Перейти до змісту

Проблема слов'ян.

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
"Браття слав"яне" -- розводка ще та, от цікаво, хто ще на неї водиться?

Будь-що можна використати в спекулятивних цілях. Нажаль саме так і це використовують. А те що славяни браття - це факт.

Українці теж брати, незважаючи на те, що на землях україни мешкало багато різних племен.

Опубліковано
"Браття слав"яне" -- розводка ще та, от цікаво, хто ще на неї водиться?

Будь-що можна використати в спекулятивних цілях. Нажаль саме так і це використовують. А те що славяни браття - це факт.

Українці теж брати, незважаючи на те, що на землях україни мешкало багато різних племен.

Сергій от чесно, я не вірю в політичне братсво, бо його НЕІСНУЄ, життеві факти це показують - Чечня, Тузла, Газова війна, на худий кінець Грузія і маса іншого російського свинства!!!! Існують тільки політичні інтереси, які і росія захищає в світі різними способами і захсобами і при цьому не зважає на те, що при цьому страдають Україна, Грузія.

Поки ми не почнемо захищати наші національні інтереси, не росії чи білорусії чи молдови чи казахстану, а наші Українські, доти ми будемо Європеїською Африкою! БО ЗА НАС, ЦЕ НІХТО НЕ ЗРОБИТЬ!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Думаю автор підняв правильну, і найактуальнішу тему - єдність.

І не суть важно: слов"яни - не слов"яни. В любих групах (друзі, колеги, банда, держава, об"єднання держав...) найголовніше - це єдність.

Так було в історії - так і зараз в нашій державі. Україна має все для процвітання - умні голови (на жаль не мудрі), ресурси, землі, транспортні

шляхи і виходи, стратегічне положення... немає тільки єдності.

Немає єдності спочатку між окремими людьми (чи таке велике значення має мова спілкування якщо люди, які хочуть цього, розуміють один одного).

Да, державна мова повинна бути - згоден, але не можна заганяти "кувалдометром" цю мову людям в голови. Штампи понаставляти і пообзивати

друг друга легше ніж порозумітись. Зато потім розколи і інші неприємні речі для країни - гарантовані. Треба вибирати що головне, а що другорядне.

Потім починають в "басню Крилова" гратись політики (вони ж бо наше відображення - думають і роблять як їхні виборці і в угоду виборцям).

В геополітиці та ж катавасія. Поки ми тут чубимось - там дивіденти підраховують. Я не вірю що американець мені рідніший ніж росіянин.

І шляхів для порозуміння з слов"янами набагато більше ніж з чужими (мова, релігія, спільна історія).

Хоча в даному випадку "спільна історія" - це більше роз"єднуючий фактор ніж об"єднуючий. А жаль - все в наших руках.

Опубліковано

Це більше проблема єдності керуючих верхівок, а не простого люду.

Я знаю багато росіян, з якими спілкуюся, і ніколи не було ніяких проблем ні в політичному світлі, ні в будь-якому іншому.

А влада (в основному російська, але і наша також) спонукає людей до розбрату, скандалів, і війн.

Є люди які пропускають цю інформацію поза вуха, бо розуміють, а є які приймають все буквально, і саме вони провоціюють розбрат.

З.І. І ще не забуваємо, що в Росії закінчуються запаси нафти та газу, ось вона і хоче підібрати під себе території, де можна добувати ці ресурси. Адже без них Росія не зможе так гарно вести світову політику.

Опубліковано
Це більше проблема єдності керуючих верхівок, а не простого люду

З простого люду все і починається, політики - наше відзеркалення.

Помниться як в Камеді-Клаб (рус) представили шутку:

"Что такое Украина, газ и Россия - это типа ты в коммуналку привёл праститутку,а сосед (украинец)

требует денег за проход по коридору" хі-хі-хі, ха-ха-ха - і всі сміються, а то шо зморозили фігню ніхто і не поняв, зато весело.

Так і з другої сторони: "москалі", "кацапи"... "тварюки"... де тут розмова про верхівку. Якраз з нас все і починається.

Як говорив проф.Преображенский в фільмі "Собаче серце": "Разруха - в головах, а не в клозетах" (виправлено)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...