Єретик Опубліковано 2 Вересня, 2008 в 14:27 Автор #26 Опубліковано 2 Вересня, 2008 в 14:27 "Браття слав"яне" -- розводка ще та, от цікаво, хто ще на неї водиться? Будь-що можна використати в спекулятивних цілях. Нажаль саме так і це використовують. А те що славяни браття - це факт. Українці теж брати, незважаючи на те, що на землях україни мешкало багато різних племен.
Vergil84 Опубліковано 2 Вересня, 2008 в 16:01 #27 Опубліковано 2 Вересня, 2008 в 16:01 "Браття слав"яне" -- розводка ще та, от цікаво, хто ще на неї водиться? Будь-що можна використати в спекулятивних цілях. Нажаль саме так і це використовують. А те що славяни браття - це факт. Українці теж брати, незважаючи на те, що на землях україни мешкало багато різних племен.Сергій от чесно, я не вірю в політичне братсво, бо його НЕІСНУЄ, життеві факти це показують - Чечня, Тузла, Газова війна, на худий кінець Грузія і маса іншого російського свинства!!!! Існують тільки політичні інтереси, які і росія захищає в світі різними способами і захсобами і при цьому не зважає на те, що при цьому страдають Україна, Грузія.Поки ми не почнемо захищати наші національні інтереси, не росії чи білорусії чи молдови чи казахстану, а наші Українські, доти ми будемо Європеїською Африкою! БО ЗА НАС, ЦЕ НІХТО НЕ ЗРОБИТЬ!!!!!!!!!!!!!!
vef Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 10:38 #28 Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 10:38 Думаю автор підняв правильну, і найактуальнішу тему - єдність.І не суть важно: слов"яни - не слов"яни. В любих групах (друзі, колеги, банда, держава, об"єднання держав...) найголовніше - це єдність.Так було в історії - так і зараз в нашій державі. Україна має все для процвітання - умні голови (на жаль не мудрі), ресурси, землі, транспортнішляхи і виходи, стратегічне положення... немає тільки єдності. Немає єдності спочатку між окремими людьми (чи таке велике значення має мова спілкування якщо люди, які хочуть цього, розуміють один одного).Да, державна мова повинна бути - згоден, але не можна заганяти "кувалдометром" цю мову людям в голови. Штампи понаставляти і пообзиватидруг друга легше ніж порозумітись. Зато потім розколи і інші неприємні речі для країни - гарантовані. Треба вибирати що головне, а що другорядне.Потім починають в "басню Крилова" гратись політики (вони ж бо наше відображення - думають і роблять як їхні виборці і в угоду виборцям).В геополітиці та ж катавасія. Поки ми тут чубимось - там дивіденти підраховують. Я не вірю що американець мені рідніший ніж росіянин.І шляхів для порозуміння з слов"янами набагато більше ніж з чужими (мова, релігія, спільна історія).Хоча в даному випадку "спільна історія" - це більше роз"єднуючий фактор ніж об"єднуючий. А жаль - все в наших руках.
gorik Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 10:51 #29 Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 10:51 Це більше проблема єдності керуючих верхівок, а не простого люду.Я знаю багато росіян, з якими спілкуюся, і ніколи не було ніяких проблем ні в політичному світлі, ні в будь-якому іншому.А влада (в основному російська, але і наша також) спонукає людей до розбрату, скандалів, і війн.Є люди які пропускають цю інформацію поза вуха, бо розуміють, а є які приймають все буквально, і саме вони провоціюють розбрат.З.І. І ще не забуваємо, що в Росії закінчуються запаси нафти та газу, ось вона і хоче підібрати під себе території, де можна добувати ці ресурси. Адже без них Росія не зможе так гарно вести світову політику.
vef Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 12:46 #30 Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 12:46 Це більше проблема єдності керуючих верхівок, а не простого людуЗ простого люду все і починається, політики - наше відзеркалення.Помниться як в Камеді-Клаб (рус) представили шутку:"Что такое Украина, газ и Россия - это типа ты в коммуналку привёл праститутку,а сосед (украинец) требует денег за проход по коридору" хі-хі-хі, ха-ха-ха - і всі сміються, а то шо зморозили фігню ніхто і не поняв, зато весело.Так і з другої сторони: "москалі", "кацапи"... "тварюки"... де тут розмова про верхівку. Якраз з нас все і починається.Як говорив проф.Преображенский в фільмі "Собаче серце": "Разруха - в головах, а не в клозетах" (виправлено)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.