Перейти до змісту

Санитары подземелий 2: Охота за Чёрным квадратом

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

ага, ти нацист, не любиш грузинів :huh: а по сабжу, виложіть хто має, не включайте жлоба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ftp private users ridick

То тільки перша ! Я хочу другу частину.

Напишу свої враження : гра просто суперова, я так давно шукав щось подібне до "Отчаянные"("Десперадос"), "Отчаянные 2", "Командос"(1-3), "Сайлент Хил" (далі вже і не памятаю) ... гра захопила з першої ж хвилини, і до 5 годлин підряд. =)) Супер ... ані трошички не жалкую, що скачав (ну хіба що часу жалко, а то "зажирає" багатенько). =)

П.С. Хто має щось подібне, робіть анонси і огляди на форумі ! Будем чекати виходу, качати (вже існуючі), обговорювати ... і тд.тп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

записки из РО...

Yaryk Санитары подземелий 2, Сегодня, 18:10

Привіт

Я залив 2гі санітари на фтп

ftp.lm.lutsk.ua/Games/sanitars2

там же патч 1,001 і кряк до нього

В топіку відписати не можу, так як сиджу в РО

вотс - благодарить сугубо Yaryk - не меня... :)

от себя кинул туда же файлик SP2.Crack.Epidem.Ru.rar - не проверял .. пока что..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yaryky дружно по плюсах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Від мене +2. ДУже сподобалась гра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

дивно. я зніс на 2й день....

"...От атмосферы армейской байки не осталось и следа. Вплоть до середины игры сюжет буксует на месте. Действо оживает, когда Хартман узнает, что ему нужно найти «черный квадрат». Правда, едва разогнавшись, повествование разбивается о камни — концовка заставляет пожалеть о потраченном времени. Пробежки по истоптанным районам, встречи со знакомыми NPC или беседы о былых подвигах, которые должны разбудить ностальгию, лишь подчеркивают вторичность и вялость сценария. Побочные квесты и фирменные «гоблинские» шутки не уступают первой части, но тему преступного мира нельзя доить до бесконечности — «разборки» и «крышевание» уже утомили.

* * *

Усовершенствованный движок и нововведения далеко не всегда приносят успех. Одно из сильнейших разочарований года." (с) AG.RU

згідний з кожним словом :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю, але мені сподобалась гра. Нажаль в мене немає часу її нормально пограти, тому я навіть і до половини не дойшов у 2 частині, а отже сказати, що правда, а що ні, неможу. Але можливо мені просто подобається цей жанр ігор, класно продумано бойова техніка (типу, прорахований політ кулі і все таке) + сюжет мені теж подобається, в першій частині так це взагалі було супер, і навіть дуже. НУ, в другій незнаю, неграв довго. Також подобається можливість нелінійного (хоча то не в повному смислі правда) сюжету !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

матьорий гамес. комусь нравиться devil may cry про дедугана з шабльою більшою чім сам в 3 раза. на фкус і цфет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша частина теж була досить посередньою, як на мене. Другу ще так і не почав грати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...