто нікого не задавить :) ІМХО якщо Бог не вбереже, то ніхто не вбереже. І не варто сильно думати про те, як нікого не збити чи не створити ДТП. просто потрібно бути уважним...

Щодо пішоходів(які буквально самі лізуть під колеса, а потім ще і матюкаються коли ти їм посигналиш) - тут тре переходи будувати і як омога більше, і огорджувати проїзну частину забором(як біля 5 школи). Тільки такий метод дієвий для нашого славяніна.

А ще потрібно законодавство змінити. А то виходить так: якщо ти збив пішохода - тюрма! І нікого не цікавить де пішохід переходив дорогу, чи був він пяний, чи міг ти зреагувати і т.п. Не забезпечив безпеку руху... Це ж повний ідіотизм

Їздити можна швидко, але на пішоходних переходах - завжди пригальмувати, біля маршрутки чи вантажівки яка зупинилась ЧОМУСЬ біля переходу - пригальмувати, і т.д.

Я не розумію тих гонщиків, які плетуться всю дорогу 40, а перед самим переходом воно починає прискорюватись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...