Перейти до змісту

Проблема зі звуком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якісь глюки з колонками. Раз почув що час від часу перестають грати два ліві динаміки. Буває що грають нормально тиждень, а потім в двох динаміках на певний час пропадає звук (зараз частіше, майже кожен день). Пробував відключати, перевіряв дріт чи не переламаний, переставляв, дрова - нема ніякого ефекту. В навушниках зі звуком все ОК. Можливо в середині колонок якісь проблеми, чи із звуковою картою - не знаю. Є дві звукові карти крім інтегрованої 2-1 ще і доставлена 5-1.

Хто знає в чому проблема?

Дякую.

Опубліковано

Попробуй покрутить регулятор звука колонок - у меня была похожая проблема - на регуляторе звука со временем стирается графит и они начинают тупить. Посовай регулятор туда-сюда - может звук и появится.

Опубліковано

У мене теж проблеми з звуком, під час грози перезагрузився комп'ютер, і після цього вже місяць я без звуку! шо може бути?

Опубліковано
Перестав дрова на звукову, або вієзьми в кого зовнішню, перевірь колонки.

вже й вінду переставляв і всі дрова! ніче не помагає

Опубліковано

мені от теж цікаво - якщо бластер вроді як здох, його дійсно хтось відремонтувати може? дома лежить один з перших аудіджі4, класний, але вроді мертвий :)

Опубліковано
Tum@n -- давай в приват, га?.. Правила поки що ніхто не відміняв.

Є проблема, у мене є засіб для її вирішення. В чому порушення правил? Тим паче я не запропонував купити її.

Не треба придиратись до кожного слова. Може ти сам будеш в своєму розділі вести бесіду сам з собою?

Опубліковано
Є проблема, у мене є засіб для її вирішення. В чому порушення правил? Тим паче я не запропонував купити її.

Не треба придиратись до кожного слова. Може ти сам будеш в своєму розділі вести бесіду сам з собою?

Читаємо правила:

1.5. Забороняється проводити будь-які торги чи пропонувати надання послуг за винагороду.

Давай не будемо дискутувати. Є питання -- пиши приват або аську. Інакше отримаєш РО

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...