Перейти до змісту

Nokia N73 vs SonyEricsson G700

Рекомендовані повідомлення

Надумав брати телефон і не знаю між чим визначитися Nokia N73 чи SonyEricsson G700. Отже, прошу порад. Хто що скаже?А може ще щось порадите? Ну і звичайно хто займається продажем ціни свої називати. Не лишайтесь байдужими до даної теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Н37. Плюси:

1. Якісна (як для телефону) фотокамера.

2. Великий хороший дисплей.

3. Два стереодинаміки з хорошим звуком.

4. Наявність багатьох функцій, FM-радіо, шустрий блютуз, інфрачервоний порт, модем з підтримкою EDGE, в останніх прошивках є підтримка A2DP.

5. Смартфон, який можна доповнити безліччю різного софту.

6. Підтримка мереж 3G, є фронтальна камера для відеодзвінків.

7. Непоганий ресурс батареї (2-3 дні при середньому використанні) навіть після півтора років юзання.

Мінуси.

1. Людям з крупними пальцями клваіатура буде не дуже зручна.

2. Трохи застаріла модель.

СоніЕрікссона не юзав - не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Н37. Плюси:

1. Якісна (як для телефону) фотокамера.

2. Великий хороший дисплей.

3. Два стереодинаміки з хорошим звуком.

4. Наявність багатьох функцій, FM-радіо, шустрий блютуз, інфрачервоний порт, модем з підтримкою EDGE, в останніх прошивках є підтримка A2DP.

5. Смартфон, який можна доповнити безліччю різного софту.

6. Підтримка мереж 3G, є фронтальна камера для відеодзвінків.

7. Непоганий ресурс батареї (2-3 дні при середньому використанні) навіть після півтора років юзання.

Мінуси.

1. Людям з крупними пальцями клваіатура буде не дуже зручна.

2. Трохи застаріла модель.

СоніЕрікссона не юзав - не знаю.

В деяких відгуках пишуть, шо нокія трохи тормозить - правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни для тебе:

Nokia N73 Plum Silver - 1 608

Sony Ericsson G700 Silk Bronze - 1 589

Sony Ericsson G700 Sаndy Brown - 1 603

http://mobilutsk.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тормозить - не тормозить - питання суб'єктивне. Треба юзати і дивитися. Контакти можуть грузитися секунду, але це залежить від їх кількості, наявності фоток в контактах і т.д.

Це смартфон, на який можна поставити різний софт, в т.ч. який висітиме в оперативці. Залежно від настройок, від софту - мінятиметься і рівень "тормозіння".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

n73 працює з гарнітурою від n73 ME чи її треба прошивати?

А що дешевше буде Н73 і докупити карту пам"яті та гарнітуру чи Н73 МЕ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смартфон и камерафон

вещи каторые невожможно сравнивать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тормозить - не тормозить - питання суб'єктивне. Треба юзати і дивитися. Контакти можуть грузитися секунду, але це залежить від їх кількості, наявності фоток в контактах і т.д.

Це смартфон, на який можна поставити різний софт, в т.ч. який висітиме в оперативці. Залежно від настройок, від софту - мінятиметься і рівень "тормозіння".

По сравнению с новыми смартами от Нокия - тормозит! (Например по сравнению с Е51, Е66)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У моей девушки N73. Подтверждаю все то, о чем высказался Yarchik.

Действительно очень хорошая камера.

Действительно большое время работы от батареи. А говорит она ну очень много :lol: На 2 дня хватает, иногда чуть больше.

Громкость - значительно выше среднего. Телефон можно легко услышать и из сумки, и из другой комнаты за закрытыми дверьми даже при наличии посторонних шумов. Звук очень качественный, N73 вполне способен конкурировать по этому параметру с "музыкальными" моделями от Nokia.

Советую брать классический (silver), а не черный, он же ME - бытует мнение, что на черном быстрее облезает краска на корпусе. Сам подтвердить не могу - не проверял. :ura: Кроме того, если вдруг где облезет краска - на черном это сразу бросается в глаза, а на серебристом - нет :ura:. Как пример могу привести старенький Samsung C100, который юзаю в качестве второго телефона. Ему уже 5 лет, и на торцах немного потертый - т.е. видно белый пластик. Но за счет того, что он светло-серебристый, этого не заметно уже с расстояния 1,5 м :ura:

Да и зачем сравнивать камерофон со смартфоном, как выразился SOLO - главное в другом. N73 - это хит продаж, пусть уже немного морально устаревший, но и значительно подешевевший, по-моему цена на него сейчас просто подарочная. Так вот, N73 проверен временем и положительными отзывами сотен тысяч пользователей. Вряд ли подобное можно сказать о G700.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я тут підтримаю TreNeR'а, як бувший власник Nokia N73 ME і як теперішній власник Е51 скажу, що Е51 дійсно набагато шустріше працює, всетаки проц набагато кращий. І батарея в Е51 мабуть одна з кращих серед смартів Nokia :lol:

Стосовно того, що писав Chill, то краска на корпусі не облазить, принаймні за ті 10 міс., що я ним користувався, жодних потертостей чи царапин :ura:

Звук там дійсно хороший і зручний пульт для керування музикою/дзвінками в дорозі, цього мені тепер не вистачає трохи в моєму Е51

Ціна зара на нього дуже приємна і він повністю вартий тих грошей, що за нього просять, хоча вже устарівша трохи модель :ura:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яб взяв SonyEricsson G700... Чому? А тому що мені дизайн кращий, от і фсьо :)

А порівнювати їх функціональність - буз толко ІМХО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі хто, що порадить в цій ціновій категорії 1500-1700 грн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б доклав пару рублів і взяв N82 :) Хоча якщо порівнювати запропоновані моделі- то однозначно N73

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Nokia N73 витираються кришки якраз на сірих. Потерті N73 ME не попадаються. По-моєму в них кришки не фарбовані, а сама пластмаса чорна.

Телефончик хороший, досить якісний. Моделька вже трохи застаріла, зараз можна взяти шустрішого апарата, але то вже треба виходити з того, що кому потрібно.

Щось тут нема відгуків по Sony Ericsson. Народ, відгукність хто користується G700 чи просто мав нагоду трохи потримати в руках, погратися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери SonyEricsson і горя знати небудеш.Його у кишені набагато удобніше носити ,ніж рубанок N73,гарний дизайн да і функції там такі самі. SonyEricsson ІМХО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...